CERE DETALII DEPSRE IMPLANT DE PĂR ASISTAT ROBOTIC

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină. Ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune tratamente și oferte din Turcia, pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

  Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  Clinica Ensar Duman colaborează cu cele mai mari spitale de specialitate din Turcia, în tratarea problemelor estetice. Spitalele și clinicile noastre partenere sunt recunoscute ca centre de top în Europa și SUA.

  La cerere, puteți opta pentru unul dintre pachetele noastre complete, care includ consultația + intervenția + bilet avion dus/întors (costul nu este inclus în prețul operației) + translator (serviciu GRATUIT asigurat de noi)+ transfer aeroport/ spital/ hotel (serviciu GRATUIT asigurat de noi) + găsirea celei mai bune oferte de cazare.

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  Procedura de implant de păr asistat robotic este o metodă inovativă, revoluționară în domeniul reconstrucției de păr.
  Realizat în spitalele din Turcia, implantul este efectuat de un sistem robotic computerizat, asistat de un specialist, sistem de mare precizie care va detecta firele și grefele puternice.
  Acesta le va extrage din zona donatoare (zona cefei) și le va implanta ulterior în zonele lipsite de păr, de regulă în partea din față a capului sau creștet.

  Implantul de păr robotic este o tehnologie state-of-the-art. Ea a fost creată pentru a se obține un procent mai mare de reușită.

  PROFILUL CANDIDATULUI POTRIVIT

  Implantul de păr asistat robotic se recomandă pacienților care prezintă semne de calviție, persoane de sex masculin sau feminin.

  Problemele pot fi moștenite pe linie genetică sau cauzate de accidente și diferite afecțiuni.

  Implantul FUE poate fi realizat de orice persoană care întâmpină probleme de cădere a părului.

  Implantul de păr vi se potrivește persoanelor care:
  – au porțiuni de scalp cu păr rărit sau lipsite de păr;
  – au realizat în trecut un implant de păr și nu sunteți mulțumit de rezultat;
  – prezintă semne de alopecie (cheliere) timpurie;
  – au suferit un accident sau prezintă arsuri sau cicatrici pe scalp.

  PAȘII ȘI ETAPELE PROCEDURII

  PASUL 1

  Dacă doriți să vă îmbunătățiți aspectul fizic cu ajutorul implantului de păr asistat robotic vă veți programa la o ședință de evaluare GRATUITĂ, la Clinica Ensar Duman din București.

  PASUL 2

  Dacă timpul sau distanța nu vă permit să realizați această vizită, veți lua legătura cu reprezentanții clinicii, cărora le veți oferi fotografii în care să se observe starea părului dvs și gradul de alopecie.

  PASUL 3

  Pozele vor fi analizate de consilierul medical și, ulterior, evaluate de medicii din Turcia specializați în proceduri de implant de păr.

  PASUL 4

  Veți fi contactat de un reprezentant al clinicii Ensar Duman pentru a stabili ultimele detalii înainte de intervenție

  Procedura de implant de păr asistat robotic are loc sub anestezie locală. Medicul va fi asistat de sistemul robotic. Aparatura ultra-performantă utilizează algoritmi avansați pentru a selecta cele mai bune fire de păr pentru recoltare. Astfel, se va păstra aspectul natural al zonei donatoare. După recoltare, grefele, părul extras, vor fi implantate în zonele dorite.

  În timpul fazei inițiale de implant de păr robotic, părul este recoltat în mod selectiv și cu o precizie robotizată. Datorită roboticii avansate recoltarea va avea loc cu viteză și o precizie sporită, care nu era disponibilă în procedurile clasice de implant de păr. Firele de păr existente vor fi deteliorate într-o măsură mult mai mică.

  După implant aspectul va fi natural, iar timpul de recuperare va fi incomparabil mai scurt.

  În plus, mulțumită tehnologiei 3D, medicul va proiecta modelul dumneavoastră personalizat de păr și vă va oferi diferite opțiuni de prindere a părului și distribuirii acestuia.

  CUM FUNCȚIONEAZĂ PROCEDURA IMPLANTULUI DE PĂR FUE FĂRĂ RAS?

  CAZURI

  Impnat par rezultat 5
  Pacient Implant Par
  Impnat par rezultat 6
  Impnat par + Laser rezultat

  CÂND APAR PRIMELE SEMNE DUPĂ IMPLANT DE PĂR ASISTAT ROBOTIC

  PASUL 1

  După realizarea procedurii de implant de păr robotic, nu veți avea nevoie de spitalizare și veți putea să plecați acasă. Medicul vă va instrui cu privire la modul în care va trebui să vă îngrijiți părul nou implantat.

  DUPĂ 6 LUNI DE LA INTERVENȚIE

  Veți urma instrucțiunile privind modul de spălare, șamponare și de îngrijire a părului. Părul proaspăt implantat va crește în mod constant și în timp. După câteva luni, veți începe să sesizați efectele creșterii părului.

  PERIOADA DE RECUPERARE

  După șase luni de la implant, veți observa o creștere semnificativă, proces care va continua și pe viitor.

  TESTIMONIAL VIDEO

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! ??

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient