SUNTEM AICI PENTRU TINE

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină. Ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune tratamente și oferte din Turcia, pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

  Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  Clinica Ensar Duman colaborează cu cele mai mari spitale de specialitate din Turcia, în tratarea problemelor estetice. Spitalele și clinicile noastre partenere sunt recunoscute ca centre de top în Europa și SUA.

  La cerere, puteți opta pentru unul dintre pachetele noastre complete, care includ consultația + intervenția + bilet avion dus/întors (costul nu este inclus în prețul operației) + translator (serviciu GRATUIT asigurat de noi)+ transfer aeroport/ spital/ hotel (serviciu GRATUIT asigurat de noi) + găsirea celei mai bune oferte de cazare.

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  Implant sprâncene, Turcia. Procedura de implant de păr în zona sprâncenelor este o metodă modernă de reconstrucție a acestora. Intervenția chirurgicală pentru retușarea sprâncenelor urmărește creșterea volumului lor și umplerea spațiilor goale, unde firele de păr nu mai cresc din cauze genetice sau a pensării incorecte sau excesive.

  PROFILUL CANDIDATULUI POTRIVIT

  Implantul de păr în zona sprâncenelor poate fi realizat de orice persoană, de sex masculin sau feminin, care prezintă porțiuni lipsite de păr în această zonă. Dacă problemele dvs au apărut ca urmare a unei moșteniri genetice, în urma unor accidentări, a unei pensări incorecte sau pe fondul unei afecțiuni medicale, puteți apela la această tehnică.
  În fapt, se califică pentru implant de păr la sprâncene persoane care prezintă:
  • arsuri;
  • cicatrice;
  • semnele lipsei părului în urma unui tratament;
  • semnele lipsei părului din cauza smulgerii lor repetate și incorecte;
  • lipsa unei forme frumoase și bine definite a sprâncenelor.

  Reconstrucția sprâncenelor este o procedură medicală de refacere a formei acestora. În spațiile libere din zona spâncenelor vor fi implantate fire de păr natural, extrase chiar de la pacient. Implantarea va avea loc după analizarea profilului și trăsăturilor feței pacientei/ pacientului, astfel încât să se obțină o armonie perfectă.

  Procedura de implant de sprâncene este o tehnică simplă care nu necesită internarea. Aceasta se realizează într-un interval de la 3 până la 6 ore, în funcție de numărul grefelor extrase și implantate.
  Procedura se desfășoară în spital, într-un mediu steril și într-un timp redus de lucru. Reconstrucția sprâncenelor implică introducerea individuală a fiecărui fir de păr în zona dorită.

  CUM FUNCȚIONEAZĂ PROCEDURA DE IMPLANT SPRÂNCENE?

  CÂND APAR PRIMELE SEMNE DUPĂ IMPLANTUL DE SPRÂNCENE?

  Semnele vor fi remarcate la scurt timp după implant. În faza inițială, părul implantat va cădea, după care rădăcina va genera unul sau mai multe fire noi de păr.

  RISCURI GENERALE

  Riscurile asociate cu reconstrucția sprâncenelor prin implant de păr sunt minime. Șansele ca părul implantat să crescă în altă direcție față de cea dorită sunt extrem de rare. Procedura se realizează după o schemă de implantare personalizată, realizată pentru fiecare client în parte în funcție de nevoile și trăsăturile sale.

  TESTIMONIALE VIDEO

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! ??

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient