NU RATA SANSA
PENTRU O CONSULTATIE
GRATIS
COMPLETEAZA
FORMULARUL
Tratament cu laser fractional de reintinerire

COMPLETEAZA FORMULARUL
NOI TE VOM CONTACTA!

REZERVA DEVREME PENTRU SUPER OFERTA

Testimoniale


Despre tratament


Inevitabil, odata cu trecerea timpului efectele imbatranirii isi fac aparitia, iar tenul capata un aspect aspru brazdat de linii fine, riduri si pete si semne ale fotoimbatranirii. Ingrijirea tenului matur este necesara si are rolul ei, insa, pentru a sterge o parte din semnele trecerii timpului si a avea un aspect placut aveam la indemana tratamentele anti-aging si tratamentele de intinerire cu laser.

Tratamentul fractional cu laser de reintinerire este una din procedurile foarte populare, solicitate tot mai des de pacientii care ajung in clinicile din Turcia. Specialisti renumiti din intreaga lume recomanda tratamentul fractional cu laser, iar esteticienii spitalelor si clinicilor din Turcia sustin ca aceasta procedura are darul de a anula multiple semne ale imbatranirii, oferind pielii un aspect tanar.

Cum se realizeaza tratamentul fractional cu laser si reintinerire

Laserul fractional este o procedura non-invaziva care reduce liniile fine ale fetei, ridurile pronuntate, cicatricele vechi, petele si problemele de pigmentare cauzate de soare sau de keratoza actinica (leziune precanceroasa care apare pe pielea expusa la soare). Din acest motiv, laserul fractional cu efect de reintinerirea poate fi folosit si in alte parti ale corpului, cum ar fi: gatul, pieptul, mainile sau zonele care prezinta vergeturi.

Candidatul ideal pentru tratamentul cu laser fractional de reintinerire

Tratamentul cu laser fractional realizat in clinica estetica Esteworld, din Turci, este ideal pentru persoanele care nu vor sa se supuna unei interventii chirurgicale, dar isi doresc sa isi imbunatateasca aspectul, eliminand anumite semne aparute ca urmare a imbatranirii tenului, pielii. Procedura se adreseza atat femeilor cat si barbatilor. Tratamentul fractional cu laser este ideal pentru a trata ridurile si cicatrice provocate de acnee, petele si semnele fotoimbatranirii aparute la nivelul gatului, mainilor, umerilor, pieptului, bratelor si picioarelor.

Ce trebuie sa stiti despre tratamentul cu laser fractional

– Aceasta este o procedura +estetica realizata cu succes la Spitalul Esteworld din Turcia.
– Laser fractional este o tehnologie avansata care stimuleaza colagenul la nivelul fetei, un tratament care actioneaza subcutanat si are efecte miraculoase la suprafata.
– Prin folosirea laserului productia naturala de colagen este sporita cea ce duce la refacerea celulelor in profunzime, nivelarea ridurilor si estomparea cicaticelor.
– Inaintea interventiei propriu zise pe ten va fi aplicata o crema cu efect anestezic.
– In timpul procedurii se va lucra pe portiuni foarte mici si se va actiona cu raze laser care acopera si trateaza mii de zone microscopice prin patrunderea in profunzimea pielii.
– Timpul de lucru variaza intre 15 – 45 minute, iar rezultate si mai bune se obtine dupa realizarea a 1- 5 proceduri. Refacerea se va produce in cateva zile.
– Urmele rozalii aparute la nivelul pielii, dupa efectuarea procedurii, vor disparea in 3-5 zile, iar la o distanta de 2-3 zile veti scapa si de senzatia de „fata umflata”. Dupa o saptamana pielea dumneavoastra va arata mult mai bine, urmand ca in cea de a 3-a saptamana sa aratati cu mult mai tanar/ tanara.

Riscuri generale ale tratamentul cu laser fractional si de reintinerire

Aceasta este o tehnica non-invaziva care implica foarte putine riscuri si nu presupune o perioada de recuperare. Cu toate acestea, au existat cazuri in care vindecarea pielii s-a produs intr-o perioada mai lunga. Tototdata, au existat situatii rare in care tenul supus tratamentului cu laser a prezentat umflaturi, roseata persista, cicatrice, cruste sau coji, modificari ale pigmentului, dar si reactivarea unei forme de acnee din trecut.

Costul tratamentul cu laser fractional si de reintinerire realizat la Esteworld, Spitalul de Chirurgie Plastica si reparatorie din Turcia, este redus, tocmai de aceea procedura non-invaziva este atat de populara. Pretul scazut le permite pacientilor sa realizeze 1-5 sedinte pentru a obtine efectele dorite si un aspect intinerit cu cel putin 10 ani.