Clinica Ensar Duman a creat un departament special pentru pacienții aflați în căutarea sănătății, care aleg să se trateze/ opereze (unde este cazul) în spitalele și clinicile medicale din Turcia.

Oferim servicii complete de îngrijire pentru pacienți și însoțitorii/ aparținătorii lor.

Găsirea specialistului din Turcia care va prelua cazul dumneavoastră,

Obținerea celei de-a doua opinii medicale,

Servicii de traducere a documentație medicale,

Programări medicale, analize și operații (unde este cazul),

Rezervarea biletului de avion (prețul biletului de avion și costul cazării la hotel va fi suportat de pacient)

Preluarea gratuită de la aeroport și transportul la spital, hotel

CE OFERIM?

DOCUMENTAȚIE NECESARĂ ȘI ALTE INFORMAȚII

PASUL 1

Luați legătura telefonic cu reprezentanții clinicii Ensar Duman la numerele: 0742 26 26 26 și 0740 15 15 15 sau prin completarea solicitării pe care o găsiți pe site-ul www.ensarduman.ro ori printr-un e-mail trimis la adresele office@ensarduman.ro sau ensarduman@yahoo.com.

Pentru a putea obține o nouă opinie medicală, clinica și medicul specializat în tratarea afecțiunii dumneavoastră aveam nevoie de următoarele documente:

Documente medicale anterioare, scanate (analize, interpretări, diagnostice, internări) trimise prin e-mail,

La cerere vă oferim serviciul de traducere al documentației medicale,

Proceduri imagistice (CT, RMN, Radiografie, etc.) realizate cu cel mult jumătate de an înainte,

Imaginile trebuie trimise in format electronic, respectiv www.wetransfer.com.

Copiați conținutul CD-ului în calculator, comprimați-l în format ZIP și încărcați-l pe www.wetransfer.com.

Nu uitați să menționați numele dumneavoastră și diagnosticul trecându-l la subiectul transferului, pe care îl veți trimite ​la adresele office@ensarduman.ro sau ensarduman@yahoo.com.

Dacă întâminați dificultăți, vă rugăm să ne contactați și veți fi asistat telefonic.

PASUL 2

Documentația medicală va fi trimisă spre analizare medicului din Turcia. Specialistul va evalua situația dumneavoastră și va propune un plan de tratament, operații sau investigații medicale.

Clinica Ensar Duman revine cu a doua opinie medicală imediat cum o obține. De obicei, răspunsul ne parvine în 4-5 zile lucrătoare.

PASUL 3

După obținerea opiniei medicale se va stabili de comun acord cu medicul și pacientul perioada călătoriei/ tratamentului/ operației, proceduri care se vor realiza în Turcia, în spital. Totodată, veți primi un preț estimativ al costurilor serviciilor medicale.

Recomandăm programarea intervențiilor care nu prezintă o urgență medicală cu 1-2-3 luni înainte, pentru a se obține o rezervare la specialistul dorit sau cel indicat de consilierii medicali.

La Clinica E.D. Ensar Duman cazurile medicale urgente au statut special și prioritate.

PASUL 4

Alegerea hotelului, rezervarea/achiziționarea biletelor de zbor intră în atribuțiile angajaților clinicii E.D. Ensar Duman.
Costul acestora va fi suportat integral de dumneavoastră și nu se regăsește în prețul final al serviciilor medicale.

Se va căuta pentru dumneavostră și/ sau aparținător cel mai apropiat hotel amplasat lângă clinica medicală unde urmează să vă tratați. Clinica E.D. Ensar Duman a negociat tarife speciale cu o serie de hoteluri amplasate în apropierea tuturor celor 11 spitale și clinici cu care colaborează în Turcia. Astfel prețul șederii dumneavoastră va fi redus față de cel obținut de un turist normal. Echipa noastră vă va comunica datele deplasării în Turcia printr-un mesaj trimis prin e-mail.

PASUL 5

La sosirea în Turcia veți fi așteptat la aeroport de un angajat al spitalului unde urmează să vă tratați. Această persoană va asigura transportul de la aeroport la spital sau la hotelul unde veți fi cazat.

PASUL 6

În ziua în care aveți programată examinarea medicală, aveți obligativitatea de a vă prezenta cu analizele/rapoartele medicale, investigații imagistice sub formă electronică (CD, flash disk) sau filme.

Totodată, veți prezenta documentația dumneavostră medicală tradusă în limba engleză și lista completă a tratamentului medicamentos pe care îl urmați.

În timpul consultului/ realizării analizelor și interpretării rezultatelor lor veți fi însoțit de un translator. Acesta va asigura asistență în timpul consultațiilor, cât și traducerea rapoartelor sau documentelor necesare. Traducătorul medical va fi ghidul dumneavoastră pe tot parcusul șederii în Turcia.

Oferim SUPORT 24/24 în toată perioada șederii în Turcia, iar spitalul sau clinica de tratament aleasă vor asigura pentru dumneavoastră SERVICII DE TRADUCERE (translator) 24/24.

SUNTEM AICI PENTRU TINE

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simțiți singuri într-o țară străină. Vă găsim cele mai bune soluții și oferte din țara unde doriți să mergeți spre rezolvarea problemelor de sănătate.

  Pe parcursul anilor, am ajuns să construim această conexiune între spitalele din străinătate și dumneavoastră. Ne asigurăm că înainte de a părăsi țara natală, aveți la dispoziție cele mai bune oferte pentru rezervările la hotel, costurile serviciilor și programările la doctorii specialiști. Atunci când ajungeți în aeroport, sunteți preluați de către șoferii noștri VIP și aceștia vă conduc la destinația aleasă.

  • +40 740 15 15 15
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  PĂRERILE PACIENȚILOR
  NOȘTRI NE DEFINESC

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! 😍👏

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient