Blog

Liposuctie

15/03/2017

In unele cazuri, liposuctia poate sa fie salvatoare pentru ca rezultatele sale sunt uluitoare
Liposuctie = remodelarea corporala
Te-ai intrebat vreodata de ce opteaza unele persoane pentru o liposuctie?
Bun! Hai sa procedam altfel si sa incercam un exercitiu de imaginatie. Gandeste-te cate diete ai tinut pana acum si de cate ori ti-ai permis doar sa ciugulesti din lucruri care iti plac cu adevarat. Teama confruntarii de a doua zi cu cantarul ti-a schimbat modul de gandire.
Aminteste-ti de cate ori ai renuntat sa porti o tinuta pentru ca era mult prea stramta si iti scotea abdomenul si coapsele in evidenta cand tu nu stiai cum sa le ascunzi. La aceste zone mai aveai mulllt de lucrat, ar fi spus unii. Asta in cazul in care efortul depus la sala ar fi avut rezultat si in cazul tau, asa cum se intampla la altii atat de simplu si natural.
Te recunosti?
Daca restul corpului tau are forme frumoase, ai glezne subtiri, gambe fine si talia nu si-a pierdut conturul, te anunt ca problema ta este minora. Da, minora!
Afla ca, in astfel de cazuri liposuctia s-a dovedit a fi solutia salvatoare. Este bine de punctat ca interventia nu se adreseaza persoanelor obeze si nici nu se recomanda celor lenese in a urma o dieta de slabire sau a face sport. Liposuctia este foarte utila pentru zonele in care grasimea nu dispare prin dieta sau exercitiu fizic, procedura fiind menita a remodela corpul si nu de a te scapa de kilograme sau celulita.
In clinicile din Turcia, de cativa ani, specialistii au introdus o tehnologie revolutionara cunoscuta sub numele de liposuctie VASER. Aceasta este o tehnica ce foloseste energia ultrasunetelor pentru a elimina grasimea nedorita si pentru a obtine rezultate rapide, cu efect excelent de fermitate a pielii si o perioada scurta de recuperare.
Ce trebuie sa stii:
Liposuctia realizata in Turcia se efectueaza sub anestezie totala sau locala. Slab, slab, dar te anunt ca in urma interventiei vor ramane urme si vanatai, care se vor estompa treptat in decurs de 2 saptamani. Rezultatele incep sa se observe in trei saptamani si transformarea finala se va produce in maximum 6 luni.
Ca interdictie, trebuie sa stii ca in urmatoarele 30 de zile iti este interzis sa faci efort intens. In schimb, pregateste-te de cumparaturi! Iti vei schimba garderoba si vei renunta rapid la „obiceiul” de a-ti trage abdomenul pentru ca, de acum inainte, acesta va fi perfect plat. Si, asa va ramane!

V-ar putea plăcea și