Completează formularul și obține detalii despre OPERAȚIA DE RINOPLASTIE!

  TESTIMONIAL DESPRE OPERAȚIA DE RINOPLASTIE

  OFERTĂ OPERAȚIE RINOPLASTIE

  Profită de oferta Clinicii Duman si beneficiază de consultație GRATUITĂ dar și de o ședință Hydrafacial CADOU înainte de operație

  Intervenția de rinoplastie de corecție este cea mai solicitată procedură estetică care are loc la nivelul feței. Prin realizarea sa se urmărește îmbunătățirea aspectului, dimensiunii formei nasului și corectarea problemelor respiratorii.

  Operația de rinoplastie de corecție presupune reconstrucția estetică a nasului prin corecția defectelor fizice din naștere sau a celor apărute în urma unor accidentări.

  Chirurgia nasului printr-o operație de rinoplastie se poate asocia cu o septoplastie. Realizate în același timp, intervențiile au scopul de a rezolva problemele legate de aspectul fizic, cât și cele respiratorii cauzate de o deviație de sept.

  Prin rinoplastie se urmărește obținerea unei simetrii și a unui echilibru cât mai natural între forma nasului și restul trăsăturilor feței.

  PROFILUL CANDIDATULUI POTRIVIT

  Se califică pentru procedura de operație rinoplastie orice persoană cu vârsta de peste 17 ani care:

  este nemulțumit/ă de aspectul nasului său;

  are motivaţii obiective şi realiste pentru efectuarea intervenţiei;

  a împlinit 17 ani;

  are o stare a sănătății care permite realizarea operație de rinoplastie.

  CAZURI

  PREGĂTIREA PENTRU OPERAȚIA DE RINOPLASTIE

  CU O LUNĂ ÎNAINTE

  Renunțați la fumat și nu luați medicamente care au rolul de a subția sângele (aspirină).

  CU O SĂPTĂMÂNĂ ÎNAINTE

  Veți realiza analize de sânge și le veți trimite rezultatele chirurgului dvs.

  CU O ZI ÎNAINTE

  Nu ingerați alimente sau băuturi, după ora stabilită de medic.

  ÎN ZIUA OPERAȚIEI

  Nu aplicați nicio cremă sau alt produs de machiaj pe față. Este de preferat să aveți un aparținător alături de dumneavoastră, în spital, pentru a vă ajuta la nevoie.

  Rinoplastia primară de corecție se realizează sub anestezie generală. La fel se întâmplă și în caz de rinoplastie secundară. Chirurgul plastician va face incizii asupra oaselor de acces și asupra cartilajului care susține nasul. Inciziile se vor realiza atât în zone ascunse, aflate în interiorul nasului, cât și la baza nasului.

  În funcție de rezultatul urmărit este posibil ca în timpul intervenției să fie îndepărtate anumite oase, cartilaje sau să fie adăugate țesuturi.

  Chirurgul va rearanja, remodela sau va reduce din os sau cartilaj. După aceste etape, pielea și țesuturile vor fi reașezate pe structura nazală.

  Totodată, după operația la nas, după caz, este posibilă amplasarea unei atele pe partea exterioara a nasului. Aceasta este folosită pentru stabilizarea noii forme a nasului în perioada de recuperare.

  Este de asemenea posibilă introducerea unor pansamente în interiorul nasului, care vor oferi un sprijin suplimentar. La fel se întâmplă și în caz de rinoplastie secundară.

  În schimb, procedura de rinoplastie secundară are un grad mai ridicat de dificultate față de cea primară. La rinoplastia secundară se intervine pentru a doua oară în zona nasului. În cazul acestei proceduri, structura nazală poate fi fragilă și necesită o manevrare mai delicată și o precizie foarte exactă.

  Reconstrucția secundară necesită o mai mare pricepere și atenție din partea medicului.

  Se va avea în vedere atât obținerea unei respirații ușoare, cât și realizarea unei forme estetice frumoase a nasului.

  Cum se realizează procedura de rinoplastie primară și cea de rinoplastie secundară

  CÂND APAR PRIMELE SEMNE DUPĂ OPERAȚIA LA NAS?

  LA O ZI DUPĂ OPERAȚIE

  Procesul de recuperare în rinoplastie presupune aplicarea unei atele/ a unui plasture rigid la nivelul nasului pentru a-l susține și fixa. Se recomandă menţinerea ridicată a capului pe parcursul nopţii care va grăbi dezumflarea zonei inflamate.

  LA O SĂPTĂMÂNĂ DUPĂ OPERAȚIE

  Atela va fi îndepărtată și va fi montat un plasture, iar pacientul își va relua activitățile obișnuite

  TIMP DE O LUNĂ DUPĂ OPERAȚIE

  Evitați fumatul și purtarea unor ochelari de soare sau de vedere în perioada de recuperare după rinoplastie. Suflarea nasului ar trebui să fie evitată în prima etapă de recuperere după operație, respectiv două până la trei săptămâni după intervenție.

  Senzația de umflare dispare la șase luni de la operație.
  Efectul final al rinoplastiei se va instala într-un interval de la 6 până la 12 luni de la operație.

  RISCURI GENERALE

  Realizată în spital, într-un mediu steril, intervenție rinoplastia poate prezenta unele riscuri:

  – Sângerări minore;

  – Amețeli și grețuri cauzate de anestezia generală;

  – Senzație de răceală severă.

  După intervenție, zona operată se va umfla. Inflamația se va extinde spre frunte, buza de sus şi pleoape. Procesul este firesc la începutul perioadei de recuperare în rinoplastie. El durează în medie trei zile, după care zona se va dezumfla treptat.

  Pleoapele vor căpăta un aspect colorat, albastru vinețiu în primele zile şi galben după prima săptămână. Pacienta/ pacientul vor putea estompa/masca aceste semne cu ajutorul produselor de make-up și prin folosirea unei șepci.

  Din cauza umflăturilor unele mişcări ale feţei vor fi limitate. Se recomandă folosirea compreselor reci și a cuburilor de gheaţă plasate pe ochi şi obraji.

  Respiraţia pe nas poate fi dificilă. După eliminarea cheagurilor de sânge şi dezumflarea zonei, respiraţia se va normaliza.

  Pentru o bună recuperare în rinoplastie sunt recomandate spălăturile cu apă de mare sau ser fiziologic pentru accelerarea vindecării ţesutului.

  Aspecte de evitat în săptămînile de după operație

  • dormitul pe burtă sau într-o parte;
  • suflarea nasului mai ales în prima săptămână;
  • purtarea ochelarilor de vedere sau soare pentru 8 săptămâni;
  • spălarea feței sub jet de apă;
  • evitarea exercițiilor fizice în primele 4 săptămâni;
  • expunerea la soare în primele săptămâni;
  • lovirea sau accidentarea zonei operate.

  Rinoplastie recuperare și când apar primele semne după operație

  RINOPLASTIE BĂRBAȚI

  Operația de rinoplastie la bărbați a început să câștige teren. Bărbații apelează la chirurgia estetică pentru a-și rezolva problemele de respirație și cele legate de aspectul fizic.

  Prin procedura de rinoplastie pentru bărbați se elimină sforăitul, deviațiile de sept, somnul va deveni odihnitor și va permite accesul cu ușurință a oxigenului, o respirație ușoară.

  Majoritatea celor care aleg rinoplastia la bărbați acuză probleme respiratorii și sunt depistați și cu deviații de sept. Netratată la timp, deviția de sept poate duce la boli cardio vasculare, obezitate și infertilitate.

  În principal, procedura de rinoplastie bărbați este aleasă pentru beneficiile sale estetice și corectarea formei nasului. Un nas cu piramida nazală strâmbă sau cu o bază lată, ori un nas prea lung sau mare poate dezechilibra aritmetica fizionomiei.

  Prin realizarea operației de rinoplastie, bărbații reușesc să-și îmblânzească trăsăturile feței și să obțină o respirație net superioară.

  O altă categorie a celor care apelează la rinoplastie pentru bărbați sunt persoanele care au suferit izbituri, loviri, accidentări sau alte traume la nivelul nasului și doresc să le corecteze.

  Etapele procedurii de rinoplastie bărbați sunt identice cu cele ale operației la nas pentru femei. Intervenția se realizează sub anestezie generală. În prealabil, medicul va discutat cu pacientul despre forma dorită a nasului și va realizat o simulare pe calculator.

  După operație, nasul va avea un aspect proporționat cu restul trăsăturilor feței.

  RINOPLASTIA, PREȚ PENTRU O INTERVENȚIE REALIZATĂ ÎN TURCIA

  Prețul operației de rinoplastie este fix și poate fi influențat de alegerile pacientului. Medicul estetician este cel care alege tipul intervenției și expune întreaga paletă de propuneri.

  Astfel, la operația de rinoplastie costul poate să crească în funcție de particularitățiile nasului pacientului, a gradului de dificultate și, în unele cazuri, de gradul profesional al medicului care va realiza operația.

  Persoanele interesate pot solicita o estimare de preț pentru rinoplastie, trimițându-ne fotografii realizate din față, profil ambele părți, de sus și de jos astfel încât să se vadă vârful nasului.

  Echipa noastră medicală va căuta să obțină pentru fiecare pacient cele mai bune oferte de preț rinoplastie, pentru procedura realizată în Turcia.

  După alegerea medicului și stabilirea datei operației, pacientul va ști exact prețul final al operației sale de rinoplastie.

  TOTUL DESPRE O OPERAȚIE DE RINOPLASTIE ÎN TURCIA

  Cei care optează pentru o rinoplastie în Turcia, realizată în spitalele de chirurgie estetică, trebuie să știe că există unele criterii medicale pentru a fi acceptați.

  Pot realiza rinoplastie în Turcia pacienții care au încheiat ciclul natural de creștere, respectiv 17 ani atît pentru fete cît și pentru băieți. Minorii vor avea nevoie de acordul părinţilor pentru a li se permite intervenția.

  • Pacienții pot fi însoțiți de aparținători pe tot parcursul șederii și internării lor în spitalul din Turcia, pentru operația de rinoplastie. Aceștia vor avea acces în spital, unde vor fi cazați în regim hotelier.
  • Este recomandat ca în timpul vizitei în Turcia, în vederea efectuării rinoplastiei, pacientul să fie însoțit.
  • Chirurgul estetician care va realiza rinoplastia în Turcia, va fi ales din țară, din România.
  • Rinoplastia în spitalele din Turcia implică un număr redus de zile de recuperare. Externarea se realizează a doua sau a treia zi după operație, dacă lucrurile se desfășoară normal, iar în cea de-a treia pacientul poate ieși la plimbare prin Istanbul.
  • Plasturele de susținere va fi purtat între 10 și 15 zile. Primele rezultate ale operației de rinoplastie în Turcia apar după 2-3 săptămâni de la efectuarea intervenției.
  • Rezultatul final se instalează într-un interval de la 6 până la 12 luni de la operație.

  ÎNTREBĂRI FRECVENTE ȘI RĂSPUNSURI

  Rinoplastia este dureroasă?

  Chirurgia nazală este o procedură simplă. Ea se efectuează cu anestezie generală, ceea ce înseamnă că pacientul nu simte durerea.

  Îndepărtarea atelei este o procedură dureroasă?

  Este posibil ca pacientul să simtă o stare de disconfort și o durere minoră în momentul îndepărtării atelei.

  După chirurgia nazala pot să apară probleme de respirație?

  În urma chirurgiei nazale majoritatea pacienților susțin că respirația le-a fost îmbunătățită.

  Când apar rezultatele finale ale operației de rinoplastie?

  Veți începe să vedeți rezultatele după trei săptămâni. Rezultatele finale vor fi vizibile după o perioada de 6 până la 12 luni și pot varia de la o persoană la alta.

  TESTIMONIALE ALE PACIENȚILOR