Despre noi

De ce să alegeți turismul medical? Simplu! Pentru că sănătatea este cel mai de preț bun al nostru și timpul foarte prețios. Astfel, prin pachetele de turism medical puteți combina două aspecte foarte importante – grija acordată sănătății dumneavoastră cu o vacanță petrecută în afara țări.

Sunt Ensar Duman, consilier medical și sunt aici pentru a vă ajuta în procesul vindecării. Sunt legătura dumneavoastră cu spitalele și marile clinici din Turcia, unde vă propun să mergeți pentru a fi diagnosticat și tratat de cei mai buni specialiști din domeniu.

Planificarea unei deplasări într-o țară străină, orientală, unde urmează să fim investigați medical poate fi foarte dificilă. Dacă nu beneficiați de ajutorul unei persoane care cunoaște toate regulile sistemului, scopul misiunii riscă să nu fie atins. Aici intervin eu, oferindu-vă tot sprijinul necesar.

Ofer servicii de consiliere și turism medical din 2012. Astăzi, colaborez deja cu 11 clinici de prestigiu din Turcia:

 • Esteworld Medical Group,
 • Acibadem Healthcare Group,
 • Anadolu Medical Center,
 • Medipol Mega University Hospital,
 • Memorial Healthcare Group,
 • Aesthanbul Estetik & Plastik Cerrahi,
 • Dunyagoz Hospital,
 • Etiler Hospital,
 • Este Medical Group,
 • American Hospital,
 • Koc University Hospital.

Pacienții care au ajuns în Turcia, prin intermediul meu, au realizat investigații medicale de tip check-up, de medicină generală, oncologie, fertilizare, metabolice și neurologice.

Unii au urmat tratamente, în timp ce alții au fost supuși intervențiilor medicale: oncologice, de chirurgie generală, chirurgie metabolică, operații de Diabet de TIP 2, oftalmologice, de chirurgie bariatrică, inseminări in vitro sau au realizat transplant de celule stem.

Există și o categorie mare de pacienți care au ales pachetele turistice pentru a realiza operații de transplant/implant de păr sau care aparțin chirurgie estetice și reparatorii. Majoritatea au profitat de perioada șederii în Turcia pentru a vizita obiectivele turistice atractive.

Pachetele au fost gândite astfel încât scopul medical să fie atins, iar perioada de tratament să fie combinată cu o vacanță.

Este important să știți că veți avea suport 24/24 în toată perioada șederii în Turcia, iar spital sau clinica de tratament aleasă vor asigura pentru dumneavoastră servicii de traducere (translator) 24/24.

La achiziționarea pachetului va fi încheiat un protocol între părți, respectiv pacient, Ensar Duman și clinica/ spitalul de tratament.

Înainte de plecarea din țară, dosarul medical va fi evaluat medical de specialiștii din Turcia. Programările pentru analize, operație sau proceduri va fi stabilite de comun acord între cele trei părți.

Pachetele de turism medical conțin: a doua opinie medicală, biletele de avion, transfer asigurat de la aeroport la hotel/ clinică/ spital, rezervarea la hotel, protocolul complet încheiat cu spitalul sau clinica de tratament și, la cererea, turul orașului și vizitarea obiectivelor.

În Turcia, serviciile medicale achiziționate prin programul de turism medical au prețuri cu 10% până la 50% mai mici față de cele pe care pacientul ar fi suportat în mod normal în propria țară, pentru aceeași proceduri.

 

Pentru informații detaliate ale serviciilor de turism medical telefonați la Ensar Duman – 0740 151 515.

 

 

Apariția problemelor de sănătate pot fi agravate de o serie de factori. Un diagnostic incert sau incorect poate duce la amânarea unei operații sau a unei metode de tratament necorespunzătoare. O diagnosticare exactă, o intervenție medicală realizată la timp sau un tratament medicamentos stabilit corespunzător înlătură pericolele și grăbesc vindecare.

Oferta pachete de turism medical în toate zonele din Turcia, cu precădere în Istanbul, pentru următoarele servicii medicale: Oncologie, Oftalmologie, Stomatologie, Chirurgie bariatrică, Ferilizare in vitro, Transplant, Chirurgie metabolică, Chirurgie Plastică și Reconstructivă.

 

Când vă decideți să cereți ajutorul specialiștilor din altă țară și să apelați la serviciile medicale din străinătate, trebuie să țineți cont de câteva detalii importante. Și anume: să găsiți un specialist care să analizeze situația dumneavoastră medicală. Ulterior, dacă medicul decide programări, de biletele de avion, transportul, transferul de la aeroport către spital/hotel, costul serviciilor, traducerile actelor medicale, etc.

Sunt aici pentru dumneavoastră atunci când vreți să mergeți în străinătate pentru probleme de sănătate.

 

Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simțiți singuri într-o țară străină. Vă găsim cele mai bune soluții și oferte din țara unde doriți să mergeți spre rezolvarea problemelor de sănătate.

 

Pe parcursul anilor, am ajuns să construim această conexiune între spitalele din străinătate și dumneavoastră. Ne asigurăm că înainte de a părăsi țara natală, aveți la dispoziție cele mai bune oferte pentru rezervările la hotel, costurile serviciilor și programările la doctorii specialiști. Atunci când ajungeți în aeroport, sunteți preluați de către șoferii noștri VIP și aceștia vă conduc la destinația aleasă.

Ensar Duman 2019 © Toate drepturile rezervate
Website powered by Lucian & Partners
E.D. Wellness & Health
Ai nevoie de sfaturi de la un specialist?
Sună acum GRATUIT
0740 15 15 15