Spitalele din Turcia oferă servicii complete de stomatologie și estetică dentară tuturor persoanelor care doresc să-și redobândească dantura frumoasă și să zâmbească cu încredere. Stomatologii din Turcia vă vor ajuta să redescoperiți confortul și încrederea de a mânca, vorbi, râde și a vă bucura de viață la maximum.

În marile spitale și clinici stomatologice din Turcia, specialiștii combină cele mai noi proceduri de cosmetică dentară pentru a recrea aspectul frumos al danturii dumneavoastră.

Veți beneficia de servicii complete și complexe, tehnologia modernă de implant, care ajută implanturile dentare să se fixeze mai bine în osul din jur.
Metodele de tratament convenționale presupun o pauză de șase luni până la creșterea osului din jurul implantului.

Din fericire, în clinicile stomatologice și de estetică dentară din Turcia, disconfortul dinților lipsă și perioada de așteptare este redusă la minim. Stomatologii din Turcia folosesc două dintre cele mai avansate tehnici dentare de diagnostic: razele X panoramice și tomografie volumetrică 3D.

PROFILUL CANDIDATULUI POTRIVIT

Tratamentele stomatologice și procedurile de implant și estetică dentară pot fi realizate de bărbații și femeile care doresc să-și corecteze dantura și să obțină un zâmbet perfect.

Un bun candidat ar trebui să prezinte:
Gingii sănătoase; Structura osoasă puternică; Densitatea osoasă suficientă; Unul sau mai mulți dinți lipsă; Țesuturi orale sănătoase.

PAȘII ȘI ETAPELE PROCEDURII

PASUL 1

Dacă doriți să vă îmbunătățiți aspectul fizic cu ajutorul implantului de păr FUE vă veți programa la o ședință de evaluare GRATUITĂ, la Clinica Ensar Duman din București.

PASUL 2

Dacă timpul sau distanța nu vă permit să realizați această vizită, veți lua legătura cu reprezentanții clinicii, cărora le veți oferi fotografii în care să se observe starea părului dvs și gradul de alopecie.

PASUL 3

Pozele vor fi analizate de consilierul medical și, ulterior, evaluate de medicii din Turcia specializați în proceduri de implant de păr.

PASUL 4

Veți fi contactat de un reprezentant al clinicii Ensar Duman pentru a stabili ultimele detalii înainte de intervenție

Experții dentari pot efectua proceduri de:

tratament;
coroane dentare.

Sau proceduri de restaurare, recreare și reprofilarea zâmbetului cu ajutorul tehnicilor moderne și tehnologiei de înaltă calitate în proceduri de:

implant dentar;
fațete dentare.

TESTIMONIALE VIDEO

SUNTEM AICI PENTRU TINE

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simțiți singuri într-o țară străină. Vă găsim cele mai bune soluții și oferte din țara unde doriți să mergeți spre rezolvarea problemelor de sănătate.

  Pe parcursul anilor, am ajuns să construim această conexiune între spitalele din străinătate și dumneavoastră. Ne asigurăm că înainte de a părăsi țara natală, aveți la dispoziție cele mai bune oferte pentru rezervările la hotel, costurile serviciilor și programările la doctorii specialiști. Atunci când ajungeți în aeroport, sunteți preluați de către șoferii noștri VIP și aceștia vă conduc la destinația aleasă.

  • +40 740 15 15 15
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! 😍👏

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient