Lifting facial non-chirugical este un tratament non-invaziv, o alternativă la chirurgia estetică. Tratamentul lifting non-chirurgical se realizează cu tehnologia Soprano Platinium – Near Infrared Technology (NIR), un sistem ultra performant. Acesta încălzește țesutul, stimulează circulația sangvină și crește producția nouă de colagen și elastină.

Terapia ajută la regenerarea, remodelare și conturarea ovalului feței, a gâtului și a zonei decolteului. Liftingul non-chirurgical oferă elasticitate pielii, stimulează circulația sangvină și tratează afecțiunile și imperfecțiunile pielii – cuperoză, rozacee).

Liftingul Non-Chirurgical se adresează tuturor persoanelor care prezintă un ten lipsit de elasticitate. Acestea doresc să își îmbunătățească aspectul tenului, zonei gâtului și a decolteului și să obțină o piele cu aspect tânăr și cu fermitate crescută.

PAȘII ȘI ETAPELE TRATAMENTULUI

Oferă fermitate tenului tău

Tehnologia Soprano Platinium folosită în lifting facial non-chirurgical are lungime de undă apropriată specrtului infraroșu. Ea acționează prin două mecanisme:

1. Prin pătrunderea în adâncime a căldurii se produce neocolagenoza fără a traumatiza pielea.
2. Laxitatea pielii este tratată cu o metodă sigură a cărei rezultate au fost dovedite științific.

Tratamentul cu infraroșu se realizează cu sistemul Soprano Ice – NIR pe un ten curățat în prealabil și pregătit pentru realizarea procedurii.

În timpul tratamentului se vor folosi creme și uleiuri speciale recomandate în schema de protocol și potrivite tenului pacientei. Lifting-ul non-chirugical se poate realiza chiar și într-o singură ședință, înaintea unui eveniment special, cu scopul de a se obține o piele cu aspect ferm.

Pentru un efect de lungă durată se recomandă însă un număr de șase ședințe realizate într-un interval de la două până la patru săptămâni.

Lifting facial non chiriurgical
Procedura lifting facial non chirugical

BENEFICII

Regenerarea generală a structurii pielii;
Remodelarea și conturarea ovalului feței;
Remodelarea și reconturarea zonei gâtului;
Refacerea zonei decolteului;
Oferă elasticitate pielii;
Stimulează circulația sangvină;
Tratează afecțiunile și imperfecțiunile pielii – cuperoză, rozacee).

INDICAȚII

Pacientul nu trebuie să se expună la soare ore îndelungate (plajă) sau solar cu 2 săptămâni înainte sau după tratament;
Pacientul nu va aplica pe ten cremă autobronzantă;
Pacientul nu va folosi ceară, ață, pensetă, cremă depilatoare, peelinguri și proceduri de epilare înainte cu 48 de ore de sedința de lifting;
Pacientul nu va folosi: alcool, deodorant, parfum și alte creme bazate pe acizi, cu 48 de ore înainte și după tratament;
Nu se va trata zona dacă aceasta prezintă: arsuri solare, răni deschise, herpes activ sau infecție.

În timpul tratamentului lifting facial non-chirurgical se vor purta ochelari speciali de protecție și se vor folosi uleiuri și creme speciale.

La începutul tratamentului, pacientul va primi informații și recomandări explicite din partea specialistului, pe care le va urma înainte și după tratament.

Procedura lifting facial non chirugical 2

CONTRAINDICAȚII

Sarcină/planificarea unei sarcini în timpul tratamentului, alăptare;
Pacienții care au urmat în ultimele 12 luni tratamente antiacneice cu Roaccutane sau alte medicamente ce dau fotosensibilitate;
Expunerea recentă la soare (plajă) – cu mai puțin de 2 săptămâni înainte de sedința poate crește riscul reacțiilor adverse (modificări de pigmentare, arsuri);
Pacienți care prezintă leziuni suspecte ale pielii;
Persoane diagnosticate cu diabet, epilepsie, vitiligo, hemofilie, cancer (inclusiv tratament cu chimioterapie/radioterapie);
Utilizatori de pace-maker (by-pass);
Persoane aflate sub tratamente cu anticoagulante, ibuprofen, aspirină, antidepresive, medicație cancer, diuretice;
Persoane cu boli de piele (herpes, psoriasis, eczeme, acnee).

TESTIMONIALE VIDEO

SUNTEM AICI PENTRU TINE

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! ??

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient