SUNTEM AICI PENTRU TINE

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină. Ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune tratamente și oferte din Turcia, pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

  Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  Dunyagoz Group Centers este cel mai mare centru de sănătate a ochilor din Turcia și cel mai renumit spital privat de oftalmologie din lume!

  Dunyagoz Group Centers deține 9 spitale în Turcia și 4 clinici mari în Europa (Amsterdam, Berlin, Cologne, Londra).

  Dunyagoz Group Centers are o echipă medicală formată din 150 medici, 19 secții de tratament și tehnologie de ultimă generație în corectarea vederii.

  Grupul Dunyagoz este acreditat internațional de JCI (Ansamblul Comisiei Internaționale), încă din 2006 și a ajuns să fie cunoscut drept cel mai mare spital de oftalmologie din lume!

  SPITALE ECHIPATE CU APARATURĂ ȘI TEHNOLOGIE AVANSATĂ
  DE DIAGNOSTICARE ȘI TRATAMENT

  La Dunyagoz s-au efectuat 40.000 de examinări și se realizează 5.500 de operații de ochi cu laser într-o singură lună.

  Medicii Dunyagoz sunt specializați în refacerea sănătății ochilor. Studiile științifice și metodele de tratament i-a propulsat în fruntea medicinei oftalmologice și i-a transformat în liderii acestui domeniu.

  Spitalele Dunyagoz oferă servicii 24 din 24, 7 zile din 7, timp de 365 de zi pe an, pentru fiecare ramură a tulburărilor oculare. Mai exact, de la operații de cataractă, efectuate cu ajutorul lentilelor intraoculare și a laserului „femtosecond”, la intervenții de refracție prin metoda „Smile” și tehnologiei „Argus”.

  DUNYAGOZ GROUP CENTERS
  spital oftalologic dunyagoz turcia e.d.wellness1

  ANADOLU MEDICAL CENTER - SPECIALIZĂRI ȘI DOTĂRI

  Spitalele Dunyagoz dețin cea mai inovativă aparatură în domeniul medicinei oftalmologice.

  Diagnoză şi tratament prin intermediul echipamentelor și tehnologiei de ultimă generaţie;

  Tehnologie de ultimă generaţie pentru tratamentul cu laser iLASIK;

  Echipamente de examinare care se pot găsi rareori în alte spitale;

  Primul centru de diagnosticare şi tratament pentru Keratoconus din Turcia.

  Dunyagoz Group Centers

  PROGRAMĂRI DIN ROMÂNIA PENTRU OPERAȚII ȘI EVALUĂRI, ÎN TURCIA

  Pacienții care doresc să ajungă la Spitalele Dunyagoz Group Centers din Turcia se vor adresa clinicii Ensar Duman, din București.

  Consilierea și analizarea dosarului medical va fi realizată de specialiștii Spitalului Memorial, din Turcia, prin intermediul Clinica Ensar Duman.

  După obținerea celei de-a două opinii medicale sau a recomandărilor de specialitate, îndrumat și ajutat de echipa clinicii Ensar Duman, pacientul va pleca în Turcia. După caz, el va realiza investigații amănunțite, intervenții chirurgicale sau va primi un tratament.

  Corecție cu laser a erorilor de refracție (LASIK, Intralasik, frontului de undă, I-LASIK, SMILE);
  Refracție intraoculară;
  Cataractă;
  Glaucomul;

  Strabism și pediatrie oftalmologică;
  Retinopatie de prematuritate;
  Boli ale retinei și microchirurgiei intraoculare;
  Îngrijirea ochiului diabetic;

  Neuro-oftalmologie și electrofiziologie;
  Tratamentul foto dinamic;
  Boli corneene și implantare de cornee;
  Chirurgia Keratoconusul;
  Boala Uveitis-Behcet’s.

  Oculoplastică;
  Blefaroplastie;
  Proteză oculară;
  Tratament chirurgical căi lacrimale;
  Examinare și aplicare lentile de contact;

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! ??

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient