NICOLETA NUCĂ

RINOPLASTIE

Sunt foarte încântată de rezultatul rinoplastiei. Nu sunt genul de om care își arată emoțiile, dar m-am uitat în oglindă, am zâmbit și asta pentru că am văzut ceea ce îmi doream. Asta contează cel mai mult, să fiu și eu multumită. Am avut și probleme de respirație, iar asta nu era deloc ok pentru cariera mea muzicală.

BOGDAN VLĂDĂU

IMPLANT DE PĂR

Am realizat un dublu implant de păr și barbă la Esteworld, una dintre puținele clinici din Europa unde se fac și intervenții în zona bărbii. Întotdeauna mi-am dorit să am o barbă mai deasă și am zis că dacă tot am fost anesteziat, să rezolvam și barba. Totul a durat cam 7 ore. A fost vorba de implantarea a 5.000 de fire pe față și aproape 3000 pe scalp. E mult mai dureros în obraji comparativ cu zona scalpului, dar reziști dacă îți dorești un look modern. Rezultatul este uluitor. Inițial, mi se spusese că rezultatul final va fi vizibil în totalitate undeva la 1 an după realizarea intervenției însă, în cazul meu, schimbarea a fost vizibilă în doar câteva săptămâni.

ANA MARIA MOCANU

Rinoplastie

Am avut complexe fizice și niciun pic de curaj să mă operez, până nu i-am întâlnit pe Ensar Duman și pe medicii de la Esteworld. Am făcut intervenția la nas întrucât aveam și probeme de respirație, iar acum sunt perfect mulțumită de rezultat.

MIHAI MORAR

TRANSPLANT DE PĂR

În total am stat în spital 11 ore. Transplantul meu se realiza în două zile, mie mi-a fost făcut doar într-o zi. Nu m-a durut și am trecut peste prima noapte fără să iau calmante. Vă spun sincer, nu doare! Durerile transplantului de păr nu au nicio legătura cu ceea ce știm noi despre durere. Operația propriu zisă a durat 9 ore, cum aș fi putut să rezist dacă ar fi durut?! Părul implantat mi-a căzut cam după două săptămâni de la transplant, urmând ca el să se regenereze natural.

ANDREEA TONCIU

Rinoplastie, Implant Mamar

Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!