Tratamentul HydraFacial este cel mai recent și avansat tratament non-laser de curățare și tonifiere a țesutului cutanat.
Este singurul tratament de hidrodermoabraziune în timpul căruia sunt combinate simultan proceduri de curățare, exfoliere, extracție, hidratare și protecție a tenului.

Tratamentul HydraFacial este un tratament calmant, non-invaziv, non-iritant și fără timp de recuperare.

Tratamentul HydraFacial este proiectat pentru toate tipurile de piele. Chiar și cea mai sensibilă piele tolerează ușor tratamentul HydraFacial. Procedura este la fel de eficientă atât pentru bărbați, cât și pentru femei.
Se acționează pe față, decolteu, zona gâtului și prin adaosul procedurii “Red Carpet” se pot lucra buzele și ochii.

PAȘII ȘI ETAPELE TRATAMENTULUI

Pentru ten curat și lipsit de probleme

Detoxifiere prin drenaj limfatic – pregătirea tenului, stimulare limfatică;
Curățare profundă și exfoliere – celulele moarte sunt eliminate delicat pentru a lasă în urmă o piele nouă și sănătoasă;
Peeling chimic ușor – acest peeling gentil curață porii de impurități și praf fără a irita sau leza tenul;
Extracție – fără durere, extracțiile punctelor negre se fac automat cu ajutorul unui vortex care curăță și elimină impuritățile;
Hidratare și protecție – antioxidantii si acidul hialuronic sunt introduși în piele prin pentru hrănirea și protejarea tenului;
Rejuvenare – prin aplicarea serumurile vor fi ameliorate arsurile solare, punctele negre și acneea, porii măriți, petele pigmentare, imperfecțiunile pielii, îmbătrânirea prematură a pielii, liniile fine, iar ridurile profunde vor fi estompate.

Tratamentul HydraFacial este un tratament rapid, eficient, care durează aproximativ 45 de minute. De regulă, specialiștii recomandă a se realiza o ședință pe lună sau una la 2 săptămâni, în cazurile cu ten congestionat.

Pacientul poate folosi machiajul și reveni la activitățile normale imediat după tratament.

BENEFICIILE TRATAMENTULUI HYDRAFACIAL

Tratament de curățare profundă, prietenos cu tenul;
Tratament de hidratare de lungă durată;
Luminozitate imediată;
Potrivit doar în unele cazuri care prezintă acnee;
Pentru sănătatea pielii, pe viață;
Tratament cu rezultat imediat;
Fără durere în timpul extracțiilor;
Ideal pentru toate tipurile de ten;
Se asociază cu drenajul limfatic și terapia cu lumină.

TESTIMONIALE VIDEO

SUNTEM AICI PENTRU TINE

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! 😍👏

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient