Blog Noutăți

Cancerul poate sa fie invins!

14/09/2016

Mama artistei Lora a invins cancerul dupa ce s-a operat la san, in Turcia2000 de pacienti din Romania vin anual in Turcia pentru a obtine a doua opinie medicala!
Desi este un subiect delicat si multi sunt tentati sa il ocoleasca, astazi m-am decis sa va vorbesc despre cancer. Adevarul este ca tuturor ne este teama de acest diagnostic. Nu ne-am dori sa il primim vreodata si nu am vrea sa atinga niciun cunoscut, apropiat sau dusman de-al nostru. De-a lungul vremii, prin natura meseriei mele, am intermediat si ajutat pacienti din Romania sa ajunga in fata medicilor turci care, ulterior, aveau sa le schimbe destinul. Sa il schimbe in bine! Pentru ca da, cancerul poate fi invins! Specialistii ocologi din Turcia si-au castigat renumele de a intoarce acest diagnostic sau cel putin de a-i diminua gravitatea si a reduce la minimum efectele adverse ale tratamentului de chimioterapie si radioterapie.
Desi pentru unii ar putea sa fie o noutate, aflati ca, anual, sosesc in spitalale si clinicile noastre, unde exista sectii de Oncologie Medicala, mii de pacienti din Romania. Veniti pentru a obtine o a doua opinie medicala, dupa cea din Romania, multi aleg sa se trateze si opereze, acolo unde este cazul, in spitelele si clinicile din Turcia. Ei iau decizia in perioada realizarii analizele medicale, care se refac toate, de la zero si cand observa cooperarea excelenta care exista intre departamentele de chirurgie, radiologie, patologie, medicina nucleara, medicina interna si radioterapie oncologica si, astfel, opteaza pentru serviciile noastre.
Sa va expun conditiile noastre de spitalizare? Sa va vorbesc despre personalul medical devotat, despre suportul psihologic gratuit pentru pacient si familie, sau despre faptul ca, in Turcia, tehnologia radioterapiei a ajuns sa fie atat de avansata incat fascicolul de raze X poate fi adaptat la forma tumorii si are grad ridicat de precizie si intensitate? Personal, am vazut realizandu-se minuni si nu pot sa-mi gasesc cuvintele sa va explic ce simti cand esti parte dintr-o astfel de poveste. Cand intelegi ca ai fost ales sa fi legatura dintre un semen de-al tau, aflat intr-un moment de cumpana, medicul sau si minunea eliberarii si vindecarii de cancer. Sanatate tuturor!

V-ar putea plăcea și