SUNTEM AICI PENTRU TINE

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină. Ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune tratamente și oferte din Turcia, pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

  Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  Spitalul American Hospital din Istanbul este prima instituție medicală privată non-profit din cadrul Fundației Vehbi Koc.

  Spitalul a fost recunoscut și acreditat de Comisia Mixtă Internațională (JCI, SUA) în 2002. În întreaga lume, există doar 200 de instituții medicale acreditate de JCI.

  Spitalul American din Turcia funcționează exclusiv după standardele americane și oferă prețuri mult mai mici față de cele de peste Ocean.

  SPITALE ECHIPATE CU APARATURĂ ȘI TEHNOLOGIE AVANSATĂ
  DE DIAGNOSTICARE ȘI TRATAMENT

  Spitalul este dotat cu cele mai noi tehnologii pentru cercetarea radiologică, respectiv utilizează neuroangiografia digitală și imagistică prin rezonanță magnetică.

  La secția de chirurgie cardiovasculară se efectuează operații complexe, inclusiv de înlocuire a valvelor cardiace și intervenții la copii cu vârsta sub un an. Îngrijirea postoperatorie se realizează tot după standarde americane.

  La American Hospital medicii și asistenții medicali folosesc cele mai bune tehnologii de diagnostic și tratament care respectă standardele nord-americane.

  american-hospital-building
  Amerikan hastanesi

  AMERICAN HOSPITAL - Specializări Și Dotări

  Spitalul american din Istanbul este situat în centru și se întinde pe o suprafață de 11.000 de metri pătrați. American Hospital deține 200 de paturi, 62 de paturi de terapie intensivă, 16 unități private, 33 de secții de specialitate.

  În spital lucrează 670 de medici și peste 1.000 de asistenți medicali și personal auxiliar, care asigură siguranța și confortul maxim al pacienților.

  În fiecare an, la American Hospital ajung și sunt tratați peste 150.000 de pacienți și au loc peste 10.000 de operații care acoperă întregul spectru chirurgical.

  Spitalul oferă servicii de îngrijire pentru toate disciplinele medicale și chirurgicale, cu excepția celor de psihiatrie și transplant:

  American Hospital - Istambul

  PROGRAMĂRI DIN ROMÂNIA PENTRU OPERAȚII ȘI EVALUĂRI, ÎN TURCIA

  Pacienții care doresc să ajungă la Spitalul American Hospital din Turcia se vor adresa clinicii Ensar Duman, din București.

  Consilierea și analizarea dosarului medical va fi realizată de specialiștii Spitalului Memorial, din Turcia, prin intermediul Clinica Ensar Duman.

  După obținerea celei de-a două opinii medicale sau a recomandărilor de specialitate, îndrumat și ajutat de echipa clinicii Ensar Duman, pacientul va pleca în Turcia. După caz, el va realiza investigații amănunțite, intervenții chirurgicale sau va primi un tratament.

  Alergii – Imunologie;
  Anestezie și Reanimare;
  Boli infecțioase;
  Oftalmologie;
  Boli toracice;
  Cardiologie;
  Check-Up;
  Chirurgie cardiovasculară;

  Chirurgie generală;
  Chirurgie pediatrică;
  Chirurgie plastică și reparatorie;
  Chirurgie toracică;
  Chirurgie vasculară;
  Dermatologie (Boli Cutanate);
  Endocrinologie, diabet și metabolism;
  Gastroenterologie și hepatologie;

  Ginecologie și chirurgie obstretică;
  Hematologie;
  Medicină internă;
  Neurochirurgie;
  Neurologie;
  Oncologie medicală;
  O.R.L;

  Ortopedie și traumatologie;
  Pediatrie;
  Tulburări ale somnului;
  Unitatea de îngrijire neonatală;
  Unitatea de sănătată reproductivă (FIV);
  Unități de terapie intensivă;
  Urologie.

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! ??

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient