Completează formularul

și Noi te vom contacta!

 Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Rinoplastie

Andreea Tonciu

Romania

Nu am avut incredere sa fac aceasta interventie estetica pana nu i-am intalnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. Dupa operatie sunt alt om. Aspectul meu fizic s-a imbunatatit considerabil. Rezutatul este perfect si m-am intors la Esteworld si pentru un implant de silicon si pentru augmentarea buzelor. Va multumesc tuturor pentru ceea ce ati facut pentru mine.

Ana Maria Mocanu

Romania

Am avut complexe fizice, dar nu am avut curaj sa ma operez pana nu i-am intalnit pe Ensar Duman si pe medicii de la Esteworld. Am facut interventia la nas intrucat aveam si probeme de respiratie, iar acum sunt perfect multumita de rezultat

Nicoleta Nuca

Romania

Sunt foarte incantata de rezultatul rinoplastiei. Nu sunt genul de om care isi arata emotiile, dar m-am uitat in oglinda, am zambit si asta pentru ca am vazut ceea ce imi doream. Asta conteaza cel mai mult, sa fiu si eu multumita. Am avut si probleme de respiratie, iar asta nu era deloc ok pentru cariera mea muzicala.

Despre tratament

Rinoplastia sau chirurgia nazala este una dintre cele mai frecvente proceduri estetice, solicitata deopotriva de femei si de barbati. Operatia la nas are ca scop imbunatatirea aspectului fizic al nasului si al proportiilor acestuia, dar si corectarea problemelor respiratorii.

Remodelarea nasului poate fi folosita ca procedura de reconstructie pentru corectarea unui defect din nastere sau a unei leziuni traumatizante, cum ar fi un accident la nivelul nasului. De asemenea, poate rezolva probleme de respiratie, cauzate de deviatia de sept.

Cei mai mulți clienți opteza pentru operatie de rinoplastie pentru micsorarea nasului, efectele fiind garantate. Fie ca ai nasul mare, nas carn, nas stramb sau nas lung, poti scapa de complexe.

Multe vedete din Romania au facut aceasta operatie estetica. Andreea Tonciu a facut o operatie de micsorare a nasului, rinoplastia avand un rezultat incredibil, in cazul ei. “Nu am avut incredere sa fac aceasta interventie estetica pana nu i-am intalnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. Dupa operatie sunt alt om. Aspectul meu fizic s-a imbunatatit considerabil”, a spus vedeta.

Profilul candidatului pentru interventia de rinoplastie:

Orice persoana cu varsta de peste 18 ani care:
– Este nemultumit de aspectul si forma nasului.
– Nu are asteptari imposibil de realizat prin chirurgia estetica.
– A terminat procesul de crestere facial.
– Are o stare generala de sanatate buna, care permite efectuarea acestei interventii

Pregatiri pentru interventie:

– Cu o luna inainte, renuntati la fumat si nu luati medicamente ce au rol sa subtieze sangele
– Cu o saptamana inainte veti face analize de sange care vor ajunge la chirurgul de la Clinica Esteworld
– Nu mancati in ziua operatiei si nu aplicati nicio crema sau produs de machiaj pe fata

IMPORTANT:

Pe perioada sederii in Turcia, Clinica Esteworld va va pune la dispozitie un sofer care va va transporta la clinica inainte si de la clinica, dupa operatie. Este bine sa aveti un insotitor alaturi de dumneavoastra pentru o perioada de 48 de ore dupa interventia la nas, pentru a va ajuta cu activitatile zilnice si pentru a monitoriza eventuale complicatii, in cazul in care acestea apar.

Cum se realizeaza procedura de rinoplastie:

In timpul operatiei la nas, chirurgul estetician va face incizii asupra oaselor de acces si cartilajului care sustin nasul. Inciziile se fac de obicei in zone ascunse aflate in interiorul nasului, astfel incat ele nu vor fi vizibile dupa operatie.

