Medici de top
Într-o excursie de vis

Te punem în contact cu cei mai renumiți profesori universitari și specialiști din cele 11 spitale și clinici din Turcia cu care colaborăm.

Te vindeci

Vei avea acces la metode de tratament și intervenții chirurgicale ultramoderne, realizate cu tehnologie avansată și care, de multe ori, nu se pot efectua în România.

Și
Călătorești

Zilnic, după proceduri, analize și ședințele de tratament, poți vizita orașul și obiectivele turistice ale zonei. Oferim suport 24/24, în toată perioada șederii în Turcia.

Ai nevoie de sfaturi de la un specialist?
Sună acum GRATUIT
Obiective Turistice Catedrala Sfânta Sofia din Constantinopol

Fostă Catedrală a Patriarhiei din Constantinopol, devenită mai apoi moschee, Catedrala Sfânta Sofia este astăzi unul dintre cele mai vizitate muzee din Istanbul, Turcia.

Obiective Turistice Croaziera pe Bosfor

Turiștii care ajung în Turcia nu trebuie să rateze croaziera pe Bosfor, ocazie de a admira frumusețea arhitecturală a Instanbului. Considerată de mulți cea mai frumoasă atracție turistică, croaziera pe Bosfor oferă oportunitatea unică de a privi palatele otomane, fortărețele, moscheele, hotelurile și reședințele de lux dispuse pe malurile Bosforului.

Obiective Turistice Moscheea Albastră din Istanbul

Moscheea Albastră din Istanbul este cea mai cunoscută moschee din Turcia și este una dintre mândriile țării. Moschee care are 7 minerete, turnurile de lângă moschee, detaliu care a stârnit numeroase controverse la vremea respectivă.

Obiective Turistice Marele Bazar din Istanbul

Marele Bazar din Istanbul a fost declarant în 2014 cel mai vizitat obiectiv turistic din întreaga lume. Anual, 91 de milioane de turiști îl vizitează, bazarul din Istanbul fiind cea mai mare piață acoperită din lume.

Obiective Turistice Basilica Cistern

Cisternele sau Palatal Scufundat, reprezintă o atracție turistică a vechiului Constantinopol. Ajunși la Cisterne, ei coboară sub oraș pentru a admira coloanele de marmură, scufundate în pânză de apă prin care mișună pești de diferite dimensiuni.

Obiective Turistice Miniaturk

Miniaturk este un parc vestit de miniaturi, din Istanbul, unde vizitatorii pot admira clădiri celebre din lumea musulmană.
Unic în felul său, parcul Miniaturk reușește să creeze o legătură între trecut și prezent, între istoria veche de 3.000 de ani a acestui popor și cea actuală.

Obiective Turistice Buyuk Camlica Istanbul

Büyük Çamlıca (Dealul mare Camlika) este cea mai înaltă colină din Istanbul. Ea atinge 268 m altitudine și este situată pe malul asiatic al Bosforului. Acest loc este apreciat de către turiști pentru că asigură o vedere panoramică excelentă.

Testimoniale Ce spun clienții noștri
Despre experiența lor
De departe, Soprano Ice Platinum este cel mai bun aparat de epilare definitivă. Nu există durere, nu există arsură, nu există niciun fel de disconfort! În clinică mă simt ca acasă. Tot personalul este gata să-ți ofere ceva și es...
Citește mai mult
Majda Aboulumosha
Numele meu este Elena si in luna octombrie 2018 am facut un tratament la o clinica din Turcia. Trebuie sa recunosc ca nu stiam ce inseamna clinici si spitale din afara tarii pentru nu avusesem ocazia si oricum nu intereseaza pe nimeni acest...
Citește mai mult
Elena R.
Domnul Morteci S. a fost operat de Diabet de Tip II, intervenție denumită Interpoziție/ Transpoziție Ileală, în noiembrie 2018, în Turcia. Înainte de operație pacientul nostru avea valorile glicemiei de 400 și urma un tratament me...
Citește mai mult
Morteci S
Buna ziua! Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile Dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!
Raluca A.
Am contactat clinica Esterworld pentru un implant dentar, mi s-a recomandat sa trimit radiografia dentara si poze cu dintii. Mi s-a comunicat pretul. Am ajuns in Istanbul, am fost asteptata la aeroport si transferata la hotel. Mi s-a pus ma...
Citește mai mult
Catalina J.
Clinica Ensar Duman
Formular de programare

E.D. Wellness & Health
Ai nevoie de sfaturi de la un specialist?
Sună acum GRATUIT
0740 15 15 15
x
Buna ziua
Pentru chirurgie plastica si implant de par, contactati-ne la numarul de telefon 0742 26 26 26
Pentru medicina generalista, oftalmologie si chirurgie metabolica, contactati-ne la numarul de telefon 0722 35 88 55

Vă mulțumim!