Completează formularul

și Noi te vom contacta!

 Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Transplant de Păr FUE

Morar M.

Romania

In total am stat in spital 11 ore. Transplantul meu se realiza in doua zile, mie mi-a fost facut doar intr-o zi. Nu m-a durut si am trecut peste prima noapte fara sa iau calmante. Va spun sincer, nu doare! Durerile transplantului de par nu au nicio legatura cu ceea ce stim noi despre durere. Operatia propriu zisa a durat 9 ore, cum as fi putut sa rezist daca ar fi durut?! Parul implantat mi-a cazut cam dupa doua saptamani de la transplant, urmând ca el sa se regenereze!

Bogdan Vădău

Romania

Am realizat un dublu implant de păr și barbă la Esteworld, una dintre puținele clinici din Europa unde se fac și intervenții în zona bărbii. Totul a durat aproximativ 7 ore. A fost vorba de implantarea a 5.000 de fire pe față și aproape 3000 pe scalp. Inițial, mi se spusese că rezultatul final va fi vizibil, în totalitate, la un an de la realizarea intervenției. În cazul meu însă, semnele au început să apară după doar câteva săptămâni.

Procedura de Transplant de Păr FUE – Extracție de Unități Foliculare ( Follicular Unit Extraction – FUE ) este o metodă modernă de reconstrucție capilară. Transplantul de Păr prin metoda FUE le garantează pacienților rezultate permanente, cu aspect natural.

Cum funcționează procedura de Transplant de Păr FUE

Aceasta constă în extragerea de unități foliculare individuale, prin micro-punctură, din zona din spate a capului și, implantarea lor în porțiunile unde există chelie sau păr rărit.

Pașii și etapele procedurii de Transplant de Păr FUE

Persoana care dorește să își îmbunătățească aspectul fizic cu ajutorul Transplantului de Păr FUE se va programa la o sedință de evaluare GRATUITĂ, la Clinica E.D. Wellness & Health din București. Dacă timpul sau distanța nu permit această vizită, viitorul candidat va lua legătura cu reprezentanții clinicii, cărora le va oferi fotografii concludente. Acestea vor fi analizate de consilierul medical și, ulterior, evaluate de medicii din Turcia, specializați în transplant de păr.

Profilul candidatului potrivit pentru Transplant de Păr FUE

Transplantul de Păr realizat prin metoda FUE poate fi realizat de orice persoană, de sex masculin sau feminin, care întâmpină probleme de cădere a părului. Acestea sunt moștenite pe linie genetică sau cauzate de diferite accidente sau afecțiuni.
Se vor înregistra rezultate excelente dacă viitorul pacient prezintă:
– Porțiuni de scalp cu păr rărit sau lipsite de păr,
– Pacientul a realizat, în trecut, un transplant de păr și nu este mulțumit de rezultat,
– Prezintă semne de alopecie (cheliere) timpurie,
– Părul este rărit, firele sunt subțiate și nu se mai așază,
– Pacientul are persoane în familie care au chelit timpuriu.

Pregătirea pentru Transplantul de Păr FUE

Cu o săptămână înainte de Extracția de Unități Foliculare:
– Întrerupeți aplicarea de substanțe pentru stimularea creșterii părului, cu 14 zile înaintea transplantului de păr.
– Nu luați medicamente anti-inflamatorii sau analgezice,
– Nu consumați băuturi alcoolice de nici un fel,
– Evitați să luați vitaminele B și E.

În ziua Extracției de Unități Foliculare

– Spălați-vă pe păr cu un șampon,
– Nu folosiți produse pentru îngrijirea părului,
– Nu consumați cafea sau orice alte băuturi care conțin cofeină,
– Bucurați-vă de un mic dejun bogat în vitamine,
– Purtați haine comode, deoarece veți sta întins(a) multe ore.

Extracția de Unități Foliculare

În timpul procedurii, fiecare unitate foliculară este extrasă din zona donatorului (pacientului) printr-o mică incizie de 1mm sau chiar mai mică. Grefele de păr sunt extrase din zona din spate a capului, ceafă și urechi și implantate unde există chelie sau păr puțin.

După efectuarea procedurii de Transplant de Păr FUE

Extracția de unități foliculare are loc sub anestezie locală și nu necesită spitalizarea. Chirurgul care se ocupă de implantul de păr FUE, va oferi pacientului instrucțiuni pentru îngrijirea zonei după efectuarea procedurii.
Medicul îi va explica pacientului ce medicamentele îi va prescrie inclusiv antibiotice. Tot atunci, pacientul va afla ce restricții de dietă va avea și ce activități fizice va trebui să evite în perioada recuperării.

Când apar primele semne după realizarea Transplantului de Păr FUE

Semnele schimbării apar treptat, mai întâi prin căderea părului implantat, apoi prin regenerarea naturală a rădăcinilor.
După șase luni de la realizarea intervenției se va observa o transformare majoră la nivelul scalpului, unde părul regenerat va fi bogat, puternic și sănătos. În urma realizării transplantului FUE nu rămân cicatrici.
Perioada de recuperare după transplant este foarte mică, majoritatea pacienților se întorc la muncă după 2-3 zile de la realizarea intervenției.

Pentru programări și alte informații despre procedura de Transplant de Păr FUE, realizată în spitalele din Turcia prin intermediul Clinicii E. D Wellness & Health, vă rugăm să ne contactați la

0725252525 și 0740151515

Before & After

Mihai Morar

Mihai Traistariu

Raoul

Raoul

Mihai Traistariu

Mihai Traistariu

Damian Dragici

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti

Despre esteworld

Oferim frumusețe peste tot – cu locații multiple în întreaga lume, Esteworld Medical Group are plăcerea de a-și extinde serviciile de îngrijire cosmetică și de îngrijire a sănătății în cele 4 colțuri ale lumii.

Fiind prezentă în principalele destinații ale lumii – Istanbul, Dubai, Londra, Berlin, New York … – ne-am permis să ne extindem mantia în domeniul transplantului de păr, tratamentelor chirurgiei cosmetice și industria turismului medical, ajutând mii de pacienți internaționali să primească tratament de primă clasă la un cost accesibil.

În calitate de centru cu adevărat multidisciplinar de chirurgie cosmetică în cadrul clasei mondiale, cu integrarea sistemului de asistență medicală, ne străduim să combinăm abordări ample și inovatoare cu asistență medicală de înaltă calitate.

Echipa noastră care se ocurpă cu transplantul de păr, chirurgie cosmetică și îngrijirea pielii este alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniul sănătății – inclusiv specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialist în chirurgia facială, dermatologi, experți dentari cosmeticieni și personal de suport – care sunt pregătiți să vă ajute să vă realizați toate obiectivele privind aspectul.

Pacienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proceduri pentru păr, față, piept și corp, cele mai avansate intervenții chirurgicale plastice și opțiuni de restaurare a părului inclusiv transplant de păr robotic, auto-clonarea părului, implanturi mamare, operație plastică a feței, operarea nasului, liposucție si altele.

Vă dorim o călătorie plăcută pentru un frumos nou eu!

Esteworld ofertă

Cazare
Internare
Turism medical (puteti vizita Istanbulul pe perioada tratamentului)