Implant de păr cu vaccinare Acell + Terapia vampir

DESPRE TRATAMENT

Implantulul de păr cu vaccinare ACell + Terapia vampir, denumit și Implant de Păr asistat, ajută la recuperarea rapidă și fără urmă a cicatricelor în urma procedurii de implant. Vaccinarea activează celulele stem, grăbește creșterea părului existent și stimulează foliculi implantați să prindă rădăcini. Totodată, vaccinarea închide cu cel puțin o nuanță culoarea părului și consolidează pigmentarea.

PAȘII ȘI ETAPELE ÎN IMPLANTUL DE PĂR CU VACCINARE

Persoana care dorește să își îmbunătățească aspectul fizic prin realizarea unui implant de păr cu vaccinare prin metoda ACell + Terapia vampir se va programa la o sedință de evaluare GRATUITĂ, la Clinica Ensar Duman din București.

Dacă timpul sau distanța nu permit realizarea acestei vizite, viitorul candidat va lua legătura cu reprezentantul clinicii, căruia îi va furniza fotografii.

Acestea vor fi realizate de pacient din față, din profil, de sus, de jos, pentru a se vedea scalpul din toate unghiurile sale. Pozele vor fi analizate de consilierul medical și evaluate de medicii din Turcia, specializați în implant de păr.

CUI SE ADRESEZĂ PROCEDURA DE IMPLANT DE PĂR CU VACCINARE ACELL + Terapia vampir

Tratamentul de vaccinare a părului poate fi aplicat indiferent de sex și este la fel de eficient atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

La bărbați – Se recomandă implantul de păr cu vaccinarea ACell + Terapia vampir celor care prezintă alopecie timpurie. În cazul în care alopecia este prezentă, vaccinarea va remedia problemele de la rădăcină, va da consistență firelor de păr și le va face apte pentru a fi implantate. Vaccinarea a înregistrat succese și în rândul pacienților care întâmpină probleme cu barba.

La femei – Vaccinarea părului (ACell + Terapia vampir), cu sau fără implant de păr, oferă volum și duce la îngroșarea vizibilă a firelor de păr. Vaccinarea părului poate fi utilizată pentru tratamentul alopeciei la femei sau împreună cu implantul de păr, indiferent de gradul de sensibilitate a firelor de păr. Rezultate de succes au fost obținute și în rândul persoanele care întâmpină probleme cu sprâncenele.

PROFILUL CANDIDATULUI POTRIVIT PENTRU IMPLANT DE PĂR CU VACCINARE ACELL + Terapia vampir

Procedurile pot fi realizate de orice persoană, de sex masculin sau feminin, care întâmpină probleme de cădere a părului. Acestea sunt moștenite pe linie genetică sau cauzate de diferite accidente, tratamente medicamentoase sau afecțiuni.

Vor înregistra rezultate excelente pacienții a căror fire de păr sunt firave și necesită un tratament special înainte de implantare.

Pacientul prezintă:
• Porțiuni de scalp cu păr rărit,
• Semne de alopecie (cheliere) timpurie, proces pe care dorește să-l stopeze,
• Părul său este rărit, firele sunt subțiate și nu se mai așază,
• Pacient a fost diagnosticat cu alopecia metabolică,
• Deficit de fier, dar dorește să realizeze un implant de păr,
• Alopecia apărută în urma unei medicații,
• Pacientul dorește o recuperare fără urme și foarte rapidă a cicatricelor din zona donatoare.
• Prezintă fire de păr subțiri, în zona nedonatoare și dorește să obțină o îngroșare a acestora prin vaccinare pre-operatorie,
• Nu are o cantitate suficientă de grefă pentru a acoperi zonele atinse de calviție.

CUM SE REALIZEAZĂ VACCINAREA ÎNAINTE DE IMPLANTUL DE PĂR

Vaccinarea are loc sub anestezie locală sau prin sedare, în cazul persoanelor care au fobii de ace și injecții.
Ea va fi realizată cu o singură anestezie. La sedare, timpul de lucru pentru această procedură este de 30 de minute, iar pentru anestezia locală de o oră.

Injectarea se va aplica la foliculii de păr cu acte minime, iar tratamentul va declanșa activarea celulelor stem.

Procesul de aplicare nu crește durata implantului. Datorită anesteziei locale anterioare, care se aplică pentru implantul de păr cu vaccinare, vaccinul poate fi administrat la pacient fără durere. Vaccinarea poate fi repetată și separat, la un an de la realizarea implantului, dar acest lucru se întâmplă rar și doar dacă este necesar.

 

PENTRU PROGRAMĂRI ȘI ALTE INFORMAȚII
despre procedura de Implant de păr cu vaccinare Acell + Terapia vampir, vă rugăm să ne contactați la
Galerie pacienți
* Rezultatele pot varia de la o persoană la alta
Ensar Duman 2019 © Toate drepturile rezervate
Website powered by Lucian & Partners
Clinica Ensar Duman
Ai nevoie de sfaturi de la un specialist?
Sună acum GRATUIT
0740 15 15 15
x
Buna ziua
Pentru chirurgie plastica si implant de par, contactati-ne la numarul de telefon 0725 25 25 25
Pentru medicina generalista, oftalmologie si chirurgie metabolica, contactati-ne la numarul de telefon 0722 35 88 55

Vă mulțumim!