In functie de rezultatul urmarit si de aspectul dorit de fiecare pacient in parte, este posibila indepartarea unor oase, cartilaje sau adaugarea unor tesuturi.
Dupa ce chirurgul a rearanjat, remodelat sau a redus din os sau cartilaj, pielea si tesuturile sunt reasezate pe structura nazala.
Este posibila amplasarea unei atele pe partea exterioara a nasului care are ca rol stabilizarea noii forme a nasului pe perioada de recuperare. Este de asemenea posibila folosirea unor mese (pansamente) in interiorul nasului, care au ca rol oferirea unui sprijin suplimentar.

Desi in cele mai multe cazuri procedura de rinoplastie la Clinica Esteworld din Turcia se desfasoara in regim ambulatoriu, unii pacienti pot avea nevoie de o noapte de spitalizare. In functie de solicitarea dumneavoastra si de indicatiile chirurgului plastician, remodelarea nasului se poate face sub anestezie locala sau generala.

Ce se intampla dupa operatia la nas?

– La o zi dupa operatia de rinoplastie va fi aplicata o atela la nivelul nasului, pentru cel putin cinci zile, pentru a-l sustine si pentru a-l fixa
– La o saptamana dupa operatia la nas atela se indeparteaza, iar pacientul isi reia activitatile obisnuite
– Timp de o luna dupa rinoplastie, evitati fumatul si purtarea unor ochelari grei de soare, dar si consumul de medicamente precum aspirina, care subtiaza sangele.
– Sezanatia de umflare dispare la sase luni de la operatie
– Efectul final al rinoplastiei: 6 – 12 luni de la operatie

Pacientii au frecvent urmatoarele intrebari:

– Rinoplastia este dureroasa? – Chirurgia nazala este o procedura simpla. Se poate efectua cu anestezie locala, pacientul fiind sedat si neputand simti durerea.
– Indepartarea atelei este o procedura dureroasa? – Este posibil sa simtiti foarte putina durere in momentul indepartarii atelei.
– Dupa chirurgia nazala pot suferi probleme de respiratie? – In urma chirurgiei nazale majoritatea pacientilor spun ca pot respira mai bine.
– Cand voi putea vedea rezultatele finale ale operatiei de rinoplastie? – Veti incepe sa vedeti rezultatele dupa 3 saptamani. Rezultatele finale vor fi vizibile dupa o perioada de 6 pana la 12 luni.

Before & After

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti

Despre esteworld

Oferim frumusețe peste tot – cu locații multiple în întreaga lume, Esteworld Medical Group are plăcerea de a-și extinde serviciile de îngrijire cosmetică și de îngrijire a sănătății în cele 4 colțuri ale lumii.

Fiind prezentă în principalele destinații ale lumii – Istanbul, Dubai, Londra, Berlin, New York … – ne-am permis să ne extindem mantia în domeniul transplantului de păr, tratamentelor chirurgiei cosmetice și industria turismului medical, ajutând mii de pacienți internaționali să primească tratament de primă clasă la un cost accesibil.

În calitate de centru cu adevărat multidisciplinar de chirurgie cosmetică în cadrul clasei mondiale, cu integrarea sistemului de asistență medicală, ne străduim să combinăm abordări ample și inovatoare cu asistență medicală de înaltă calitate.

Echipa noastră care se ocurpă cu transplantul de păr, chirurgie cosmetică și îngrijirea pielii este alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniul sănătății – inclusiv specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialist în chirurgia facială, dermatologi, experți dentari cosmeticieni și personal de suport – care sunt pregătiți să vă ajute să vă realizați toate obiectivele privind aspectul.

Pacienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proceduri pentru păr, față, piept și corp, cele mai avansate intervenții chirurgicale plastice și opțiuni de restaurare a părului inclusiv transplant de păr robotic, auto-clonarea părului, implanturi mamare, operație plastică a feței, operarea nasului, liposucție printre altele.

Vă dorim o călătorie plăcută pentru un frumos nou eu!

Esteworld ofertă

Cazare
Internare
Turism medical (puteti vizita Istanbulul pe perioada tratamentului)