Completează formularul

și Noi te vom contacta!

 Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Transplant de Păr Sprâncene

Procedura de Transplant de Păr în zona Sprâncenelor este o metodă modernă de reconstrucție. Procedură cosmetică pentru retușarea sprâncenelor urmărește creșterea volumului lor și umplerea spațiilor goale, unde firele de păr nu mai cresc din cauza pensării incorecte sau excesive.

Cum funcționează procedura de Transplant de Păr în Sprâncene

Reconstrucția sprâncenelor este o procedură medicală de refacere artistică a formei acestora. În spațile libere din zona spâncenelor vor fi implantate fire de păr naturale, extrase chiar de la pacient. Implantarea va avea loc după analizarea profilului și trăsăturilor feței pacientei, astfel încât să se obțină o armonie perfectă între ele.

Pașii și etapele procedurii de Implant Sprâncene

Persoana care dorește să își îmbunătățească aspectul fizic prin implant de păr în sprâncene se va programa la o sedință de evaluare GRATUITĂ, la Clinica E.D. Wellness & Health din București. Dacă timpul sau distanța nu permit realizarea acestei vizite, viitorul candidat va lua legătura cu reprezentantul clinicii și îi va oferi fotografii concludente. Pozele vor fi analizate de consilierul medical și evaluate de medicii din Turcia, specializați în transplant de păr.

Profilul candidatului potrivit pentru implant de sprâncene

Transplantul de păr la sprâncene poate fi realizat de orice persoană, de sex masculin sau feminin, care prezintă porțiuni lipsite de păr în această zonă. Problemele au apărut ca urmare a unei moșteniri genetice, în urma unor accidentări, a unei pensări incorecte sau pe fondul unei afecțiuni medicale.
Persoanele ale căror sprancene se subțiază sunt considerate candidați potriviți pentru transplantul de sprâncene. Se califică pentru transplant de păr la sprâncene persoane care prezintă:
• Arsuri,
• Cicatrice,
• Care au rămas fără păr în urma unui tratament,
• Care s-au trezit cu sprâncenele rărite din cauza smulgerii lor repetate și incorecte,
• Persoane cu o stare bună de sănătate,
• Persoane care vor să-și refacă forma sprâncenelor și nu prezintă sângerări sau probleme de coagulare.

Pregătirea pentru Transplant de Păr în zona Sprâncenelor

Procedura de Transplant de Păr este o procedură simplă și directă care se efectuează ambulatoriu. Aceasta se realizează într-un interval de 3 până la 6 ore, în funcție de numărul grefelor extrase și implantate.
Procedura se desfășoară în spital, într-un mediu steril și într-un timp redus de lucru. Reconstrucția sprâncenelor implică introducerea individuală a fiecărui fir de păr în zona dorită.

Când apar primele semne după realizarea intervenția de reconstrucție

Semnele vor fi remarcate la scurt timp după transplant. Părul implantat va prinde rădăcini și va începe să se regenereze în mod natural.

Riscuri generale în transplantul de sprâncene

Riscurile asociate cu tratamentul de transplant al sprâncenelor sunt minime. Șansele ca părul implantat să crescă în altă direcție față de cea dorită sunt extrem de rare. Procedura se realizează după o schemă de implantare realizată pentru fiecare client în parte, în funcție de nevoile și trăsăturile sale.

Pentru programări și alte informații despre procedura de Transplant de Păr la Sprâncene, realizată în spitalele din Turcia prin intermediul Clinicii E. D Wellness & Health, vă rugăm să ne contactați la

0725252525 și 0740151515

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti

Despre esteworld

Oferim frumusețe peste tot – cu locații multiple în întreaga lume, Esteworld Medical Group are plăcerea de a-și extinde serviciile de îngrijire cosmetică și de îngrijire a sănătății în cele 4 colțuri ale lumii.

Fiind prezentă în principalele destinații ale lumii – Istanbul, Dubai, Londra, Berlin, New York … – ne-am permis să ne extindem mantia în domeniul transplantului de păr, tratamentelor chirurgiei cosmetice și industria turismului medical, ajutând mii de pacienți internaționali să primească tratament de primă clasă la un cost accesibil.

În calitate de centru cu adevărat multidisciplinar de chirurgie cosmetică în cadrul clasei mondiale, cu integrarea sistemului de asistență medicală, ne străduim să combinăm abordări ample și inovatoare cu asistență medicală de înaltă calitate.

Echipa noastră care se ocurpă cu transplantul de păr, chirurgie cosmetică și îngrijirea pielii este alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniul sănătății – inclusiv specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialist în chirurgia facială, dermatologi, experți dentari cosmeticieni și personal de suport – care sunt pregătiți să vă ajute să vă realizați toate obiectivele privind aspectul.

Pacienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proceduri pentru păr, față, piept și corp, cele mai avansate intervenții chirurgicale plastice și opțiuni de restaurare a părului inclusiv transplant de păr robotic, auto-clonarea părului, implanturi mamare, operație plastică a feței, operarea nasului, liposucție si altele.

Vă dorim o călătorie plăcută pentru un frumos nou eu!

Esteworld ofertă

Cazare
Internare
Turism medical (puteti vizita Istanbulul pe perioada tratamentului)