Oncologie

CANCER – DEPISTAREA ȘI TRATAREA AFECȚIUNILOR ONCOLOGICEÎN SPITALELE DIN TURCIA

Cancerul este boala secolului 21 și, totodată, a doua cauză a decesului în lume. Cu toate acestea, cancerul poate fi învins! Descoperit în fază incipientă și tratat de medici oncologi cu experiență și tehnologie modernă, cancerul ajunge să fie vindecat cu succes.

Clinica E.D. Wellness & Health colaborează în tratarea și depistarea cancerelor cu două spitale din Turcia: Anadolu și Acibadem. Renumite pentru secțiile lor de oncologie, spitalele sunt considerate printre cele mai bune centre din lume în vindecarea diferitelor forme de cancer. Acestea au secții speciale de oncologie medicală, oncologie chirurgicală, radiologie oncologică, transplant de celule stem și măduvă osoasă.

Datorită rezultatelor extraordinare înregistrate în tratarea diferitelor forme de cancer, numărul românilor care au urmat un tratament, s-au operat sau au realizat controale oncologice în Turcia, a crescut foarte mult în ultimii ani.

Un atuu important al spitalelor din Turcia este diagnosticarea exactă, realizată cu ajutorul aparaturii performante. Depistarea precisă a afecțiunii, a formei și a stadiului, este importantă în stabilirea unui tratament eficient. Este foarte important de știut că diagnosticarea în formă incipientă a cancerului crește simțitor șansele de vindecare. Iar românii au început să pună preț pe prevenție și vin în număr mare la control.

Primul pas spre tratarea corectă a cancerului se realizează prin metodele de diagnostic radiologic. Acesta este esențial în luarea deciziilor referitoare la tratamentul care va fi urmat de pacient. Spitalele din Turcia dispun de tehnicile moderne, tehnologii avansate și specialiști în radiologie care vor stabili diagnosticul corect.

Totodată, în spitalele ocologice din Turcia soluțiile eficiente în tratarea cancerului se iau în consiliile tumorilor. Este vorba despre o platformă unde se adună diferiți specialiști oncologi, care studiază cazul în amănunt și decid, de comun acord, ce tratament va urma pacientul. Metoda aceasta a salvat multe vieți și a dus la stabilirea unor scheme de tratament care au înregistrat rezultate excelente.

Există două tipuri de tratament care se realizeză în spitalele din Turcia: tratamente medicamentoase administrate intravenos sau oral. Tratamentul este stabilit în funcție de tipul celulelor cancerigene, a organului afectat prima dată de acestea și a zonelor în care celulele s-au răspândit. În funcție de stadiul afecțiunii, specialiștii vor stabili dacă este vorba despre:

• Un tratament adjuvant pentru reducerea riscului de recurență a bolii,
• Un tratament neo-adjuvant pentru pregătirea operației,
• Un tratament pentru protejarea organelor,
• Un tratament paleativ pentru prelungirea vieții și creșterea calității sale.

DESPRE TRATAMENT

Chimioterapia, terapie medicamentoasă. Distruge celulele canceroase ce se dezvoltă necontrolat, prin administrarea unor medicamente.

Terapia cu hormoni. Hormonii sunt folosiți în tratamentul cancerului de prostată sau în cel mamar. Medicamentele sunt administrate pe cale orală sau prin injectare.

Imunoterapia, tratamentul sistemului imunitar. Substanțele produse în mod natural de sistem sunt folosite pentru a identifica și distruge celulele canceroase, prin accelerarea imunității organismului.

Bioterapie antrenată de țintă. Bioterapia identifică țintele prezente în celulele canceroase, nu și în cele sănătoase. Aceste terapii sunt eficiente în special pentru cancerele mamare, intestinale și renale și au efecte secundare minore.

 

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

PENTRU PROGRAMĂRI ȘI ALTE INFORMAȚII
despre procedura de Oncologie, vă rugăm să ne contactați la
Ensar Duman 2019 © Toate drepturile rezervate
Website powered by Lucian & Partners
Clinica Ensar Duman
Ai nevoie de sfaturi de la un specialist?
Sună acum GRATUIT
0740 15 15 15