Despre “pachețelele de pe abdomen”. Six-pack – cum te transformi în Ahile cu ajutorul liposculpturii

Pachetelele de pe abdomen se obtin printr-o interventie realizata in clinicile din TurciaDespre „pachețelele de pe abdomen”. Six-pack – cum te transformi în Ahile cu ajutorul liposculpturii.

Am doi prieteni apropiați. Primul locuiește în vestul Africii, are un corp atletic, o fire sportivă și duce un stil de viață sănătos. Cel de-al doilea trăiește în România, este plin de viață și, normal, e sufletul tuturor petrecerilor! Unde se ține cel mai mare chef din oraș, acolo este și el! Nu mai are rost să vă spun că, dacă nopțile lui sunt albe, diminețile sale încep undeva după-amiază, când alții sfârsesc munca la birou. În vară anului trecut, printr-o conjunctură fericită, cei doi prieteni ai mei s-au cunoscut și, ulterior, am mers împreună în vacanță.
O vacanță la sfârșitul căreia camaradul meu cel vesel și grăsuț a decis să se reinventeze și să acorde mai multă atenție aspectului său. Brusc, văzând ce succes are amicul nostru comun, el și-a dorit să scape de burtă, lucru imposibil în cazul unei persoane sedentare.

Despre “pachețelele de pe abdomen” Six- pack – Transformarea

Atunci, i-am vorbit despre six-pack, liposculptura abdomenului, procedura care transformă orice burtă dezagreabilă într-un abdomen asemănător celui lucrat intens la sală. Intervenția a avut loc în toamna anului trecut. Pachetelele de mușchi au fost mai întâi desenate pe abdomen, după care medicul a eliminat grăsimea existentă între cutele formate de mușchii abdominali.
Pentru a corecta linia taliei și stomacului, în cazul amicului meu, chirurgul plastician a combinat două proceduri: six-pack cu liposucția. Inciziile efectuate au fost făcute în cutele naturale ale corpului pentru a nu lasă urme. Refacerea s-a produs rapid și transformarea a adus de la sine o altă schimbare. Pentru că talia i se subțiase cu aproape 20 de centimetri în circumferință, după un timp, prietenul meu s-a simțit motivat și a început să facă sport și să meargă la sală pentru a lucra musculatura brațelor și tot restul corpului. Și uite, după ce a apelat la six- pack și a obținut pachețele pe abdomen, amicul meu s-a ales cu porecla de Ahile!

x
Buna ziua
Pentru chirurgie plastica si implant de par, contactati-ne la numarul de telefon 0725 25 25 25
Pentru medicina generalista, oftalmologie si chirurgie metabolica, contactati-ne la numarul de telefon 0722 35 88 55

Vă mulțumim!