SUNTEM AICI PENTRU TINE

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină. Ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune tratamente și oferte din Turcia, pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

  Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  Clinica Ensar Duman colaborează cu cele mai mari spitale de specialitate din Turcia, în tratarea problemelor estetice. Spitalele și clinicile noastre partenere sunt recunoscute ca centre de top în Europa și SUA.

  La cerere, puteți opta pentru unul dintre pachetele noastre complete, care includ consultația + intervenția + bilet avion dus/întors (costul nu este inclus în prețul operației) + translator (serviciu GRATUIT asigurat de noi)+ transfer aeroport/ spital/ hotel (serviciu GRATUIT asigurat de noi) + găsirea celei mai bune oferte de cazare.

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  Modelarea bustului prin ridicarea sânilor, liftingul sânilor, este o procedură chirurgicală des întâlnită în ziua de astăzi. Ea are ca scop obținerea unui bust frumos, ferm și cu aspect mai tânăr.

  Intervenția se adresează femeilor care au trecut printr-o sarcină, au alăptat sau au slăbit vertiginos. Cunoscută sub denumirea de lifting a sânilor, procedura implică eliminarea surplusului de piele. Operația de ridicare a sânilor se poate realiza concomitent cu cea de implant mamar sau de reducere a sânilor.

  PROFILUL CANDIDATULUI POTRIVIT

  Candidatele ideale pentru această operație de ridicarea sânilor, liftingul sânilor sunt:

  femei cu pielea lăsată și un volum redus al bustului;
  femei cu sânii mici, lipsiți de vitalitate, care vor să obțină sâni mai fermi, tineri și frumoși;
  femei cu areole de mari dimensiuni;
  femei cu sâni elongați sau coborați;
  femei cu sfârcuri coborate;
  femei care au sâni asimetrici.

  PAȘII ȘI ETAPELE PROCEDURII

  CU O LUNĂ ÎNAINTE

  Întrerupeți medicația pe bază de Aspirină sau Vitamina E. Renuntați complet la fumat!

  CU O SĂPTĂMÂNĂ ÎNAINTE

  Vi se va solicita să realizați un set de analize medicale de sânge și o evaluare cardiacă.

  CU O ZI ÎNAINTE

  Vă este interzis să consumați mâncare sau băuturi, după ora stabilită de chirurgul plastician. Pregătiți-vă haine și încălțăminte confortabilă pentru a doua zi.

  ÎN DIMINEAȚA INTERVENȚIEI

  Este interzisă aplicarea de geluri sau a altor produse cosmetice pe pielea corpului. Când veniți în Turcia pentru intervenție, vă recomandăm să aveți un însoțitor. În ziua operației, aparținătorul vă va însoți la spital și va sta lângă dvs 48 de ore.

  Operația are loc sub anestezie generală. După ce anestezia își va face efectul, medicul estetician va elimina pielea de sub sâni sau din jurul areolei. Pielea și țesutul de pe sâni vor fi apoi întinse și sfârcul va fi repoziționat într-o zona superioară, pentru un aspect mai tânăr și mai ferm.

  CAZURI

  lifting mamar 123
  lifting mamar
  Ridicare sani

  CÂND APAR PRIMELE SEMNE DUPĂ OPERAȚIA DE RIDICARE A SÂNILOR?

  LA O ZI DUPĂ OPERAȚIE

  Veți simți durere în zona unde s-a acționat și este posibil să vă umflați ușor. În unele cazuri, pacientele și-au revenit imediat după intervenție. Altele, au rămas în spital 1-2 zile. În ambele cazuri, durerile lor au dispărut treptat în următoarele săptămâni.

  DUPĂ O SĂPTĂMÂNĂ

  Nu conduceți mașina timp de o săptămână. Continuați să respectați întocmai recomandările chirurgului dvs. Nu ridicați greutăți, nu faceți efort fizic, nu mergeți la sală.

  LA O LUNĂ DUPĂ INTERVENȚIE

  Evitați implicarea în activități extenuante de orice tip și a exercițiilor fizice pentru o perioadă de până la patru săptămâni. Vi se va cere să purtați un sutien sport de susținere pentru 24 de ore pe zi, timp de o lună după liftingul mamar.

  LA 6 LUNI DUPĂ INTERVENȚIE

  Rezultatele intervenției de ridicăre a sânilor sunt de durată, iar cele finale apar după 6 luni. Ridicarea sânilor va avea ca efect o creștere semnificativă a încrederii de sine.

  RISCURI GENERALE

  Riscuri ce pot apărea după operația de lifting mamar:

  Stare de disconfort; Umflare; Amorțirea; Durere și contuzii.

  ÎNTREBĂRI FRECVENTE ȘI RĂSPUNSURI

  În cât timp îmi pot relua activitățile obișnuite, după operația de ridicare a sânilor?

  Până la finalul celei de-a patra săptămâni după operație majoritatea restricțiilor vor fi ridicate și vă veți relua rutina zilnică.

  Voi putea să alăptez dacă rămân însărcinată?

  Majoritatea femeile sunt apte să alăpteze după efectuarea operației de ridicare a sânilor. Deși nu există riscuri majore care să afecteze sarcinile viitoare sau alăptarea, o eventuală sarcină poate deteriora rezultatele operației de ridicare a sânilor.

  TESTIMONIALE VIDEO

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! ??

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient