Implantul de fese a devenit una dintre cele mai populare proceduri de redefinire a formei posteriorului. Prin realizarea acestei proceduri estetice, aspectul general și linia corpului vor fi îmbunătățite și posteriorul va fi ferm și bine pus în valoare.

PROFILUL CANDIDATULUI POTRIVIT

Candidații potriviți pentru implantul de fese sunt femeile cu posteriorul plat, care doresc să își îmbunătățească formele și aspectul.

persoane care au împlinit 18 ani și au încheiat ciclul normal de creștere;
pacienți cu o stare generală bună de sănătate;
persoane cu posterior plat;
femei care au slăbit mult și au un posterior cu aspect ușor lăsat;
persoane care nu au o armonie între posterior și restul corpului.

PAȘII ȘI ETAPELE PROCEDURII

CU O LUNĂ ÎNAINTE

– Este interzisă administrarea de Aspirină și Vitamina E;
– Renunțați complet la fumat.

CU O SĂPTĂMÂNĂ ÎNAINTE

– Realizați setul de analize complete de sânge și evaluare cardiacă recomandată de medic.

CU O ZI ÎNAINTE

– Nu ingerați alimente sau băuturi după ora stabilită de chirurgul plastician. Pregătiți-vă o pereche de pantofi confortabili și haine comode cu nasturi sau fermoar pentru a doua zi.

ÎN DIMINEAȚA PROCEDURII

– Faceți duș sau baie în mod normal. Nu folosiți geluri sau alte produse de păr și nici machiaj, creme de față sau loțiuni de corp.

DUPĂ IMPLANT

În primele 24 până la 48 de ore după operație este important să aveți un aparținător. Unii pacienți se simt slăbiți, au stări de somnolență și trebuie să fie ajutați de apropiați pentru a se deplasa.

Primele două săptămâni postoperatorii sunt dificile, deoarece pacienții nu vor avea voie să se așeze pe fese. Se recomandă evitarea șezutului timp de 21 de zile de la data operației. Totodată, exercițiile fizice care solicită zona vor fi evitate timp de 4 – 6 săptămâni. Se va sta întins pe burtă, exclus în poziția șezut.

În general, pacienții se reîntorc la lucru după două săptămâni de la operație. Intervenția de implant nu le este recomandată persoanelor care nu pot respecta restricțiile din perioada de recuperare.

Există risc de:
sângerări; disconfort; dificultate de mobilitate în primele săptămâni.

Pentru a obține o evaluare de preț, viitorul pacient va lua legătura cu reprezentanții clinicii Ensar Duman. Prețul va fi influențat de tipul intervenției, alegerea metodei de lucru, costul protezelor, notorietatea și experiența medicul care va realiza operația estetică.

CÂT COSTĂ IMPLANTUL DE FESE / AUGMENTAREA FESELOR?

CUM SE REALIZEAZĂ PROCEDURA DE IMPLANT FESIER?

Augmentarea feselor urmează o procedură chirurgicală prin care se introduce grăsime sau implanturi cu silicon în fese, prin intermediul unor incizii.
Forma și dimensiunea implanturilor variază în funcție de rezultatele dorite și proporțiile corpului. Există mai multe tipuri de implant fese: rotund, oval sau anatomic.

Implant cu grăsime proprie – Se colectează grăsimea dintr-o altă parte a corpului pacientului (talie, solduri, coapse) și apoi se reinjectează în posterior pentru a oferi pacientului formele dorite.

Implant de fese cu silicon – Se realizează chirurgical prin introducerea unor implanturi cu silicon în fese, prin intermediul unor incizii. Intervenția se realizează sub anestezie generală, iar implanturile sunt introduse: submuscular, intramuscular sau subfascial.

TESTIMONIALE VIDEO

SUNTEM AICI PENTRU TINE

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină. Ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune tratamente și oferte din Turcia, pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

  Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  Clinica Ensar Duman colaborează cu cele mai mari spitale de specialitate din Turcia, în tratarea problemelor estetice. Spitalele și clinicile noastre partenere sunt recunoscute ca centre de top în Europa și SUA.

  La cerere, puteți opta pentru unul dintre pachetele noastre complete, care includ consultația + intervenția + bilet avion dus/întors (costul nu este inclus în prețul operației) + translator (serviciu GRATUIT asigurat de noi)+ transfer aeroport/ spital/ hotel (serviciu GRATUIT asigurat de noi) + găsirea celei mai bune oferte de cazare.

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! 😍👏

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient