SUNTEM AICI PENTRU TINE

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină. Ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune tratamente și oferte din Turcia, pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

  Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  Spitalul Universitar Koç este unul dintre cele mai bune spitale de cercetare și pregătire din Istanbul, Turcia. Spitalul Universitar Koç aparține sectorului privat și oferă pacienților servicii la standarde nord-americane. Spitalul a devenit operațional în anul 2014, iar în el funcționează centrul de cercetare și practică al Universității Koç.

  În 2016, Koç University Hospital și-a extins capacitatea și a ajuns să aibă un număr de 404 camere de spitalizare, cu 73 de secții de terapie intensivă, 200 de săli de examinare, 13 săli de operație,14 săli de intervenții și 8 unități de chimioterapie.

  Echipa medicală este formată din medici de top, specialiști recunoscuți la nivel național și european, care lucrează după standarde nord-americane. Spitalul Universitar Koç este echipat cu aparatură medicală de ultimă generație și este recunoscut pentru rezultatele excelente înregistrate în tratarea pacienților săi.

  KOÇ UNIVERSITY HOSPITAL – SPITALUL UNIVERSITAR KOÇ DIN TURCIA - SPECIALIZĂRI

  Spitalul oferă servicii de diagnostic, tratament și îngrijire în mai multe domenii medicale, de la chirurgie generală și neurologie, până la dermatologie și servicii program special de îngrijire a persoanelor diagnosticate oncologic.

  Pediatrie;
  Servicii cardiovasculare “Living Heart”;
  Centrul de sănătate pentru femei;
  Traumatologie;
  Neurologie;
  Ortopedie;
  Pneumoftiziologie;
  Chirurgia capului și gâtului;
  Endocrinologie și metabolism;
  Chirurgie plastică și estetică;
  Medicină generală.

  KOC University Hospital 2
  Koc University Hospital

  PROGRAMĂRI DIN ROMÂNIA PENTRU OPERAȚII ȘI EVALUĂRI, ÎN TURCIA

  Pacienții care doresc să ajungă la Spitalul Koç University Hospital din Turcia se vor adresa clinicii Ensar Duman, din București.

  Consilierea și analizarea dosarului medical va fi realizată de specialiștii Spitalului Memorial, din Turcia, prin intermediul Clinica Ensar Duman.

  După obținerea celei de-a două opinii medicale sau a recomandărilor de specialitate, îndrumat și ajutat de echipa clinicii Ensar Duman, pacientul va pleca în Turcia. După caz, el va realiza investigații amănunțite, intervenții chirurgicale sau va primi un tratament.

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! ??

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient