Tratamentul Scarlet este cea mai avansată terapie de rejuvenare facială, corporală și capilară, realizat cu impulsuri scurte de radiofrecvență fracționată. 

Tratamentul minim invaziv urmărește vindecarea și ștergerea cicatricilor post acnee, micșorarea porilor dilatați, reducerea ridurilor adânci și fine, întinderea și întinerirea pielii. 

Organismul răspunde la această terapie prin stimularea producției de colagen – principala proteină structurală a pielii. Acest lucru va duce la îmbunătățirea imediată a aspectului pielii. 

Scarlet este un tratament mai puțin dureros, față de cele realizate cu alte dispozitive. Efectul său este de lifting facial chirurgical și are o durată de până la un an. În cazul cicatricilor post acnee, acestea dispar definitiv.

Tratament Scarlet poate fi aplicat în zona feței, a corpului, unde există vergeturi, dar și pe scalp, pentru a strânge pielea cu intenția de a trata ridurile frunții și sprâncenele căzute. 

Tehnologia super performantă este prevăzută cu un dispozitiv care conține 25 de microace, placate cu aur. Acestea penetrează pielea și sunt un bun conductor pentru radiofrecvența emisă. Când microacele ajung în derm, în vârful lor se vor emite unde radio și țesuturile se vor încălzi. Astfel, se vor produce modificări temporare la nivelul țesuturilor, care vor stimula regenerarea pielii și formarea de noi fibre de colagen, net superioare celui existent. 

CUI SE ADRESEAZĂ TRATAMENTUL SCARLET

Scarlet, tratamentul de radiofrecvență fracționată, se adresează persoanelor care prezintă:

 • Cicatrici post-acnee;
 • Semne și pete în urma acneei;
 • Cicatrici cauzate de arsuri și intervenții chirurgicale;
 • Riduri în jurul buzelor, ochilor și gâtului;
 • Flexibilitate și tonus scăzut al pielii;
 • Persoanelor care urmăresc îmbunătățirea aspectului pielii prin lifting facial;
 • Pungi și riduri în zona ochilor;
 • Vergeturi.

TRATAMENTUL NR. 1 ÎN TRATAREA CICATRICILOR

Înainte de tratament, tenul va fi curățat și se va aplica pe toată zona de lucru o cremă ușor anestezică. 

Aparatura de stimulare celulară va emite unde radio de înaltă frecvență în vârful microacelor, care ajung în derm, în stratul profund al pielii. 

Timpul de lucru va fi stabilit de către specialist, după analizarea problemelor existente și înaintea începerii tratamentului.

Pașii și etapele tratamentului Scarlet - Radiofrecvență Fracționată

Reacții adverse după tratamentul Scarlet cu radiofrecvență fracționată

IMEDIAT DUPĂ TRATAMENT

La finalul ședinței de tratament, se vor forma la nivelul zonei tratate mici umflături de culoare roz. Efectul se va atenua de la oră la oră și va dispărea în 24 de ore de la tratament.

LA 1-3 ZILE DE LA TRATAMENT

Apar la nivelul pielii mici puncte de culoare roșu închis, un eritem. Reacția este normală și înseamnă că pielea începe să se regenereze.
În funcție de tipul de piele, aceste mici puncte de culoare roșie pot persista până la 3 zile. Zona se acoperă cu un strat subțire de fond de ten.

LA 3-5 ZILE DE LA TRATAMENT

Sensibilitate/jenă locală la atingerea pielii;
Echimoză, în cazul pielii extrem de subțiri;
Hiperpigmentare postinflamatorie (dacă zona tratată nu este protejată de soare cu creme SPF).

tratament-scarlet

CE DURATĂ ARE EFECTUL TRATAMENTULUI SCARLET?

Tratamentul Scarlet se realizează în mai multe ședințe, după schema de tratament stabilită de specialist. În cazul efectului de rejuvenare și de tratare a ridurilor, rezultatele se mențin circa un 1 an de la realizarea tratamentului. În cazul cicatricilor post acnee, acestea dispar definitiv.

CAZURI

Tratament Scarlet 1
tratament scarlet
Tratament scarlet caz cicatrice
Tratament scarlet caz inainte dupa
Tratament Scarlet vergeturi
Tratament Scarlet vergeturi albe
Tratament Scarlet 2
Tratament laser pete pigmentate

TESTIMONIALE ALE PACIENȚILOR

Oferta speciala Tratament Scarlet - redusa de la 350 la 250EURO

OFERTĂ TRATAMENT SCARLET

Tratamentul Scarlet este cea mai avansată terapie de rejuvenare facială, corporală și capilară. Este minim invaziv și urmărește vindecarea și ștergerea cicatricilor post acnee, micșorarea porilor dilatați, reducerea ridurilor adânci și fine, întinderea și întinerirea pielii. 

SUNTEM AICI PENTRU TINE

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro