CERE DETALII DESPRE PROCEDURA IMPLANT DE PĂR

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină. Ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune tratamente și oferte din Turcia, pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

  Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  Clinica Ensar Duman colaborează cu cele mai mari spitale de specialitate din Turcia, în tratarea problemelor estetice. Spitalele și clinicile noastre partenere sunt recunoscute ca centre de top în Europa și SUA.

  La cerere, puteți opta pentru unul dintre pachetele noastre complete, care includ consultația + intervenția + bilet avion dus/întors (costul nu este inclus în prețul operației) + translator (serviciu GRATUIT asigurat de noi)+ transfer aeroport/ spital/ hotel (serviciu GRATUIT asigurat de noi) + găsirea celei mai bune oferte de cazare.

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  Implant de păr cu vaccinare ACell și Terapia Vampir. Procedura complexă se realizează în spitalele din Turcia,  și poartă denumirea de implant de păr asistat.  Prin combinarea celor trei tehnici în implant de păr cu vaccinare se obține o recuperarea rapidă și fără urme. Vaccinarea activează celulele stem, grăbește creșterea părului existent și stimulează foliculii implantați să prindă rădăcini puternice. Totodată, vaccinarea închide cu cel puțin o nuanță culoarea părului și consolidează pigmentarea.

  PROFILUL CANDIDATULUI POTRIVIT

  Tratamentul de vaccinare a părului poate fi aplicat indiferent de sex și este la fel de eficient atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

  La bărbați – Se recomandă implantul de păr cu vaccinarea ACell + Terapia Vampir celor care prezintă alopecie timpurie. În cazul în care alopecia este prezentă, vaccinarea va remedia problemele de la rădăcină, va da consistență firelor de păr și le va face apte pentru a fi implantate. Vaccinarea a înregistrat succese și în rândul pacienților care întâmpină probleme cu barba.

  La femei – Vaccinarea părului (ACell + Terapia Vampir), cu sau fără implant de păr, oferă volum și duce la îngroșarea vizibilă a firelor de păr. Rezultate de succes au fost obținute și în rândul persoanele care întâmpină probleme cu sprâncenele.

  Vaccinarea și Terapia Vampir poate fi realizate de orice persoană care întâmpină probleme de cădere a părului. Procedurile se potrivesc persoanelor care:

  – prezintă porțiuni de scalp cu păr rărit sau lipsite de păr;

  – au realizat în trecut un implant de păr și nu sunt mulțumite de rezultat;

  – prezintă semne de alopecie (cheliere) timpurie;

  – au suferit un accident cu arsuri și au cicatrici pe scalp.

  – doresc o recuperare fără urme și foarte rapidă;

  -prezintă fire de păr subțiri, în zona nedonatoare și doresc să obțină o îngroșare a acestora prin vaccinare pre-operatorie;

  -nu au o cantitate suficientă de grefă pentru a acoperi zonele atinse de calviție.

  PAȘII ȘI ETAPELE PROCEDURII

  PASUL 1

  Dacă doriți să vă îmbunătățiți aspectul fizic cu ajutorul vaccinării părului vă veți programa la o ședință de evaluare GRATUITĂ, la Clinica Ensar Duman din București.

  PASUL 2

  Dacă timpul sau distanța nu vă permit să realizați această vizită, veți lua legătura cu reprezentanții clinicii, cărora le veți oferi fotografii în care să se observe starea părului dvs și gradul de alopecie.

  PASUL 3

  Pozele vor fi analizate de consilierul medical și, ulterior, evaluate de medicii din Turcia specializați în proceduri de implant de păr.

  PASUL 4

  Veți fi contactat de un reprezentant al clinicii Ensar Duman pentru a stabili ultimele detalii înainte de intervenție

  Vaccinarea are loc sub anestezie locală sau prin sedare, în cazul persoanelor care au fobii de ace și injecții.
  Ea va fi realizată cu o singură anestezie. La sedare, timpul de lucru pentru această procedură este de 30 de minute, iar pentru anestezia locală de o oră.

  Injectarea se va aplica la foliculii de păr cu acte minime, iar tratamentul va declanșa activarea celulelor stem.
  Procesul de aplicare nu crește durata implantului. Datorită anesteziei locale anterioare, care se aplică pentru implantul de păr cu vaccinare, vaccinul poate fi administrat la pacient fără durere. Vaccinarea poate fi repetată și separat, la un an de la realizarea implantului, dar acest lucru se întâmplă rar și doar dacă este necesar.

  CUM FUNCȚIONEAZĂ PROCEDURA IMPLANTULUI DE PĂR CU VACCINARE ȘI TERAPIA VAMPIR?

  CAZURI

  Impnat par rezultat
  Impnat par rezultat 2
  Impnat par rezultat 3
  Impnat par rezultat 4

  APARIȚII MEDIA

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! ??

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient