SUNTEM AICI PENTRU TINE

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină. Ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune tratamente și oferte din Turcia, pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

  Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  Clinica Ensar Duman colaborează cu cele mai mari spitale de specialitate din Turcia, în tratarea problemelor estetice. Spitalele și clinicile noastre partenere sunt recunoscute ca centre de top în Europa și SUA.

  La cerere, puteți opta pentru unul dintre pachetele noastre complete, care includ consultația + intervenția + bilet avion dus/întors (costul nu este inclus în prețul operației) + translator (serviciu GRATUIT asigurat de noi)+ transfer aeroport/ spital/ hotel (serviciu GRATUIT asigurat de noi) + găsirea celei mai bune oferte de cazare.

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  Liftingul brațelor este una dintre cele mai eficiente proceduri de chirurgie estetică folosite pentru îmbunătățirea aspectului brațelor. Operația constă în îndepărtarea pielii din partea superioară a brațului și corectarea problemelor inestetice cunoscute sub denumirea de „aripi de liliac”.

  Procedura de lifting brațe își propune remodelarea brațelor și obținerea unui contur mai ferm, tonifiat și bine proporționat.

  În timpul consultației, chirurgii esteticieni vor determina ce tip de procedură i se potrivește pacientului. De cele mai multe ori, la ridicarea brațelor este folosită și liposucția pentru a corecta țesutul adipos.

  Există două tipuri de brahioplastie disponibile la spitalele din Turcia.

  Lifting brațe parțial, care presupune efectuarea unei incizii mici în zona subrațului. Incizia se întinde pe o zona mică din partea superioară a brațului.
  Lifting brațe complet – acesta necesită realizarea unei incizii mai lungi care se întinde de la zona axilei până la mijlocul brațului spre cot.
  Totodată, pentru a elimina excesul de țesut, în timpul intervenției pot fi îmbinate două proceduri – liftingul brațelor și liposucția. Cele două proceduri vor ajuta pielea să se strângă conform noului contur al brațelor.

  PROFILUL CANDIDATULUI POTRIVIT

  Cel mai bun candidat pentru liftingul brațelor este persoana care dorește să corecteze forma acestora.
  Pacientul trebuie să prezinte următoarele:

  piele în exces în zona superioară a brațului;
  grăsime în zona superioară a brațului;
  aripi de liliac;
  să aibă o stare bună a sănătății;
  să aibă peste 18 ani, iar ciclul de creștere să se fi încheiat,

  PREGĂTIREA PENTRU PROCEDURA LIFTING BRAȚE

  CU O LUNĂ ÎNAINTE

  Renunțați la fumat;
  Renunțați la medicamentele care cresc riscul sângerărilor (Aspirină, medicamente anti-inflamatorii și alte vitamine)

  CU O SĂPTĂMÂNĂ ÎNAINTE

  În timpul consultației medicul va oferi pacientului toate informațiile necesare legate de pregătirea preoperatorie. Înaintea operației pacientului i se va solicita să realizeze un set de analize medicale ale sângelui și o evaluare cardiacă.

  CU O ZI ÎNAINTE

  Respectați indicațiile medicului. Renunțați la ingerarea de alimente sau lichide, după ora indicată de specialist. Pregătiți-vă pantofi confortabili și haine cu fermoar sau nasturi pentru a doua zi.

  ÎN ZIUA OPERAȚIEI

  Faceți duș sau baie în mod normal și nu folosiți loțiuni de corp.

  lifting brate

  Procedura de recuperare și precauții după operație:

  La o zi după liftingul brațelor:
  Veți primi toate accesoriile necesare și medicamentele (analgezice, anti-inflamatoare și antibiotice).

  La o săptămână după liftingul brațelor:
  Evitați să faceți efort cu brațele. Încercați să vă odihniți câteva zile. Nu șofați. Se recomandă să cereți ajutorul unei persoane apropiate, în prima săptămână de la operație.

  La o lună după procedura de lifting brațe:
  Majoritatea pacienților acuza disconfort pentru o perioadă de 7 până la 10 zile de la operație. Medicația cu analgezice va fi respectată conform indicațiilor medicale.

  RISCURI GENERALE

  Riscuri în procedura de ridicare a brațelor:

  Sângerări minore; Amețeli și grețuri cauzate de anestezia generală; Umflarea mâinilor.

  ÎNTREBĂRI FRECVENTE ȘI RĂSPUNSURI

  Operația de lifting este dureroasă?

  Pacienții care apelează la liftingul brațelor în zona superioară vor avea nevoie de analgezice pentru tratarea durerilor și stărilor de disconfort.

  Vor rămâne urme după operație?

  Operația presupune eliminarea unei bucați din piele și efectuarea unor incizii la încheietura cotului până la axilă. Semnele inciziilor se vor estoma mult până va rămână o linie fină puțin perceptibilă.

  Cât costă procedura de ridicare a brațelor?

  Pentru a obține o evaluare de preț, viitorul pacient va lua legătura cu reprezentanții clinicii Ensar Duman. Prețul va fi influențat de metoda de lucru folosită, notorietatea și experiența medicului care va realiza operația estetică.

  TESTIMONIALE VIDEO

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! ??

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient