SUNTEM AICI PENTRU TINE

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină. Ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune tratamente și oferte din Turcia, pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

  Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  Esteworld Medical Group este un centru de chirurgie plastică și recuperatorie, din Turcia, cotat pe prima poziție la nivel mondial în domeniul intervențiilor estetice reparatorii și a reconstrucțiilor prin implant de păr.

  Centrul Esteworld este renumit în: Turcia, România, Europa Centrală și Europa de Est, China, SUA și Canada. Această performanță a fost atinsă datorită rezultatelor medicale excelente înregistrate la finalul intervențiilor estetice și reparatorii. Spitalul Esteworld a devenit faimos la nivel mondial, după ce a deschis reprezentanțe în cele mai importante țări ale lumii și a dezvoltat segmentul serviciilor de turism medical.

  ESTEWORLD MEDICAL GROUP - SPECIALIZĂRI

  Esteworld Medical Group oferă servicii de reconstrucții capilare prin implant de păr, chirurgie cosmetică pentru păr, față, piept și corp.
  Esteworld Medical Group folosește cea mai avansată tehnologie în:

  Intervenții chirurgicale plastice;
  Restaurarea părului;
  Implant păr,
  Implanturile mamare;
  Facelift;

  Chirurgia nasului;
  Chirurgia corpului;
  Servicii dentare cosmetice.

  Esteworld deține o echipa medicală de top, formată din 35 de medici, alcătuită din specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialiști în chirurgia facială, dermatologi și experți în servicii dentare cosmetice.

  esteworld altunizade cerrahi kompleksi

  ESTEWORLD MEDICAL GROUP INFRASTRUCTURĂ

  Spitalul de Chirurgie Plastică Esteworld deține două unități medicale în Istanbul, Altunizade și Bahcelievler.

  Spitale proiectate cu clădiri inteligente;

  Secții speciale destinate chirurgiei;

  Secții post-operatorii;

  Saloane destinate pacienților;

  Servicii de traducere și interpretare 24 de ore, 7 zile din 7;

  Transport asigurat de la și spre aeroport.

  esteworld altunizade hastane 5

  PROGRAMĂRI DIN ROMÂNIA PENTRU OPERAȚII ȘI EVALUĂRI, ÎN TURCIA

  Pacienții care doresc să ajungă la Spitalele Esteworld Medical Group din Turcia se vor adresa clinicii Ensar Duman, din București.

  Consilierea și analizarea dosarului medical va fi realizată de specialiștii Spitalului Memorial, din Turcia, prin intermediul Clinica Ensar Duman.

  După obținerea celei de-a două opinii medicale sau a recomandărilor de specialitate, îndrumat și ajutat de echipa clinicii Ensar Duman, pacientul va pleca în Turcia. După caz, el va realiza investigații amănunțite, intervenții chirurgicale sau va primi un tratament.

  Intervenții chirurgicale plastice;
  Restaurarea părului;

  Implant de păr;
  Auto-clonarea părului;

  Implanturile mamare;
  Facelift;

  Chirurgia nasului;
  Chirurgia corpului;
  Servicii dentare cosmetice.

  ESTEWORLD - CLINICA BAHÇELIEVLER

  Deschisă în 2004, Clinica Esteworld din Bahçelievler a fost primul sediu al Esteworld Medical Group. Organizată pe patru etaje, clinica se întinde pe o suprafață de 1.500 de metri pătrați. Clinica beneficiază de experiența a zeci de medici de renume, nutriționiști și membrii echipei medicale.

  Clinica Esteworld Bahcelievler din Istanbul are programe de excelență în:
  • chirurgie plastică;
  • implant de păr;
  • tratamentele capilare;
  • îndepărtarea pilozității cu ajutorul laserului;
  • nutriție, stil de viață sănătos;
  • pierdere în greutate.

  esteworld mediacl group 2

  ESTEWORLD - SPITALUL ALTUNIZADE

  Spitalul Esteworld Altunizade a fost inaugurat în 2014. Unitatea medicală se întinde pe o suprafață de 4.000 de metri pătrați și beneficiază de trei săli performante de chirurgie, 16 camere pentru pacienți, un sistem inteligent de management al clădirii și 150 de asistenți care asigură tratamente ambulatorii ale pacienților.

  Spitalul Altunizade din Istanbul are programe de excelență în:
  • tratamentele de păr;
  • chirurgia estetică și plastică;
  • îndepărtarea pilozității cu ajutorul laserului;
  • dermatologie;
  • scăderea circumferinței zonale;
  • pierderea în greutate.

  esteworld mediacl group 3

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! ??

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient