Completează formularul

și Noi te vom contacta!

Lifting Brațe – Ridicarea brațelor

Despre tratament

Liftingul brațelor este una dintre cele mai eficiente proceduri de chirurgie estetică folosite pentru înfrumusețarea brațelor. Operația constă în îndepărtarea pielii din partea superioară a brațului și corectarea problemelor inestetice cunoscute sub denumirea de „aripi de liliac”.

Procedura de lifting brațe își propune remodelarea brațelor și obținerea unui contur mai ferm, tonifiat și bine proporționat.

Pașii și etapele procedurii de ridicare a brațelor

Persoana care dorește să își îmbunătățească aspectul fizic printr-un lifting al brațelor se va programa la o sedință de evaluare GRATUITĂ, la Clinica E.D. Wellness & Health din București.

Dacă timpul sau distanța nu permit această vizită, viitorul candidat va lua legătura cu reprezentanții clinicii, cărora le va oferi fotografii concludente. Acestea vor fi analizate de consilierul medical din București și evaluate de medicii din Turcia, specializați în chirurgia estetică a corpului.

Procedura pentru implant de fese

Chirurgii plasticieni specializati in implantul feselor va pun la dispozitie grasime sau silicon pentru a mari si defini posteriorul. In timpul operatiei cu grasime, se colecteaza grasimea nedorita dintr-o alta parte a corpului pacientului care este apoi reinjectata in posterior, pentru a oferi pacientului formele dorite.

Augmentarea feselor la Esteworld Turcia urmeaza o procedura chirurgicala prin care se introduc implanturi cu silicon in fese prin intermediul unor incizii.

Profilul potrivit pentru operația de lifting al brațelor

Cel mai bun candidat pentru liftingul brațelor este persoana care dorește să corecteze forma acestora. Pacientul trebuie să prezinte:

 • Piele în exces în zona superioară a brațului,
 • Grăsime în zona superioară a brațului,
 • Aripi de liliac,
 • Să fie sănătos,
 • Să aibă așteptări realiste,
 • Să se încadreze în limitele normale ale greutății.
 • Să aibă peste 18 ani, iar ciclul de creștere să se fi încheiat,

Pregătirea pentru operația de lifting brațe

Cu o lună înainte de liftingul brațelor

 • Renunțați la fumat,
 • Renunțați la medicamentele care cresc riscul sângerărilor (Aspirină, medicamente anti-inflamatorii și alte vitamine)

Cu o săptămână înainte de liftingul brațelor

În timpul consultației medicul va oferi pacientului toate informațiile necesare legate de pregătirea preoperatorie. Înaintea operației pacientului i se va solicita să realizeze un set de analize medicale ale sângelui și o evaluare cardiacă.

Cu o zi înainte de liftingul brațelor

Respectați indicațiile medicului. Renunțați la ingerarea de alimente sau lichide, după ora indicată de specialist. Pregătiți-vă pantofi confortabili și haine cu fermoar sau nasturi pentru a doua zi.

În dimineața intervenției de lifting brațe

Faceți duș sau baie în mod normal și nu folosiți loțiuni de corp.

Cum se realizează efectiv procedura de lifting al brațelor

În timpul consultației, chirurgii esteticieni vom determina ce tip de procedură i se potrivește pacientului. De cele mai multe ori, la ridicarea brațelor este folosită și liposucția pentru a corecta țesutul adipos.

Există două tipuri de brahioplastie disponibile la spitalele din Turcia.

 • lifting brațe parțial, care presupune efectuarea unei incizii minuscule în zona subrațului. Incizia se întinde pe o zona mică din partea superioară a brațului.
 • lifting brațe complet – acesta necesită realizarea unei incizii mai lungi care se întind de la zona axilei până la mijlocul brațului, spre cot.

Totodată, pentru a elimina excesul de țesut, în timpul intervenției pot fi îmbinate două proceduri – liftingul brațelor și liposucția. Cele două proceduri vor ajuta pielea să se strângă conform noului contur al brațelor.

După operația de lifting al brațelor

La o zi după liftingul

Veți primi toate pansamentele necesare și medicamentele, inclusiv analgezicele, anti-inflamatoare și antibiotice.

La o săptămână după liftingul brațelor

Evitați să faceți efort cu brațele. Încercați să vă odihniți câteva zile. Nu șofați. Se recomandă să cereți ajutorul unei persoane apropiate, în prima săptămână de la operație.

La o lună după procedura de lifting brațe

Majoritatea pacienților acuza disconfort pentru o perioadă de 7 până la 10 zile de la operație. Medicația cu analgezice va fi respectată conform indicațiilor medicale.

Riscuri generale ale liftingului brațelor

 • Sângerări,
 • Infecții,
 • Urme neatractive,
 • Umflarea mâinilor,
 • Formarea de pustule.

Întrebările frecvente ale pacienților

Operația de lifting este dureroasă?

Pacienții care apelează la liftingul brațelor în zona superioară vor avea nevoie de analgezice pentru tratarea durerilor și stărilor de disconfort.

Vor rămâne urme după operație?

Operația presupune eliminarea unei bucați din piele și efectuarea unor incizii la nivelul cotului, traversând axila până în zona pieptului. Chirurgul estetician poate face incizii în spatele brațului, asfel încât urma să nu fie vizibilă din față.

Pentru programări și alte informații despre procedura de lifting brațe – ridicarea brațelor, intervenție realizată în spitalele din Turcia prin intermediul Clinicii E. D Wellness & Health, vă rugăm să ne contactați la 0725252525 și 0740151515.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti

Despre esteworld

Oferim frumusețe peste tot – cu locații multiple în întreaga lume, Esteworld Medical Group are plăcerea de a-și extinde serviciile de îngrijire cosmetică și de îngrijire a sănătății în cele 4 colțuri ale lumii.

Fiind prezentă în principalele destinații ale lumii – Istanbul, Dubai, Londra, Berlin, New York … – ne-am permis să ne extindem mantia în domeniul transplantului de păr, tratamentelor chirurgiei cosmetice și industria turismului medical, ajutând mii de pacienți internaționali să primească tratament de primă clasă la un cost accesibil.

În calitate de centru cu adevărat multidisciplinar de chirurgie cosmetică în cadrul clasei mondiale, cu integrarea sistemului de asistență medicală, ne străduim să combinăm abordări ample și inovatoare cu asistență medicală de înaltă calitate.

Echipa noastră care se ocurpă cu transplantul de păr, chirurgie cosmetică și îngrijirea pielii este alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniul sănătății – inclusiv specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialist în chirurgia facială, dermatologi, experți dentari cosmeticieni și personal de suport – care sunt pregătiți să vă ajute să vă realizați toate obiectivele privind aspectul.

Pacienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proceduri pentru păr, față, piept și corp, cele mai avansate intervenții chirurgicale plastice și opțiuni de restaurare a părului inclusiv transplant de păr robotic, auto-clonarea părului, implanturi mamare, operație plastică a feței, operarea nasului, liposucție printre altele.

Vă dorim o călătorie plăcută pentru un frumos nou eu!

Esteworld ofertă

Cazare
Internare
Turism medical (puteti vizita Istanbulul pe perioada tratamentului)