Înainte de începerea tratamentului de fertilizare in vitro se recomandă o consultație pentru verificarea sănătății glandei mamare. Evaluarea este necesară deoarece pe parcursul procedurii pacientei i se va administra o doză mare de hormoni.

Consultația pentru stabilirea șanselor de începere a unui tratament de fertilizare in vitro (FIV) se realizează în a doua sau a treia zi a ciclului menstrual. Se vor efectua analize de laborator, ecografie și consultația ginecologică propriu-zisă.

Ulterior, se vor realiza următoarele etape:

• stimulare ovariană controlată ecografic și de laborator (controlul nivelului de estradiol dacă este necesar);
• follow-up;
• puncție ovariană (colectarea ovocitelor);
• embriotransferul;
• embriocultură.

INFORMAȚII GENERALE FERTILIZARE IN VITRO

Fertilizarea in vitro este o tehnică de reproducere umană asistată și se adresează persoanelor care nu au obținut rezultatele dorite prin tratamentele clasice sau alte metode de concepție. Clinica Ensar Duman va pune la dispozite procedura de fertilizare in vitro in spitalele partenere din Turcia.

Practic, fertilizarea in vitro reprezintă crearea embrionului în afara corpului uman.

Persoana care dorește să apeleze la tehnica fertilizării in vitro sau la analize de specialitate, premergătoare acestei proceduri, într-unul din spitalele din Turcia, va contacta reprezentantul medical al Clinicii Ensar Duman, din București.

SERVICII FERTILIZARE DISPONIBILE ÎN SPITALELE DIN TURCIA

• Hiperstimulare ovariană controlată,

 • Microinjecție ICSI (intra citroplasmatic sperm injection)
 • Embrio transfer, embrio cultură,
  • Proceduri chirurgicale (miomectomie, salpingectomie, adezioliză, polipectomie, rezecţie septală)
  • Investigații și analize,

• Metode de conservare a fertilităţii pentru pacienţii cu diagnostice oncologice.

SUNTEM AICI PENTRU TINE

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină. Ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune tratamente și oferte din Turcia, pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

  Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  TESTIMONIALE VIDEO

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! ??

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient