SUNTEM AICI PENTRU TINE

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină. Ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune tratamente și oferte din Turcia, pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

  Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  Clinica Ensar Duman colaborează cu cele mai mari spitale de specialitate din Turcia, în tratarea problemelor estetice. Spitalele și clinicile noastre partenere sunt recunoscute ca centre de top în Europa și SUA.

  La cerere, puteți opta pentru unul dintre pachetele noastre complete, care includ următoarele: consultația + intervenția + bilet avion dus/întors (costul nu este inclus în prețul operației) + translator (serviciu GRATUIT asigurat de noi)+ transfer aeroport/ spital/ hotel (serviciu GRATUIT asigurat de noi) + găsirea celei mai bune oferte de cazare.

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  Intervenția de implant de barbă, în Turcia, este o procedură modernă care are ca scop îmbunătățire aspectului acestei zone prin implantarea de păr propriu în zona bărbii și mustății. Implantul de barbă are rezultate rapide, costuri mici și este o procedură agreată de către tinerii pacienți.

  Subcategorie a intervențiilor de transplant de păr, la fel ca și cea de implant de mustață și implant de sprâncene, implantul de barbă are ca scop remedierea  problemelor cauzate de căderea părului.

  PROFILUL CANDIDATULUI POTRIVIT

  Procedura de implant de barbă vine în sprijinul celor care își doresc o înfățișare puternic masculină. Absența părului facial sau creșterea sa rară sunt imperfecțiuni care nu pot fi mascate, dar pot fi remediate prin realizarea intervenției de implant de păr facial.
  Candidatul ideal pentru a fi supus implantului de barbă poate fi orice persoană de sex masculin, sănătoasă, care prezintă goluri și absența părului în zona facială.

  Implantul de mustață şi barbă poate fi efectuat începând cu vârsta de 20 de ani, vârstă la care nivelul de hormoni este stabil.

  Apelează la intervenția de implant de barbă persoanele de sex masculin cu barbă rară sau care prezintă porțiuni mari unde părul a încetat să se regenereze.
  Totodată, intervenția de reconstrucție poate fi efectuată de persoanelor care doresc perciuni mai mari sau vor să aibă barba și mustața bogate.

  PAȘII ȘI ETAPELE PROCEDURII

  Examinarea

  Pacientul este supus unei examinări amănunțite pentru a se constata rezistența firelor de păr și a rădăcinii acestora.
  Procesul este realizat de către un medic specializat în implant de păr, alături de o echipă medicală.

  EXTRAGERE

  Medicul va extrage fire de păr din porțiunea din spate a capului, din partea superioară a cefei și zona de deasupra urechilor, în unități foliculare mici, unul sau două fire în același timp. Pentru un aspect plăcut, ulterior, grefele de păr vor fi implantate în direcția naturală de creștere a firelor de păr, în zona facială.

  IMPLANTARE

  La cerere, intervenția de transplant de barbă se poate realiza împreună cu cea de implant de mustață, perciuni sau sprâncene.
  Extragerea și implantarea firelor de păr are loc sub anestezie locală. Ambele etape ale procedurii se desfășoară într-un proces accelerat, cu timp redus de lucru.
  Procedura nu necesită internarea în spital și nici întreruperea activitățiilor obișnuite.

  Costul implantului de barbă, realizat la spitalele și clinicile din Turcia, variază în funcție de dimensiunea zonei de lucru și complexitatea intervenției. Veți putea afla un cost estimativ în urma unei consultații GRATUITE realizate la Clinica Ensar Duman din București.

  CÂT COSTĂ IMPLANTUL DE BARBĂ?

  Costul implatului de barbă, realizat la spitalele și clinicile din Turcia

  Implantul efectuat în barbă, mustață şi/ sau în zona perciunilor nu lasă cicatrici!

  Porțiunea în care s-a efectuat implantul poate avea o culoare roșu-închis, după intervenție, dar aceasta se va diminua treptat în decurs de câteva ore. După implant, persoana care a fost supusă procedurii va primi un tratament cu analgezice.

  Rezultatele vor fi vizibile în 8-10-12 săptămâni de la realizarea implantării. Firele de păr implantate nu se vor distinge de celelalte existente, iar aspectul bărbii va fi absolut natural.

  TESTIMONIALE VIDEO

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! ??

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient