Completează formularul

și Noi te vom contacta!

 Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Rinoplastia de corecție. Operația la nas.

Andreea Tonciu

Romania

Nu am avut incredere sa fac aceasta interventie estetica pana nu i-am intalnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. Dupa operatie sunt alt om. Aspectul meu fizic s-a imbunatatit considerabil. Rezutatul este perfect si m-am intors la Esteworld si pentru un implant de silicon si pentru augmentarea buzelor. Va multumesc tuturor pentru ceea ce ati facut pentru mine.

Ana Maria Mocanu

Romania

Am avut complexe fizice, dar nu am avut curaj sa ma operez pana nu i-am intalnit pe Ensar Duman si pe medicii de la Esteworld. Am facut interventia la nas intrucat aveam si probeme de respiratie, iar acum sunt perfect multumita de rezultat

Nicoleta Nuca

Romania

Sunt foarte incantata de rezultatul rinoplastiei. Nu sunt genul de om care isi arata emotiile, dar m-am uitat in oglinda, am zambit si asta pentru ca am vazut ceea ce imi doream. Asta conteaza cel mai mult, sa fiu si eu multumita. Am avut si probleme de respiratie, iar asta nu era deloc ok pentru cariera mea muzicala.

Despre tratament

Rinoplastia de corecție sau chirurgia nazală este una dintre cele mai frecvente proceduri estetice, solicitată de femei și bărbați. Operația la nas are ca scop îmbunătățirea aspectului fizic al nasului și corectarea problemelor respiratorii.

Cum funcționează rinoplastia de corecție/ operația la nas

Remodelarea nasului poate fi folosită ca procedură de reconstrucție pentru corectarea unui defect din naștere sau a unei leziuni traumatizante, cum ar fi un accident la nivelul nasului.
De asemenea, ea poate rezolva problemele de respirație, cauzate de deviația de sept.
Pacienții opteză pentru operația de rinoplastie cu scopul de a corecta forma nasului, pentru a obține un aspect natural al acestuia.

Pașii și etapele intervenției de rinoplastie

Persoana care dorește să își îmbunătățească aspectul fizic prin realizarea rinoplastiei, operației la nas, se va programa la o sedință de evaluare GRATUITĂ, la Clinica E.D. Wellness & Health din București.
Dacă timpul sau distanța nu permit realizarea acestei vizite, viitorul candidat va lua legătura cu reprezentantul clinicii pentru a-i furniza fotografii.
Acestea vor fi realizate din față, din profil, de sus, de jos, pentru a se vedea forma nasului, pe rând, din toate unghiurile. Pozele vor fi analizate de consilierul medical și evaluate de medicii din Turcia, specializați în transplant de păr

Profilul candidatului potrivit pentru rinoplasie

Se califică pentru operația la nas, rinoplastie, orice persoană cu vârsta de peste 18 ani care:
• este nemulțumită de aspectul nasului său,
• are așteptări realiste în legatură cu chirurgia nazală,
• a terminat procesul de creștere facială (a împlinit 18 ani).
• are o sănătate bună.

Pregătirea pentru Rinoplastie/ Operația la Nas

Cu o lună înainte
• renunțați la fumat și nu luați medicamente care au rolul de a subția sângele (aspirină).
Cu o săptămână înainte
• veți realiza analize de sânge și veți trimite rezultatele chirurgului dvs.
Cu o zi înainte de operația de rinoplastie de corecție
• nu ingerați alimente sau băuturi, după ora stabilită de medic,
În ziua operației
• nu aplicați nicio cremă sau alt produs de machiaj pe față,
• este de preferat să aveți un însoțitor alături de dumneavoastră, timp de 48 de ore după intervenția la nas, pentru a vă ajuta la nevoie.

Cum se realizează rinoplastia de corecție

Rinoplastia de corecție se realizează sub anestezie totală sau parțială. Chirurgul plastician va face incizii asupra oaselor de acces și cartilajului care susțin nasul. Inciziile se vor realiza în zone ascunse, aflate în interiorul nasului, astfel încât să nu fie vizibile după operație.

În funcție de rezultatul urmărit este posibil ca în timpul intervenției să fie îndepărtate anumite oase, cartilaje sau să fie adăugate țesuturi.

Chirurgul va rearanja, remodela sau va reduce din os sau cartilaj. După aceste etape, pielea și țesuturile vor fi reașezate pe structura nazală.

Totodată, după operația la nas, după caz, este posibilă amplasarea unei atele pe partea exterioara a nasului. Aceasta este folosită pentru stabilizarea noii forme a nasului în perioada de recuperare.

Este de asemenea posibilă introducerea unor pansamente în interiorul nasului, care vor oferi un sprijin suplimentar.

Când apar primele semne după rinoplastie

La o zi după operația
• va fi aplicată o atela la nivelul nasului, pentru cel puțin cinci zile, pentru a-l susține și a-l fixa.
La o săptămână după operație
• atela va fi îndepărtată, iar pacientul își va relua activitățile obișnuite,
Timp de o lună după rinoplastie,
• evitați fumatul și purtarea unor ochelari grei de soare,
• este contraindicat consumul de medicamente precum aspirina, care subțiază sângele.
• suflarea nasului ar trebui să fie evitată pentru două până la trei săptămâni după operație.

Senzația de umflare dispare la șase luni de la operație.
Efectul final al rinoplastiei se va instala după 6 până la 12 luni de la operație.

Riscuri generale în rinoplastia de corecție

Deși în cele mai multe cazuri procedura de rinoplastie realizată în spitalele din Turcia se desfășoară în regim ambulatoriu, unii pacienți pot avea nevoie de o noapte de spitalizare.

Remodelarea nasului se poate realiza sub anestezie locală sau generală, decizie care va fi luată de chirurgul estetician.

Riscuri

• sângerări,
• deteriorarea sau găurirea septului,
• probleme ale pielii,
• infectarea,
• blocaj nazal,
• complicații în anestezie.

Întrebările pacienților, răspunsurile noastre

1. Rinoplastia este dureroasă?
Chirurgia nazală este o procedură simplă. Ea se poate efectua cu anestezie locală, pacientul este sedat, ceea ce înseamnă că acsta nu simte durerea.

2. Îndepărtarea atelei este o procedură dureroasă?
Este posibil să simțiți o stare de disconfort și durere în momentul îndepărtării atelei.

3. După chirurgia nazala pot să apară probleme de respirație?
În urma chirurgiei nazale majoritatea pacienților spun că respirația le-a fost îmbunătățită.

4. Când apar rezultatele finale ale operației de rinoplastie?
Veți începe să vedeți rezultatele după trei săptămâni. Rezultatele finale vor fi vizibile după o perioada de 6 până la 12 luni.

Pentru programări și alte informații despre rinoplastia de corecție/ operația la nas, realizată în spitalele din Turcia prin intermediul Clinicii E. D Wellness & Health, vă rugăm să ne contactați la

0725252525 și 0740151515

Before & After

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti

Despre esteworld

Oferim frumusețe peste tot – cu locații multiple în întreaga lume, Esteworld Medical Group are plăcerea de a-și extinde serviciile de îngrijire cosmetică și de îngrijire a sănătății în cele 4 colțuri ale lumii.

Fiind prezentă în principalele destinații ale lumii – Istanbul, Dubai, Londra, Berlin, New York … – ne-am permis să ne extindem mantia în domeniul transplantului de păr, tratamentelor chirurgiei cosmetice și industria turismului medical, ajutând mii de pacienți internaționali să primească tratament de primă clasă la un cost accesibil.

În calitate de centru cu adevărat multidisciplinar de chirurgie cosmetică în cadrul clasei mondiale, cu integrarea sistemului de asistență medicală, ne străduim să combinăm abordări ample și inovatoare cu asistență medicală de înaltă calitate.

Echipa noastră care se ocurpă cu transplantul de păr, chirurgie cosmetică și îngrijirea pielii este alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniul sănătății – inclusiv specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialist în chirurgia facială, dermatologi, experți dentari cosmeticieni și personal de suport – care sunt pregătiți să vă ajute să vă realizați toate obiectivele privind aspectul.

Pacienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proceduri pentru păr, față, piept și corp, cele mai avansate intervenții chirurgicale plastice și opțiuni de restaurare a părului inclusiv transplant de păr robotic, auto-clonarea părului, implanturi mamare, operație plastică a feței, operarea nasului, liposucție printre altele.

Vă dorim o călătorie plăcută pentru un frumos nou eu!

Esteworld ofertă

Cazare
Internare
Turism medical (puteti vizita Istanbulul pe perioada tratamentului)