CERE DETALII DESPRE TRATAMENTELE ONCOLOGICE

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină. Ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune tratamente și oferte din Turcia, pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

  Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  Cancerul este boala secolului 21 și a doua cauză de deces în lume. Cu toate acestea, cancerul poate fi învins! Descoperit în fază incipientă și tratat de medici oncologi cu experiență, ajutați de tehnologii și tratamente de ultimă generație, cancerul poate să fie vindecat cu succes.

  DE CE SĂ ALEGI SPITALELE DIN TURCIA ÎN DIAGNOSTICAREA ȘI TRATAREA AFECȚIUNILOR ONCOLOGICE?

  OBȚINE A DOUA OPINIE GRATUIT!

  Clinica Ensar Duman colaborează în depistarea și tratarea afecțiunilor oncologice cu mai multe spitale de top din Turcia: Acibadem, Memorial Hospital, American Hospital, Anadolu, Koc University, Yeditepe University, Medipol Mega, Medicana și altele. Renumite pentru secțiile lor de oncologie, spitalele sunt considerate printre cele mai bune centre din lume în vindecarea diferitelor forme de cancer.

  Spitalele partenere din Turcia care tratează afecțiuni oncologice au secții speciale de:

  Oncologie medicală;

  Chirurgie oncologică;

  Radiologie oncologică;

  Investigații detaliate pentru stadializarea afecțiunii.

  Află de AICI- din secțiunea Centrul de tratament al cancerului ce tehnologie se folosește în prezent, în spitalele din Turcia, în tratarea afecțiunilor oncologice.

  Datorită rezultatelor extraordinare înregistrate în tratarea diferitelor forme de cancer, numărul românilor care aleg să realizeze aceste proceduri oncologice în Turcia este într-o continuă creștere.

  pacient operatie diabet tip 2
  Acibadem ensar duman scaled

  DIAGNOSTICAREA CANCERULUI

  Pentru stabilirea unui plan de tratament potrivit este foarte important diagnosticul corect al afecțiunii și stadializarea acesteia. Un alt lucru care trebuie știut este faptul că diagnosticarea în formă incipientă a cancerului crește simțitor șansele de vindecare. Pacientul român este mult mai informat și acordă o mai mare atenție prevenției. Totodată, pacienții cu suspiciune de diagnostic oncologic pot benefica de o a doua opinie medicală oferită de experții oncologi din Turcia. A doua opinie medicală se realizează în baza dosarului persoanal al pacientului, ori chiar a unei consultații online oferită de medic.

   

   

  clinica ensar duman transport pacienti ambulante turcia (2)

  TRATAMENT

  Tratamentul este stabilit în funcție de mai mulți factori: tipul celulelor tumorale, afectare de organ și determinări secundare. În funcție de stadiul afecțiunii, specialiștii vor stabili ce tip de tratament vi se recomandă:

  Tratament adjuvant pentru reducerea riscului de recurență a bolii;
  Tratament neo-adjuvant pentru pregătirea operației;
  Terapie țintită;
  Tratament paliativ pentru prelungirea și creșterea calității vieții.

  MODURI DE TRATARE A CANCERULUI

  CHIMIOTERAPIA

  Terapie care presupune administrarea unei medicații sub diverse forme (intravenos, oral, chimioterapie la cald) pentru distrugea celulele tumorale.

  TERAPIA CU HORMONI

  Hormonii sunt adesea folosiți în tratamentul cancerului de prostată sau în cel mamar. Medicamentele sunt administrate pe diverse căi, în funcție de recomandarea specialistului.

  IMUNOTERAPIA

  Tratamentul sistemului imunitar. Substanțele produse în mod natural de organism sunt utilizate de propriul sistem imunitar pentru a identifica și distruge celulele tumorale.

  TERAPIE ȚINTITĂ

  Procedura vizează identificarea și tratarea țintită a celulelor tumorale. Această terapie este eficientă în special pentru cancerele mamare, intestinale și renale.

  CELE MAI FRECVENTE TIPURI DE CANCER:

  Tumori ale cavității orale;
  Cancer pulmonar;
  Tumori ale creierului;
  Cancer de piele;

  Tumori ale căilor respiratorii (laringe);
  Tumori osoase;
  Tumori colo-rectale;
  Tumori hepatice;
  Cancer tiroidian;

  Limfom;
  Cancer de sân;
  Tumori ale vezicii urinare;
  Tumori ale tractului digestiv;
  Cancer ovarian;

  Cancer pancreatic;
  Cancer de prostată;
  Tumori endo-cervicale.

  TESTIMONIALE VIDEO

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! 😍👏

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient