Cât costă intervenția?


Cât costă intervenția? Aceasta este întrebarea care se află pe buzele tuturor pacienților care aleg serviciile spitalelor din Turcia.

Trebuie să recunosc, sunt fascinat de români și România și felul vostru direct de a acționa. În calitate de consilier medical în clinicile din Turcia: Anadolu, Dunyagoz, Acibadem și Amerikan Hospital am ocazia să discut cu foarte mulți pacienți. Ulterior, parte din ei sunt îndrumați spre clinicile din Turcia, unde problemele lor își găsesc rezolvarea.

În timpul acestor discuții, am remarcat că mulți dintre ei procedează în același fel. După ce intră în biroul meu, aproape toate persoanele întreabă „cât costă intervenția?”. Mai exact, doresc să știe costurile intervenției și mai puțin informații despre perioada recuperării și interdicțiile pre și post-operatorii. Bani, bani, bani!

De ce prețul unei intervenții diferă de la caz la caz

Așa că, astăzi, aș vrea să vă vorbesc despre acest aspect. Să vă explic de ce costul intervențiilor medicale sau estetice, realizate în clinicile din Turcia și din toată Europa, variază de la caz la caz, în funcție de gradul de dificultate al fiecărei operații.

Este adevărat că, în faza incipientă, pacientul primește informații cu caracter general și informativ. Ulterior însă, după ce specialiștii din Turcia intră în posesia dosarului, pacientul primește informații detaliate și află suma exactă pe care o va plăti pentru aceste servicii.

Pachetele noastre au fost alcătuite astfel încât să cuprindă toate nevoile pacienților: consiliere medicală, diagnostic, deplasare în Turcia, intervenția medicală propriu-zisă, recuperarea, spitalizarea, revenirea în țară și, în funcție de situație, controlul post-operator obligatoriu.

Unele persoane aleg deplasarea în Turcia pe cont propriu. Altele, combină vizita medicală cu o vacanță sau optează pentru pachetele speciale pentru doi, pacientul urmând să se cazeze în hotelul spitalului alături de persoana care îl însoțește. Noi expunem oferta, iar pacienții aleg pachetul potrivit nevoilor lor și îi consiliem pe fiecare în parte. Practic, cât timp pacientul se află în Turcia, el este în legătură permanentă cu noi. În plus, în spital, el beneficiază de servicii gratuite, 24 din 24 de ore, 7 zile din 7 de servicii de traducere și interpretare.

Știu că întrebarea „Cât costă intervenția” va continua să îmi fie pusă în timpul consilierii. Și știu că voi răspunde de fiecare dată la ea și voi explica de ce două operații, aparent identice, pot avea prețuri diferite.

Clinica Ensar Duman
Formular de programare

x
Buna ziua
Pentru chirurgie plastica si implant de par, contactati-ne la numarul de telefon 0725 25 25 25
Pentru medicina generalista, oftalmologie si chirurgie metabolica, contactati-ne la numarul de telefon 0722 35 88 55

Vă mulțumim!