Medici de top
Într-o excursie de vis

Te punem în contact cu cei mai renumiți profesori universitari și specialiști din cele 11 spitale și clinici din Turcia cu care colaborăm.

Te vindeci

Vei avea acces la metode de tratament și intervenții chirurgicale ultramoderne, realizate cu tehnologie avansată și care, de multe ori, nu se pot efectua în România.

Și
Călătorești

Zilnic, după proceduri, analize și ședințele de tratament, poți vizita orașul și obiectivele turistice ale zonei. Oferim suport 24/24, în toată perioada șederii în Turcia.

Ai nevoie de sfaturi de la un specialist?
Sună acum GRATUIT
Obiective Turistice Catedrala Sfânta Sofia din Constantinopol

Fostă Catedrală a Patriarhiei din Constantinopol, devenită mai apoi moschee, Catedrala Sfânta Sofia este astăzi unul dintre cele mai vizitate muzee din Istanbul, Turcia.

Obiective Turistice Croaziera pe Bosfor

Turiștii care ajung în Turcia nu trebuie să rateze croaziera pe Bosfor, ocazie de a admira frumusețea arhitecturală a Instanbului. Considerată de mulți cea mai frumoasă atracție turistică, croaziera pe Bosfor oferă oportunitatea unică de a privi palatele otomane, fortărețele, moscheele, hotelurile și reședințele de lux dispuse pe malurile Bosforului.

Obiective Turistice Moscheea Albastră din Istanbul

Moscheea Albastră din Istanbul este cea mai cunoscută moschee din Turcia și este una dintre mândriile țării. Moschee care are 7 minerete, turnurile de lângă moschee, detaliu care a stârnit numeroase controverse la vremea respectivă.

Obiective Turistice Marele Bazar din Istanbul

Marele Bazar din Istanbul a fost declarant în 2014 cel mai vizitat obiectiv turistic din întreaga lume. Anual, 91 de milioane de turiști îl vizitează, bazarul din Istanbul fiind cea mai mare piață acoperită din lume.

Obiective Turistice Basilica Cistern

Cisternele sau Palatal Scufundat, reprezintă o atracție turistică a vechiului Constantinopol. Ajunși la Cisterne, ei coboară sub oraș pentru a admira coloanele de marmură, scufundate în pânză de apă prin care mișună pești de diferite dimensiuni.

Obiective Turistice Miniaturk

Miniaturk este un parc vestit de miniaturi, din Istanbul, unde vizitatorii pot admira clădiri celebre din lumea musulmană.
Unic în felul său, parcul Miniaturk reușește să creeze o legătură între trecut și prezent, între istoria veche de 3.000 de ani a acestui popor și cea actuală.

Obiective Turistice Buyuk Camlica Istanbul

Büyük Çamlıca (Dealul mare Camlika) este cea mai înaltă colină din Istanbul. Ea atinge 268 m altitudine și este situată pe malul asiatic al Bosforului. Acest loc este apreciat de către turiști pentru că asigură o vedere panoramică excelentă.

Testimoniale Ce spun clienții noștri
Despre experiența lor
Nu am avut incredere sa fac aceasta interventie estetica pana nu i-am intalnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. Dupa operatie sunt alt om. Aspectul meu fizic s-a imbunatatit considerabil. Rezutatul este perfect si m-am intors...
Citește mai mult
Andreea Tonciu
Bună dimineața! Doresc să mulțumesc tuturor celor din echipa domnului Ensar Duman pentru ajutorul și toate informațiile pe care mi le-au oferit pentru a lua legătura cu clinica Dünyagyöz din Istanbul unde am suferit o operație de ...
Citește mai mult
Am avut complexe fizice, dar nu am avut curaj sa ma operez pana nu i-am intalnit pe Ensar Duman si pe medicii de la Esteworld. Am facut interventia la nas intrucat aveam si probeme de respiratie, iar acum sunt perfect multumita de rezultat
Ana Maria Mocanu
Ne bucurăm foarte tare de serviciile dvs..si ale celor de la spitalul din Turcia. Nota 20. O sa va recomand cu incredere! Totodată, ne bucurăm si de raspunsul primit din partea domnului profesor doctor din Turcia, un profesor cu credibil...
Citește mai mult
Florentina F.
Nu pot decat sa-mi exprim multumirea pentru profesionalismul intregii echipe. Totul a decurs in mod normal, fara grijile care de obicei obosesc. Cu respect, incredere si multa grija.
Elena C.
Mulțumesc Domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației , cazării , transportului practic tot ce a ținut ca eu sa ajung in Turcia și sa nu am nici o bătaie de cap . Va mulțumesc !
Simona L.
Ensar Duman 2019 © Toate drepturile rezervate
Website powered by Lucian & Partners
E.D. Wellness & Health
Ai nevoie de sfaturi de la un specialist?
Sună acum GRATUIT
0740 15 15 15