SUNTEM AICI PENTRU TINE

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină. Ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune tratamente și oferte din Turcia, pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

  Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  Clinica Ensar Duman colaborează cu cele mai mari spitale de specialitate din Turcia, în tratarea problemelor estetice. Spitalele și clinicile noastre partenere sunt recunoscute ca centre de top în Europa și SUA.

  La cerere, puteți opta pentru unul dintre pachetele noastre complete, care includ consultația + intervenția + bilet avion dus/întors (costul nu este inclus în prețul operației) + translator (serviciu GRATUIT asigurat de noi)+ transfer aeroport/ spital/ hotel (serviciu GRATUIT asigurat de noi) + găsirea celei mai bune oferte de cazare.

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  Intervenția de liposucție este cea mai rapidă procedură de remodelare corporală prin înlăturarea grăsimii nedorite. Liposucția se aplică localizat în următoarele zone: picioare, brațe, abdomen, spate și gușă.
  Liposucția este o intervenție chirurgicală care aparține esteticii corpului. Cu ajutorul său sunt remodelate anumite părți ale corpului, îmbunătățindu-se astfel conturul său prin înlăturarea grăsimii.

  PROFILUL CANDIDATULUI POTRIVIT PENTRU INTERVENTIA DE LIPOSUCTIE

  Intervenția estetică se adresează tuturor persoanelor care doresc să-și reducă circumferințele corpului prin eliminarea grăsimii. Cu ajutorul liposucției se tratează o paletă largă de zone afectate de excesul de grăsime depus pe: șolduri, mijloc, coapsele, piept, bărbie, gușă, mâini și spate.

  Se califică pentru liposucție următoarele persoane:

  – cu o greutate corporală medie sau peste medie;
  – persoane cu zone care prezintă grăsime grupată;
  – persoane cu o bună elasticitate a pielii.

  INDICAȚII MEDICALE

  CU O LUNĂ ÎNAINTE

  – este interzisă administrarea de Aspirină și Vitamina E;
  – renunțați complet la fumat.

  CU O SĂPTĂMÂNĂ ÎNAINTE

  – se realizează analize complete de sânge și evaluare cardiacă.

  CU O ZI ÎNAINTE

  – este foarte important să nu consumați mâncare sau băuturi după ora stabilită de către chirurgul dumneavoastră.

  ÎN ZIUA OPERAȚIEI

  – faceți duș sau baie în mod normal, dar nu folosiți creme de față sau loțiuni de corp.

  Liposucția în spitalele din Turcia are loc sub anestezie totală sau sedare intravenoasă. Chirurgul dvs. plastician va realiza o mică incizie la nivelul pielii. Aici se va introduce o canulă care va fi mișcată înainte și înapoi, cu scopul de a se desprinde grăsimea. Ulterior, un aparat medical de aspirat va fi atașat canulei. Acesta va îndepărta grăsimea dislocată.

  Zonele în care se acționează cu proceduri de liposucție:

  – șolduri;
  – abdomen,
  – coapse;

  – brațe;
  – spate;
  – gușă.

  CUM SE REALIZEAZĂ PROCEDURA DE LIPOSUCȚIE?

  Liposucția Vaser Realizată În Spitalele Din Turcia

  În clinicile de chirurgie plastică din Turcia se folosește o tehnologie revoluționară cunoscută sub numele de Liposucție VASER. Aceasta este cea mai avansată tehnica din domeniu. Ea folosește energia ultrasunetelor pentru a elimina grăsimea nedorită, în scopul de a se obține rapid rezultatele dorite. Astfel, perioada de recuperare este redusă foarte mult.

  Liposucției VASER se diferențiază de tehnicile tradiționale de reducere a circumferințelor corpului datorită efectului excelent de fermitate pe care îl oferă pielii. La câteva săptămâni după liposucția VASER, pielea devine fină, fermă și cu aspect natural.

  CÂT COSTĂ LIPOSUCȚIA?

  Prețul liposucției se diferențiază de la caz la caz, în funcție de zonele unde urmează să se acționeze și este stabilit după sedința gratuită de consiliere.

  Dacă doriți consiliere medicală și informații despre intervenția de liposucție realizată la spitalele din Turcia, vă așteptăm la Clinica Ensar Duman. Veți primi toate detaliile legate de: spitalizare, transport, recuperare și costuri.

  CĂND APAR PRIMELE REZULTATE?

  Primele semne bune după liposucție apar după 3 săptămâni, când veți sesiza diferențe semnificative la nivelul formei corpului. Rezultatele finale vor fi perfect vizibile după o luni. Inciziile realizate în timpul intervenției sunt foarte mici (5 mm) și nu lasă semne.

  RECUPERAREA DUPĂ LIPOSUCȚIE

  ÎN ZIUA DE DUPĂ INTERVENȚIE

  – în primele 48 de ore după liposucție, pacienții constată apariția contuziilor și a umflăturilor.

  LA O SĂPTĂMÂNĂ DUPĂ INTERVENȚIE

  –  contuziile dispar de obicei în termen de 7 până la 10 zile;
  –  firele se scot după o săptămână de la operație.

  LA O LUNĂ DUPĂ INTERVENȚIE

  – 90% din umflături dispar în aproximativ 4 săptămâni. În funcție de cantitatea de fire folosite pentru a închide incizia, umflăturile pot dura până la 6-8 săptămâni.

  RISCURI GENERALE

  Liposucția are riscuri minime și este o intervenție cu vindecare rapidă.

  TESTIMONIALE VIDEO

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! ??

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient