Completează formularul

și Noi te vom contacta!

 Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Vaccinarea Părului (ACell + PRP)

Vaccinarea părului este o metodă modernă care remediază și rezolvă problemelor de cădere a părului prin activarea celulelor stem. Vaccinarea presupune injectarea unui complex personalizat de vitamine și alte substanțe la nivelul foliculilor de păr. Metoda se adresează persoanelor care nu doresc transplant de păr, suferă de alopecie și vor să stopeze acest proces.

Cum funcționează vaccinarea părului (ACell + PRP)

Folosită în Statele Unite ale Americii din 1999 și în tratamentele de păr din 2008, vaccinarea este o metodă eficientă și sigură, atestată și recunoscută internațional.
Vaccinarea părului (ACell + PRP) este certificată de FDA, cea mai importantă instituție de omologare din Statele Unite ale Americii pentru utilizari în chirurgia plastică și reconstructivă.

Pașii și etapele în vaccinarea părului (ACell + PRP)

Persoana care dorește să își îmbunătățească aspectul fizic prin realizarea vaccinării părului prin metoda ACell + PRP se va programa la o sedință de evaluare GRATUITĂ, la Clinica E.D. Wellness & Health din București.

Dacă timpul sau distanța nu permit realizarea acestei vizite, viitorul candidat va lua legătura cu reprezentantul clinicii, căruia îi va furniza fotografii.
Acestea vor fi realizate de pacient din față, din profil, de sus, de jos, pentru a se vedea scalpul din toate unghiurile sale.
Pozele vor fi analizate de consilierul medical și evaluate de medicii din Turcia, specializați în transplant de păr.

Cui se adreseză procedura de vaccinare a părului

Tratamentul de vaccinare a părului poate fi aplicat indiferent de sex și este la fel de eficient pentru ambele sexe.

La bărbați – Dacă vaccinarea părului (ACell + PRP) este aplicată în prima perioadă de alopecie, aceasta va înceta să se extindă. Rezultatele diferă de la caz la caz, dar rata de succes în toate cazurile este la niveluri satisfăcător. Rezultatele de succes au fost obținute și de persoanele care întâmpină probleme cu barba.

La femei – Vaccinarea părului (ACell + PRP) va oferi volum și va duce la îngroșarea vizibilă a firelor de păr.
Vaccinarea părului poate fi utilizată pentru tratamentul alopeciei la femei, indiferent de gradul de sensibilitate a firelor de păr.
Rezultatele de succes au fost obținute și în rândul persoanele care întâmpină probleme cu sprâncenele.

Profilul candidatului potrivit pentru vaccinare

Procedura poate fi realizată de orice persoană, de sex masculin sau feminin, care întâmpină probleme de cădere a părului. Acestea sunt moștenite pe linie genetică sau cauzate de diferite accidente sau afecțiuni.

Se vor înregistra rezultate excelente dacă viitorul pacient prezintă:

• Porțiuni de scalp cu păr rărit,

• Prezintă semne de alopecie (cheliere) timpurie, proces pe care dorește să-l stopeze,

• Părul său este rărit, firele sunt subțiate și nu se mai așază,

• Ideal pentru cei care au alopecia metabolică,

• Persoane cu deficit de fier,

• Persoane cu alopecia apărută în urma unei medicații.
• Pacientul are persoane în familie care au chelit timpuriu.

Cum se realizează vaccinarea

Vaccinarea se realizează sub anestezie locală sau prin sedare, în cazul persoanelor care au fobii de ace și injecții.

Va fi realizată o singură anestezie. La sedare, timpul de lucru pentru această procedură este de 30 de minute, iar pentru anestezia locală de o oră.

Injectarea se va aplica la foliculii de păr cu acte minime, iar tratamentul va declanșa activarea celulelor stem. Eficacitatea vaccinării este îmbunătățită prin activarea PRP, cu alte cuvinte celule stem și factorii de creștere derivați din propriul nostru sânge.

Când apar primele semne după vaccinarea părului

După vaccinare, foliculii existenți vor deveni mai sănătoși și mai puternici. De asemenea, vaccinarea va avea efect asupra pigmentării părului proaspăt regenerat, culoarea acestuia se va închide.

Formarea părului se observă după primele patru luni. Procesul de recuperare și de regenerare naturală a părului puternic și sănătos va continua până la un an.

Pentru programări și alte informații despre vaccinarea părului (ACell + PRP), realizată în spitalele din Turcia prin intermediul Clinicii E. D Wellness & Health, vă rugăm să ne contactați la

0725252525 și 0740151515

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti

Despre esteworld

Oferim frumusețe peste tot – cu locații multiple în întreaga lume, Esteworld Medical Group are plăcerea de a-și extinde serviciile de îngrijire cosmetică și de îngrijire a sănătății în cele 4 colțuri ale lumii.

Fiind prezentă în principalele destinații ale lumii – Istanbul, Dubai, Londra, Berlin, New York … – ne-am permis să ne extindem mantia în domeniul transplantului de păr, tratamentelor chirurgiei cosmetice și industria turismului medical, ajutând mii de pacienți internaționali să primească tratament de primă clasă la un cost accesibil.

În calitate de centru cu adevărat multidisciplinar de chirurgie cosmetică în cadrul clasei mondiale, cu integrarea sistemului de asistență medicală, ne străduim să combinăm abordări ample și inovatoare cu asistență medicală de înaltă calitate.

Echipa noastră care se ocurpă cu transplantul de păr, chirurgie cosmetică și îngrijirea pielii este alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniul sănătății – inclusiv specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialist în chirurgia facială, dermatologi, experți dentari cosmeticieni și personal de suport – care sunt pregătiți să vă ajute să vă realizați toate obiectivele privind aspectul.

Pacienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proceduri pentru păr, față, piept și corp, cele mai avansate intervenții chirurgicale plastice și opțiuni de restaurare a părului inclusiv transplant de păr robotic, auto-clonarea părului, implanturi mamare, operație plastică a feței, operarea nasului, liposucție si altele.

Vă dorim o călătorie plăcută pentru un frumos nou eu!

Esteworld ofertă

Cazare
Internare
Turism medical (puteti vizita Istanbulul pe perioada tratamentului)