Tratament cu Laser pentru Păr (Low Level Laser Therapy LLLT) este o procedură modernă realizată cu ajutorul laserului, lipsită de efecte adverse. Cu ajutorul său structura firului de păr este reparată fără a se apela la medicamente sau intervenții chirurgicale. Tratamentul cu laser pentru creșterea părului se realizează și în clinicile mari din Istanbul, Turcia și Londra, Marea Britanie.

Laserul stimulează țesuturile și crește activitatea celulară în zona scalpului. El acționează și grăbește eliminarea metaboliților toxici pentru păr și inflamația existentă în jurul foliculilor. Acest lucru le permite foliculilor să asimileze substanțe nutritive importante pentru regenerarea, sănătatea și creșterea normală a firului de păr.

Poate te interesează și Terapia Vampir

PAȘII ȘI ETAPELE TRATAMENTULUI

Scapă de grija căderii părului

La începutul tratamentului, se va realiza o evaluare de specialitate. Scalpul și rădăcinile de păr vor fi analizate printr-o metodă modernă, care va indica câte fire de păr produce fiecare rădăcină în parte. Ideal ar fi ca acestea să producă 5 fire, un număr redus indică existența unei probleme. Tot atunci va fi stabilit diagnosticului și numărul sedințelor de tratament necesare.

Veți fi programat și veți primi un Derma Roller și o soluție, substanță pentru scalp.

Din acest moment, trebui să aveți la dumneavoastră Derma Roller-ul, ori de câte ori o să veniți la ședințele de tratament cu laser pentru păr.

Există trei etape ale sedinței de tratament:

– Tehnicianul folosește Derma Roller-ul pentru a realiza o stimulare eficientă a scalpului;
– Ulterior, începe ședința propriu zisă de terapie.

– La final, scalpul este masat cu soluția și substanțele care vor fi prescrise în schema de tratament;

PROGRAMAREA SEDINȚELOR DE TRATAMENT LASER PENTRU PĂR

Specialistul stabilește schema de tratament și numărul ședințelor necesare.

Ședințele au o durată de 20 de minute/ de 2 ori pe săptămână sau 1 şedinţă de 40 de minute/ o dată pe săptămână. Durata tratamentului este de 6 luni, respectiv 4 sau 8 şedinţe/lună.

În timpul tratamentului NU se folosesc ace și NU se realizează incizii. Nu aveți nevoie de anestezie și nici de o perioadă de recuperare după ședințe.

În timpul ședinței puteți să citiți, să lucrați la laptop, să ascultați muzică, să vă relaxați. După tratament, nu veți avea interdicții și vă veți putea relua programul obișnuit.

Trebuie să știți că lumina laserului este rece, iar aparatul nu are niciun element de încălzire. În aceste condiții, asistentul nu trebuie să vă supravegheze în timpul ședinței. Aparatul laser se va opri singur la finalul pragramului.

CONTINUAREA TERAPIEI DE CREȘTERE A PĂRULUI, ACASĂ

În cele 6 luni de tratament, veți realiza, acasă, o serie de manevre ajutătoare. NU veți folosi Derma Roller-ul acasă, ci doar la clinică, înainte de sedința de laser!

În fiecare dimineață și seara, veți aplica pe scalp soluția prescrisă, cea pe care ați primit-o la achiziționarea pachetului laser pentru păr.

Folosind o seringă de dimensiuni mici, veți aplica 1 ml de substanță pe scalp și o veți masa cu mâinile libere preț de câteva minute.

Procedura va fi realizată dimineața și seara, astfel încât să vă asigurați că soluția intră în piele și acționează. Seara, procedura va fi realizată după duș și cu câteva ore înainte de odihnă. Se recomandă ca după aplicare să nu vă spălați pe cap aproximativ 8 ore.

Totodată, în perioada tratamentului ar fi indicat să suplimentați alimentația zilnică cu vitamine și minerale și să consumați o cantitate de minim 2 litri de apă pe zi.

CÂND APAR PRIMELE SEMNE?

În prima etapă, (3 luni) veți sesiza o reducere a pierderii excesive a părului. Acest lucru se întâmplă în 99% dintre cazuri.

În cea de-a doua etapă, (4-5 luni) pe măsură ce foliculii încep să se vindece aceștia încep să producă mai multe fire de păr.

Pe de altă parte, pe măsură ce foliculii începe să se vindece, părul existent va deveni mai gros, mai plin, mai strălucitor și sănătos.

În etapa a treia, (6 luni) firele de păr mici și fragile se transformă în fire rezistente și capătă o textură normală.

TESTIMONIALE VIDEO

SUNTEM AICI PENTRU TINE

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! 😍👏

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient