Completează formularul

și Noi te vom contacta!

 Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Liposuctie

Diana

Constanta-Romania

Micșorarea abdominală a fost prima procedură estetică la care am apelat. Am ales Spitalul Esteworld din Turcia pentru că soțul meu realizase un transplant de păr acolo, în urmă cu câteva luni. Operația a fost simplă și refacerea mea s-a produs așa cum fusesem anunțată de medicul meu. De atunci am scăpat de depozitul de grăsime de pe abdomen și am început să mă ocup mai mult de mine

Liposucție. Remodelare corporală prin înlăturarea grăsimii nedorite

Intervenția de liposucție este cea mai rapidă procedură de remodelare corporală prin înlăturarea grăsimii nedorite. Liposucția se aplică localizat în următoarele zone: coapse, brațe, talie, spate, piept, față, bărbie.

Despre intervenția de liposucție

Liposucția este o intervenție chirurgicală care aparține de estetica corpului. Cu ajutorul său sunt remodelate anumite părți ale corpului, îmbunătățindu-se astfel conturul său prin înlăturarea grăsimii.
Liposucția se poate efectua alături de alte proceduri estetice cum ar fi: reducerea sânilor la femei și bărbați, micșorarea stomacului sau ridicarea sânilor.

Cui se adresează liposucția

Intervenția estetică se adresează tuturor persoanelor care doresc să-și reducă circumferințele corpului prin eliminarea grăsimii. Cu ajutorul liposucției se tratează o paletă largă de zone afectate de excesul de grăsime depus pe: stomac, șolduri, mijloc, coapsele, piept, bărbie, gușă, mâini și spate.

Se califică pentru liposucție persoanele:

 • cu o greutate corporală medie sau puțin peste medie,
 • cu stare bună de sănătate,
 • persoane cu zone care prezintă grăsime grupată,
 • persoane cu o bună elasticitate a pielii,
 • nefumători.

Zonele în care se acționează

 • liposucție stomac,
 • liposucție șoldurile,
 • liposucție talie, localizată în zona mijlocului,
 • liposucția coapse,
 • liposucție piept,
 • liposucție brațe,
 • liposucție spate,
 • liposucție gușă, bărbie.

Cum se realizează intervenția de liposucție

Liposucția în spitalele din Turcia are loc sub anestezie totală sau sedare intravenoasă. Chirurgul dvs. plastician va realiza o mică incizie la nivelul pielii. Aici se va introduce o canulă care va fi mișcată înainte și înapoi, cu scopul de a se desprinde grăsimea. Ulterior, un aparat medical de aspirat va fi atașat canulei. Acesta va îndepărta grăsimea dislocată.

Liposucție Vaser, în Turcia

În clinicile de chirurgie plastică din Turcia se folosește o tehnologie revoluționară cunoscută sub numele de Liposucție VASER. Aceasta este cea mai avansată tehnica din domeniu. Ea folosește energia ultrasunetelor pentru a elimina grăsimea nedorită, în scopul de a se obține rapid rezultatele dorite. Astfel, perioada de recuperare este redusă foarte mult.

Liposucției VASER se diferențiază de tehnicile tradiționale de reducere a circumferințelor corpului datorită efectului excelent de fermitate pe care îl oferă pielii. La câteva săptămâni după liposucția VASER, pielea devine fină, fermă și cu aspect natural.

Pregătire pentru intervenția de liposucție

 • Cu o lună înainte de liposucție
  – este interzisă administrarea de Aspirină și Vitamina E,
  – renunțați complet la fumat.
 • Cu o săptămână înainte de liposucție
  – se realizează analize complete de sânge și evaluare cardiacă.
 • Cu o zi înainte de liposucție
  – este foarte important să nu consumați mâncare sau băuturi după ora stabilită de către chirurgul dumneavoastră.
 • În dimineața efectuării liposucției
  – faceți duș sau baie în mod normal, dar nu folosiți creme de față sau loțiuni de corp.

Recuperare după liposucție

 • În ziua de după liposucție
  – în primele 48 de ore după liposucție, pacienții constată apariția contuziilor și a umflăturilor.
 • La o săptămână după liposucție
  – contuziile dispar de obicei în termen de 7 până la 10 zile.
  – copcile se scot după o săptămână de la operație.
 • La o lună după liposucție
  – 90% din umflături dispar în aproximativ 4 săptămâni. În funcție de cantitatea de copci folosite pentru a închide incizia, umflăturile pot dura până la 8-10 săptămâni.

Riscuri liposucției

Infecții, reacții alergice la anestezie, cheaguri de sânge, deshidratare, probleme la nivelul nervilor pielii.

Când apar rezultatele liposucției

Primele semne bune după liposucție apar după 3 săptămâni, când veți sesiza diferențe semnificative la nivelul formei corpului. Rezultatele finale vor fi perfect vizibile după 6 luni. Inciziile realizate în timpul intervenției sunt foarte mici (5 mm) și sunt făcute în zone ascunse.

Cât costă intervenția de liposucției

Prețul liposucției se diferențiază de la caz la caz, în funcție de zonele unde urmează să se acționeze și este stabilit după sedința gratuită de consiliere.

Dacă doriți consiliere medicală și informații despre intervenția de liposucție realizată la spitalele din Turcia, vă așteptăm la Clinica Ensar Duman Wellness & Health. Veți primi toate detaliile legate de: spitalizare, transport, recuperare, costuri.

Pentru programări și alte informații despre liposucție, remodelare corporală prin înlăturarea grăsimii nedorite, vă rugăm să ne contactați la 0725252525 și 0740151515.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti

Despre esteworld

Oferim frumusețe peste tot – cu locații multiple în întreaga lume, Esteworld Medical Group are plăcerea de a-și extinde serviciile de îngrijire cosmetică și de îngrijire a sănătății în cele 4 colțuri ale lumii.

Fiind prezentă în principalele destinații ale lumii – Istanbul, Dubai, Londra, Berlin, New York … – ne-am permis să ne extindem mantia în domeniul transplantului de păr, tratamentelor chirurgiei cosmetice și industria turismului medical, ajutând mii de pacienți internaționali să primească tratament de primă clasă la un cost accesibil.

În calitate de centru cu adevărat multidisciplinar de chirurgie cosmetică în cadrul clasei mondiale, cu integrarea sistemului de asistență medicală, ne străduim să combinăm abordări ample și inovatoare cu asistență medicală de înaltă calitate.

Echipa noastră care se ocurpă cu transplantul de păr, chirurgie cosmetică și îngrijirea pielii este alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniul sănătății – inclusiv specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialist în chirurgia facială, dermatologi, experți dentari cosmeticieni și personal de suport – care sunt pregătiți să vă ajute să vă realizați toate obiectivele privind aspectul.

Pacienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proceduri pentru păr, față, piept și corp, cele mai avansate intervenții chirurgicale plastice și opțiuni de restaurare a părului inclusiv transplant de păr robotic, auto-clonarea părului, implanturi mamare, operație plastică a feței, operarea nasului, liposucție printre altele.

Vă dorim o călătorie plăcută pentru un frumos nou eu!

Esteworld ofertă

Cazare
Internare
Turism medical (puteti vizita Istanbulul pe perioada tratamentului)