Completează formularul

și Noi te vom contacta!

 Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Transplant de păr FUE fără ras

Transplantul de păr este cea mai comună intervenție chirurgicală estetică solicitată de bărbați, în lumea modernă. Prin transplantul de păr FUE fără ras este elimină necesitatea raderii părului înainte de intervenție.

Cum funcționează și cui se adreseză procedura de transplant de păr fără ras

Transplantul de păr fără ras este una dintre metodele preferate de bărbați. După cum se știe, în cazul transplantului de păr cu ras este necesară curățarea scalpului prin raderea părului.

Transplantul FUE cu Ras este absolut necesară pentru persoanele care au creștetul complet chel și necesită un transplant de păr extins, de 3.000 până la 5.000 de grefe implantate.

În acest caz, rasul este necesar pentru a se putea recolta foliculi de păr din partea din spate a scalpului.

La polul opus, Transplantul de Păr FUE fără Ras se adresează bărbaților și femeilor care prezintă o zonă mică de transplant. Dacă problemele dvs de cădere a părului au început cu o chelire în porțiunile anterioare și posterioară vi se va recomanda această procedură.

În cazul dvs nu este necesar un ras curat, dacă pierderea părului este limitată la zona anterioară sau posterioară.

Pașii și etapele procedurii de Transplant de Păr

Persoana care dorește să își îmbunătățească aspectul fizic cu ajutorul Transplantului de Păr FUE fără ras se va programa la o sedință de evaluare GRATUITĂ, la Clinica E.D. Wellness & Health din București.

Dacă timpul sau distanța nu permit această vizită, viitorul candidat va lua legătura cu reprezentanții clinicii, cărora le va oferi fotografii concludente. Acestea vor fi analizate de consilierul medical din București și evaluate de medicii din Turcia, specializați în transplant de păr.

Profilul candidatului potrivit pentru Transplant de Păr FUE

Transplantul de păr FUE fără ras se adresează deopotrivă bărbaților și femeilor care prezintă o zonă mică în care părul lipsește sau s-a rărit.
Se vor înregistra rezultate excelente dacă viitorul pacient prezintă:
• Porțiuni de scalp cu păr rărit sau porțiuni lipsite de păr,
• Pacientul a realizat, în trecut, un transplant de păr și nu este mulțumit de rezultat,
• Prezintă semne de alopecie (cheliere) timpurie,
• Părul este rărit, firele sunt subțiate și nu se mai așază,
• Pacientul are persoane în familie care au chelit timpuriu,
• Porțiunea cu probleme are dimensiuni reduse.
• Dorește să își îmbunătățească aspectul fizic.

Pregătirea pentru Transplantul de Păr FUE

Pe scalpul bărbaților care au părul de până la 4 cm în spatele scalpului, se vor realiza două benzi, cu o grosime de aproximativ 1 până la 2 cm. De aici se vor extrage foliculii care vor fi ulterior implantați în zona cu probleme, unde au apărut semnele chelirii. Astfel, zona donatoare se poate ascunde fără a fi nevoie de ras

Cu o săptămână înainte de Extracția de Unități Foliculare

• Întrerupeți aplicarea de substanțe pentru stimularea creșterii părului, cu 14 zile înaintea transplantului de păr.
• Nu luați medicamente anti-inflamatorii sau analgezice,
• Nu consumați băuturi alcoolice de nici un fel,
• Evitați să luați vitaminele B și E.

În ziua Extracției de Unități Foliculare

• Spălați-vă pe păr cu un șampon,
• Nu folosiți produse pentru îngrijirea părului,
• Nu consumați cafea sau orice alte băuturi care conțin cofeină,
• Bucurați-vă de un mic dejun bogat în vitamine,
• Purtați haine comode, deoarece veți sta întins(a) multe ore.

Extracția de Unități Foliculare

În timpul procedurii, fiecare unitate foliculară este extrasă din zona donatorului (pacientului) printr-o mică incizie de 1mm sau chiar mai mică. Grefele de păr sunt extrase din zonele care prezintă rădăcini puternice și implantate unde există chelie sau păr puțin.

După efectuarea procedurii de Transplant de Păr

Extracția de unități foliculare are loc sub anestezie locală și nu necesită spitalizarea. Chirurgul care se ocupă de implantul de păr FUE cu ras, va oferi pacientului instrucțiuni pentru îngrijirea zonei după efectuarea procedurii.
Medicul îi va prescrie pacientului medicația necesară, inclusiv antibiotice. Tot atunci, pacientul va afla ce restricții de dietă va avea și ce activități fizice va trebui să evite în perioada recuperării.

Când apar primele semne după realizarea Transplantului de Păr

Semnele schimbării apar treptat, mai întâi prin căderea părului implantat, apoi prin regenerarea naturală a rădăcinilor. Creșterea părului transplantat va urma un proces fiziologic.
După șase luni de la realizarea intervenției se va observa o transformare majoră la nivelul scalpului, unde părul regenerat va începe să crescă bogat, puternic și sănătos.
În urma realizării transplantului FUE fără ras porțiunile de unde s-au realizat extracțiile vor fi acoperite de părul de alături. În acest fel, dvs veți putea masca faptul că ați fost supus unui transplant de păr. În plus, nu rămân cicatrici în urma procedurii.
Perioada de recuperare după transplant este foarte mică, majoritatea pacienților se întorc la muncă după 2-3 zile de la realizarea intervenției.

Pentru programări și alte informații despre procedura de Transplant de Păr Fără Ras, realizată în spitalele din Turcia prin intermediul Clinicii E. D Wellness & Health, vă rugăm să ne contactați la

0725252525 și 0740151515

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti

Despre esteworld

Oferim frumusețe peste tot – cu locații multiple în întreaga lume, Esteworld Medical Group are plăcerea de a-și extinde serviciile de îngrijire cosmetică și de îngrijire a sănătății în cele 4 colțuri ale lumii.

Fiind prezentă în principalele destinații ale lumii – Istanbul, Dubai, Londra, Berlin, New York … – ne-am permis să ne extindem mantia în domeniul transplantului de păr, tratamentelor chirurgiei cosmetice și industria turismului medical, ajutând mii de pacienți internaționali să primească tratament de primă clasă la un cost accesibil.

În calitate de centru cu adevărat multidisciplinar de chirurgie cosmetică în cadrul clasei mondiale, cu integrarea sistemului de asistență medicală, ne străduim să combinăm abordări ample și inovatoare cu asistență medicală de înaltă calitate.

Echipa noastră care se ocurpă cu transplantul de păr, chirurgie cosmetică și îngrijirea pielii este alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniul sănătății – inclusiv specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialist în chirurgia facială, dermatologi, experți dentari cosmeticieni și personal de suport – care sunt pregătiți să vă ajute să vă realizați toate obiectivele privind aspectul.

Pacienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proceduri pentru păr, față, piept și corp, cele mai avansate intervenții chirurgicale plastice și opțiuni de restaurare a părului inclusiv transplant de păr robotic, auto-clonarea părului, implanturi mamare, operație plastică a feței, operarea nasului, liposucție si altele.

Vă dorim o călătorie plăcută pentru un frumos nou eu!

Esteworld ofertă

Cazare
Internare
Turism medical (puteti vizita Istanbulul pe perioada tratamentului)