FERTILIZARE IN VITRO (FIV)

Este cunoscut faptul ca , în toată lumea, unul din zece cupluri are probleme de fertilitate, probleme care au un puternic impact psihologic şi social.   Tratamentele inovative din prezent, vă pot ajuta să vă îndepliniţi visul de a avea un copil.

Fertilizare In Vitro (FIV) este o procedura utilizata pentru a trata probleme de fertilitate si a ajuta la conceperea unui copil.

Specialiştii FIV din cadrul spitalelor noastre utilizează tehnologie de ultima generaţie, fiind renumiţi pentru succesele obţinute. Echipa noastra este  formată din oameni profesionişti, care va  vor fi alături în fiecare moment al acestei experienţe!

Consultatia pentru inceperea  unui tratament FIV se face in a doua zi sau maxim a treia zi a ciclului mensutrual , zi in care se fac analize de laborator, ecografia si consultatia ginecologica propriu zisa.

 

In urma acestor proceduri se trece la etapele urmatoare: stimulare ovariana controlata ecografic si de laborator (controlul nivelului de estradiol daca este necesar), follow-up, colectarea ovocitelor, prepararea spermei, microinjectia ICSI (intra citoplasmatic sperm injection), embriocultura (inclusiv cultura blastocistului pina in ziua a cincea), embriotransferul, evaluarea nivelului HCG in singe si vizita la doctor.

Pentru aceasta interventie se recomanda o sedere de 14 zile in Istanbul.

 

Gratuit beneficiati de transport cu soferul de la aeroport la spital/hotel, translator la clinica si asistenta in tara pentru programari, procurare bilete de avion, rezervare hotel si toate celelalte demersuri .

 

Daca doriti o a doua opinie medicala gratuita la distanta sau direct programare la spitalele noastre, noi va stam la dispozitie.

 

Pentru detalii si programari: 0726 505 402 / office@ensarduman.ro

Ensar Duman 2019 © Toate drepturile rezervate
Website powered by Lucian & Partners
E.D. Wellness & Health
Ai nevoie de sfaturi de la un specialist?
Sună acum GRATUIT
0740 15 15 15
x
Buna ziua
Pentru chirurgie plastica si implant de par, contactati-ne la numarul de telefon 0742 26 26 26
Pentru medicina generalista, oftalmologie si chirurgie metabolica, contactati-ne la numarul de telefon 0722 35 88 55

Vă mulțumim!