SUNTEM AICI PENTRU TINE

  Stomatologie in Turcia- ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune tratamente și oferte pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

  Stomatologia a reprezentat mereu un serviciu de care omul a avut nevoie, astfel că avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină.

  Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  Clinica Ensar Duman colaborează cu cele mai mari spitale de specialitate din Turcia, în tratarea problemelor estetice. Spitalele și clinicile noastre partenere sunt recunoscute ca centre de top în Europa și SUA.

  La cerere, puteți opta pentru unul dintre pachetele noastre complete, care includ consultația + intervenția + bilet avion dus/întors (costul nu este inclus în prețul operației) + translator (serviciu GRATUIT asigurat de noi)+ transfer aeroport/ spital/ hotel (serviciu GRATUIT asigurat de noi) + găsirea celei mai bune oferte de cazare.

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  Spitalele de stomatologie din Turcia oferă servicii complete de tratamente și estetică dentară tuturor persoanelor care doresc să-și redobândească dantura frumoasă și să zâmbească cu încredere. Medicii stomatologi din Turcia vă vor ajuta să redescoperiți confortul și încrederea de a mânca, vorbi, râde și a vă bucura de viață la maximum.

  În marile spitale și clinici stomatologice din Turcia, specialiștii combină cele mai noi proceduri de cosmetică dentară pentru a recrea aspectul frumos al danturii dumneavoastră.

  Veți beneficia de servicii complete și complexe și de tehnologia modernă de implant, cea care ajută implanturile dentare să se fixeze mai bine în osul din jur.
  Metodele de tratament convenționale presupun o pauză de șase luni până la creșterea osului din jurul implantului.

  Descoperiți aici spitalele partenere din Turcia, are clinicii Ensar Duman.

  Din fericire, în clinicile stomatologice și de estetică dentară din Turcia, disconfortul dinților lipsă și perioada de așteptare este redusă la minim. Stomatologii din Turcia folosesc două dintre cele mai avansate tehnici dentare de diagnostic: razele X panoramice și tomografie volumetrică 3D.

  PROFILUL CANDIDATULUI POTRIVIT

  Tratamentele stomatologice și procedurile de implant și estetică dentară pot fi realizate de bărbații și femeile care doresc să-și corecteze dantura și să obțină un zâmbet perfect.

  Un bun candidat ar trebui să prezinte:
  Gingii sănătoase;

  Structura osoasă puternică;

  Densitatea osoasă suficientă;

  Unul sau mai mulți dinți lipsă;

  Țesuturi orale sănătoase.

  STOMATOLOGIE ÎN TURCIA- PAȘI ȘI ETAPE

  PASUL 1

  Dacă doriți să vă îmbunătățiți atât starea de sănătate, cât și aspectul fizic și să vă rezolvați problemele stomatologice vă veți programa la o ședință de evaluare GRATUITĂ, la Clinica Ensar Duman din București.

  PASUL 2

  Dacă timpul sau distanța nu vă permit să realizați această vizită, veți lua legătura cu reprezentanții clinicii. În baza radiografiilor pe care ni le veți trimite și a discuției online, cazul dumneavoastră va ajunge să fie analizat de specialiștii noștri stomatologi, din Turcia.

  PASUL 3

  Radiografiile vor fi analizate de consilierul medical al clinicii Ensar Duman și, ulterior, evaluate de către medicii din Turcia.

  PASUL 4

  Veți fi contactat de un reprezentant al clinicii Ensar Duman pentru a stabili ultimele detalii înainte de plecarea dumneavostră în Turcia, în vederea realizării procedurilor de estetică dentară.

  Experții dentari pot efectua proceduri de:

  tratament;
  coroane dentare.

  Sau proceduri de restaurare, recreare și reprofilarea zâmbetului cu ajutorul tehnicilor moderne și tehnologiei de înaltă calitate în proceduri de:

  implant dentar;
  fațete dentare.

  TESTIMONIALE VIDEO

  STOMATOLOGIE- TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! ??

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient