TrichoTest este cel mai complet și inovator test genetic pentru analizarea cauzelor apariției alopeciei. TrichoTest analizează atât factorii genetici, cât și caracteristicile pacientului. Cu ajutorul testului cu precizie înaltă, medicul va depista motivul căderii părului și va prescrie o schemă de tratament personalizată, cu o rată mare de reușită. 

După cum se știe, alopecia poate fi cauzată de factori interni și externi, printre care se numără: modificările hormonale, moștenirea ereditară, nivelul crescut de testosteron, inflamația, carențele de vitamine, circulația sanguină deficitară, poluarea și stresul.

TrichoTest indică exact cauzele căderii părului și este de departe o analiză care depășește metodele clasice folosite până acum. 

De asemenea, cu ajutorul algoritmului patentat al acestui test va fi stabilită schema personalizată de tratament și substanțele care vor fi folosite ulterior.  

CUI SE ADRESEAZĂ ANALIZA TRICHOTEST?

Testarea Trichotest este recomandată tuturor pacienților care pierd păr din cauze necunoscute sau suferă de alopecie areată de mulți ani și doresc să o trateze definitiv.  

Persoane care doresc un diagnostic corect, rapid și precis.

Persoane femei și bărbați indiferent de vârstă.

test pentru depistarea cauzei caderii parului

Înainte de recoltarea probei de salivă, pacientul nu va fi obligat să respecte un protocol anume. Prelevarea în sine nu este un proces dureros/deranjant și va avea loc în cabinet, într-un mediu steril. 

PROGRAMAREA TESTĂRII TRICHOTEST

PAȘII ȘI ETAPELE EXAMINĂRII TRICHOTEST

PRELEVAREA

TrichoTest se realizează prin prelevalea unei mostre de salivă din cavitatea bucală, ce conține ADN-ul pacientului. În timpul consultului, va fi realizată și anamneza și pacientul va răspunde la o serie de întrebări privind medicația sa, istoricul medical și cel al afecțiunilor de familie. 

ANALIZA

Ulterior, mostra ADN va fi trimisă unui laborator specializat, unde specialiștii vor analiza 3 poliformisme în 16 SNP-uri. 

REZULTATUL

Rezultatul analizei va fi furnizat medicului curant, în 4-5 săptămâni de la testare. Există 48 de variații genetice asociate alopeciei. Pentru a ajuta la stabilirea tratamentului împotriva alopeciei vor fi analizate 13 gene.

tricotest - test pentru depistarea cauzei caderii parului

BENEFICIILE ANALIZEI TRICHOTEST

– Non-invazivă, nedureroasă și precisă, proba ADN prin TrichoTest se recoltează ușor. Rezultatul va fi transmis medicului curant în decurs de 4-5 săptămâni. Ulterior, pacientul va primi schema completă de tratament și recomandările medicului.

– Analiza genetica integrală: Vor fi analizate 13 gene care au declanșat alopecia

– Tehnologie de ultimă generație: Testarea genetica a ADN-ului se face prin tehnologia microarray-urilor. 

– Trichotest stabilește un protocol personalizat de tratament, oferă răspunsuri și indică ce substanțe pot fi folosite în timpul procedurilor de mezoterapie. 

– Rezultate de înaltă precizie. TrichoTest are o precizie de 99.9% și este un test unic care nu necesită o altă repetarea pe parcursul vieții.

SUNTEM AICI PENTRU TINE

    • 0219056
    • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
    • office@ensarduman.ro