Completează formularul

și Noi te vom contacta!

Fertilizare in Vitro

Despre tratament

Fertilizarea in Vitro este o ramură a reproducerii umane asistată medical și reprezintă un ansamblu de tehnici și practici clinice care permit procreearea în afara procesului natural. Se apelează la Fertilizarea in Vitro (FIV) când nu se obțin rezultatele dorite prin alte metode de conceptie, în baza analizelor pacientei și partenerului ei.

Primul pas în Fertilizarea in Vitro

Persoana care dorește să realizeze o fertilizare in vitro sau analize de specialitate în vederea acestei proceduri, într-unul din spitalele din Turcia, va contacta reprezentantul medical al Clinicii E.D. Wellness & Health din București.

Informații generale despre Fertilizarea in Vitro

Înainte de începerea tratamentului se recomandă o consultație pentru verificarea sănătății glandei mamare + ecografie. Analizele sunt necesare deoarece pe parcursul procedurii pacientei i se va administra o doză mare de hormoni.

Consultația pentru stabilirea șanselor de începere a unui tratament FIV se realizează în a doua sau a treia zi a ciclului menstrual. Se vor efectua analize de laborator, ecografie și consultația ginecologică propriu-zisă.

Ulterior, se vor realiza următoarele etape:

• Stimulare ovariană controlată ecografic și de laborator (controlul nivelului de estradiol dacă este necesar),
• follow-up,
• pregatirea spermei,
• colectarea ovocitelor,
• microinjecția ICSI (intra citoplasmatic sperm injection),
• embriotransferul,
• embriocultura (inclusiv cultura blastocistului pâna în ziua a 5-a),
• evaluarea nivelului HCG în sânge,
• vizită medicală.

Servicii disponibile în spitalele din Turcia pentru procedura FIV

• Inducţia ovulaţiei,
• Hiperstimulare ovariană controlata şi inseminare artificială,
• Proceduri chirurgicale pentru creşterea fertilitătii (miomectomie, salpingectomie, adezioliză, polipectomie, rezecţie septală)
• Laparoscopie diagnostică, histeroscopie și cromo histeroscopie,
• Metode de conservare a fertilităţii pentru pacienţii diagnosticați cu cancer.


Pentru programări și alte informații despre procedura de Fertilizare in Vitro, realizată în spitalele din Turcia prin intermediul Clinicii E. D Wellness & Health, vă rugăm să ne contactați la 0722358855 și 0740151515.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

transplant-de-par-robotic-turcia-e.d.wellness&health

14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti

Despre esteworld

Oferim frumusețe peste tot – cu locații multiple în întreaga lume, Esteworld Medical Group are plăcerea de a-și extinde serviciile de îngrijire cosmetică și de îngrijire a sănătății în cele 4 colțuri ale lumii.

Fiind prezentă în principalele destinații ale lumii – Istanbul, Dubai, Londra, Berlin, New York … – ne-am permis să ne extindem mantia în domeniul transplantului de păr, tratamentelor chirurgiei cosmetice și industria turismului medical, ajutând mii de pacienți internaționali să primească tratament de primă clasă la un cost accesibil.

În calitate de centru cu adevărat multidisciplinar de chirurgie cosmetică în cadrul clasei mondiale, cu integrarea sistemului de asistență medicală, ne străduim să combinăm abordări ample și inovatoare cu asistență medicală de înaltă calitate.

Echipa noastră care se ocurpă cu transplantul de păr, chirurgie cosmetică și îngrijirea pielii este alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniul sănătății – inclusiv specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialist în chirurgia facială, dermatologi, experți dentari cosmeticieni și personal de suport – care sunt pregătiți să vă ajute să vă realizați toate obiectivele privind aspectul.

Pacienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proceduri pentru păr, față, piept și corp, cele mai avansate intervenții chirurgicale plastice și opțiuni de restaurare a părului inclusiv transplant de păr robotic, auto-clonarea părului, implanturi mamare, operație plastică a feței, operarea nasului, liposucție si altele.

Vă dorim o călătorie plăcută pentru un frumos nou eu!

Esteworld ofertă

Cazare
Internare
Turism medical (puteti vizita Istanbulul pe perioada tratamentului)