SUNTEM AICI PENTRU TINE

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină. Ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune tratamente și oferte din Turcia, pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

  Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  Clinica Ensar Duman colaborează cu cele mai mari spitale de specialitate din Turcia, în tratarea problemelor estetice. Spitalele și clinicile noastre partenere sunt recunoscute ca centre de top în Europa și SUA.

  La cerere, puteți opta pentru unul dintre pachetele noastre complete, care includ consultația + intervenția + bilet avion dus-întors (costul nu este inclus în prețul operației) + translator (serviciu GRATUIT asigurat de noi) + transfer aeroport/ spital/ hotel (serviciu GRATUIT asigurat de noi) + găsirea celei mai bune oferte de cazare.

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  Operația de implant fesier a devenit una dintre cele mai populare proceduri estetice de redefinire a mărimii și a formei posteriorului. Augmentarea feselor (mărirea feselor) se poate realiza cu ajutorul implanturilor fesiere sau prin lipofilling (contur și rejuvenare prin transfer de grăsime proprie). Modelarea chirurgicală a posteriorului are ca scop obținerea unui posterior atrăgător, ferm și echilibrat cu restul dimensiunilor corpului. 

  Un posterior bombat, care este pus în armonie cu proporțiile trupului, poate contura frumos întreaga înfățișare corporală. În plus, ca orice intervenție de chirurgie estetică, mărirea și modelarea posteriorului contribuie la creșterea încrederii în sine, conferind un aspect natural. Augmentarea feselor este soluția medicală pentru corecția unui posterior plat ori slab definit, și înlocuiește sau completează cu succes antrenamentele fizice.

  PROFILUL CANDIDATULUI POTRIVIT

  Candidații potriviți pentru implantul de fese sunt persoanele nemulțumite de aspectul posteriorului plat, care doresc să își îmbunătățească formele și înfățișarea, printr-o metodă medicală – sigură, rapidă și permanentă. Implantul de fese poate fi recomandat pentru:

  persoane care au împlinit 18 ani și care au încheiat ciclul normal de creștere;
  persoane cu o stare generală bună de sănătate, care trec evaluările medicale;
  persoane cu un stil de viață echilibrat, bazat pe o perspectivă realistă;
  persoane cu posterior plat, slab conturat ca formă, consistență și mărime;
  femei care au slăbit mult și au un posterior cu aspect ușor lăsat;
  persoane care nu au o armonie între posterior și restul corpului.

  consultatie gratuita la implant fesier- augumentare fese

  AVANTAJELE MĂRIRII ȘI MODELĂRII FESELOR CU IMPLANTURI FESIERE

  Chirurgia estetică de mărire și modelare a feselor cu implanturi fesiere îmbunătățește dimensiunea, forma și conturul posteriorului. Cauzele responsabile pentru mărimea redusă a feselor și căderea acestora pot surveni din cauza factorilor genetici, a scăderii masive în greutate sau a îmbătrânirii. 

  Avantajele augmentării feselor cu implanturi fesiere: 

  • îmbunătățește echilibrul siluetei, armonizând-o cu restul corpului; 
  • crește volumul, rotunjimea, consistența și plinătatea feselor; 
  • redefinește forma, conturul și proporțiile posteriorului; 
  • corectează aspectul feselor plate, atârnate și asimetrice;
  • contribuie la dezvoltarea stimei de sine și a încrederii în sine. 

  PAȘII ȘI ETAPELE PROCEDURII

  CU O LUNĂ ÎNAINTE

  – Este interzisă administrarea de Aspirină și Vitamina E;
  – Renunțați complet la fumat și la alte medicamente, după ce discutați cu medicul dumneavoastră curant.

  CU O SĂPTĂMÂNĂ ÎNAINTE

  – Realizați setul preoperatoriu de analize complete de sânge;
  – Efectuați evaluarea cardiacă recomandată de către medic.

  CU O ZI ÎNAINTE

  – Nu ingerați alimente sau băuturi după ora stabilită de chirurgul plastician;
  – Pregătiți-vă o pereche de pantofi confortabili și haine comode cu nasturi sau fermoar, pentru a doua zi.

  ÎN DIMINEAȚA PROCEDURII

  – Faceți duș sau baie în mod normal. Nu folosiți geluri sau alte produse de păr și nici machiaj, creme de față sau loțiuni de corp.

  DUPĂ IMPLANT

  În primele 24 până la 48 de ore după operație este important să aveți un aparținător. Unii pacienți se simt slăbiți, au stări de somnolență și trebuie să fie ajutați de apropiați pentru a se deplasa. Este recomandat să fiți însoțit de un aparținător. Acesta va locui în rezerva dumneavostră, gratuit, în toată perioada spitalizării.

  RECUPERAREA DUPĂ IMPLANT FESIER

  Primele două săptămâni postoperatorii sunt dificile, deoarece pacienții nu vor avea voie să se așeze pe fese. Se recomandă evitarea poziției șezut, timp de 21 de zile de la data operației. După acest interval, puteți folosi un colac pentru șezut, pentru a mai lua din presiunea exercitată asupra zonei implanturilor fesiere. 

  Totodată, exercițiile fizice care solicită această zonă vor fi evitate timp de 4-6 săptămâni. Se va sta întins pe burtă, exclus în poziția șezut! Vreme de 6-8 săptămâni va fi evitată presiunea directă pe zona operată, fără un colac sau pernă moale, și pacientul va purta continuu haine de compresie a zonei afectate.

  În general, pacienții se întorc la lucru după două săptămâni de la operație, după o suficientă perioadă pentru reducerea vânătăilor și inflamației zonelor cu implanturi fesiere. Intervenția de implant fesier nu le este recomandată persoanelor care nu pot respecta restricțiile din perioada de recuperare.

  Operația de implant fesier prezintă următoarele riscuri:

  Sângerări, vânătăi, disconfort, hematoame, amorțeală, dificultate de mobilitate în primele săptămâni. 

  Pentru a obține o evaluare de preț pentru implantul de fese/ augmentarea feselor, viitorul pacient va lua legătura cu reprezentanții clinicii Ensar Duman. Prețul va fi influențat de tipul intervenției, alegerea metodei de lucru, costul protezelor, precum și notorietatea și experiența medicului care va realiza operația. 

  CÂT COSTĂ IMPLANTUL DE FESE / AUGMENTAREA FESELOR?

  Implant Fese

  CUM SE REALIZEAZĂ PROCEDURA DE IMPLANT FESIER?

  Augmentarea feselor urmează o procedură chirurgicală foarte serioasă, prin care se introduce grăsime proprie sau implanturi cu silicon în fese, prin intermediul unor incizii. Medicul estetician va lua cea mai bună decizie pentru tipul și zona inciziei, pentru ca după plasarea implanturilor fesiere cicatricea să fie cât mai puțin vizibilă.

  Forma și dimensiunea implanturilor variază în funcție de rezultatele dorite și de proporțiile corpului. Există mai multe tipuri de implant fese: rotund, oval sau anatomic. Augmentarea feselor cu implanturi este personalizată, pacientul având posibilitatea de a-și reconstrui linia posteriorului pe un aspect mai mult sau mai puțin natural.

  Procedura de implant fesier este o intervenție chirurgicală laborioasă, care durează în medie 2-3 ore. Ea se realizează sub anestezie generală. Chirurgia estetică oferă două variante pentru mărirea și modelarea feselor:

  Implant cu grăsime proprie sau lipofilling (transfer de grăsime), cunoscut și ca Lifting de fese brazilian

  Prin lipoaspirație, se colectează grăsimea dintr-o altă parte a corpului pacientului (talie, solduri și/sau coapse). Grăsimea proprie este special prelucrată și se injectează mai apoi în posterior, pentru a oferi formele și volumele dorite. Este o procedură recomandată persoanelor cu suficient surplus de grăsime pentru transfer. 

  • Rezultate: Procedură estetică minim invazivă, posibilă sub anestezie locală, care oferă o asimilare și o recuperare ușoară, cu un aspect natural.

  Implant de fese cu silicon

  Implantul fesier cu silicon se realizează chirurgical prin introducerea unor implanturi cu silicon în fese, prin intermediul unor incizii. Intervenția se realizează sub anestezie generală, iar implanturile sunt introduse: submuscular, intramuscular sau subfascial. Aceasta este o procedură recomandată persoanelor cu o constituție slabă, care nu au suficientă grăsime pentru un lifting de fese brazilian.

  • Rezultate: Procedură estetică de remodelare și mărire controlată și personalizată a feselor, ca metodă medicală rapidă și de foarte lungă durată.