SUNTEM AICI PENTRU TINE

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină. Ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune tratamente și oferte din Turcia, pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

  Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  Liv Hospital este unul dintre spitalele de top din Istanbul, Turcia. El  a fost acreditat de către Comisia Internațională Mixtă din America și deține  certificatul ISO acordat de TÜV.

  Liv Hospital din Istanbul, Turcia, are o capacitate de 154 de paturi, 8 săli de operații, 50 de departamente de sănătate și se întinde pe o suprafață de 30.000 m2. În spital lucrează o echipă complexă de medici, specialiști și profesori doctori universitari şi asistenți medicali, iar tehnologiile folosite sunt de ultimă generație.

  SPITALE ECHIPATE CU APARATURĂ ȘI TEHNOLOGIE AVANSATĂ
  DE DIAGNOSTICARE ȘI TRATAMENT

  Liv Hospital este recunoscut și apreciat pentru faptul că folosește sisteme de sănătate robotizate, în chirurgie și metode de tratament revoluționare.

  În ultimii zece ani, au avut loc progrese uriașe în domeniul operațiilor închise. Spitalul Liv din Istanbul se poate lăuda cu poziția de lider regional în domeniul chirurgiei robotice. De altfel, Liv Hospital Istanbul reprezintă Turcia pe plan medical în mediile internaţionale.

  În Spitalul Liv din Istanbul, primul din grupul Liv Hospital, pacienții sunt monitorizați și tratați de specialiști cu ajutorul celei mai avansate tehnologii.

  Liv Hospital Istambul
  Liv Hospital Istambul 2

  LIV HOSPITAL ISTANBUL - SPECIALIZĂRI ȘI DOTĂRI

  Pacienții care vor ajunge la Spitalul Liv din Istanbul vor beneficia de cea mai înaltă tehnologie de tratament. În spital se lucrează cu “Da Vinci Robotic System”, introdus în 1997 și aprobat de FDA în anul 2000. Acestă tehnologie medicală ultra performantă este folosită în ramurile urologiei, ginecologiei, chirurgie generale și alte specialități medicale.

  Totodată, la Liv Hospital există imagistică 3D, PET/CT pentru scanarea întregului organism, PET/CT special pentru bolile sânului și RMN 3 Tesla. De asemenea, medicii lucrează cu Robot DaVinci (urologie, ginecologie, chirurgie generală), Robot MAKO (ortopedie), RMN, tomograf de ultimă generație. Spitalul este prevăzut cu hepa filtre, care reduc la minimum riscul de contactare a infecțiilor intraspitalicești.

  Liv Hospital Ulus 16 min

  PROGRAMĂRI DIN ROMÂNIA PENTRU OPERAȚII ȘI EVALUĂRI, ÎN TURCIA

  Pacienții care doresc să ajungă la Spitalul Liv Hospital din Turcia se vor adresa clinicii Ensar Duman, din București.

  Consilierea și analizarea dosarului medical va fi realizată de specialiștii Spitalului Memorial, din Turcia, prin intermediul Clinica Ensar Duman.

  După obținerea celei de-a două opinii medicale sau a recomandărilor de specialitate, îndrumat și ajutat de echipa clinicii Ensar Duman, pacientul va pleca în Turcia. După caz, el va realiza investigații amănunțite, intervenții chirurgicale sau va primi un tratament.

  Anestezie și reanimare;
  Serviciu de urgență;
  Stomatologie;
  Chirurgie raolă și maxilofacială;
  Pediatrie;
  Alergii;
  Astm pediatric;
  Gastroenterologie pediatrică;
  Endocrinologie pediatrică;
  Cardiologie Pediatrică;

  Psihiatria copilului și adolescentului;
  Dermatologie;
  Acnee;
  Oncologie;
  Dietă și nutriție;
  Endocrinologie și metabolism;
  Fizioterapie și recuperare;
  Gastroenterologie;
  Chirurgia sânului;

  Chirurgie generală;
  Chirurgia sistemului digestiv;
  Chirurgia obezității;
  Afecțiuni oculare;
  Afecțiuni toracice;
  Obstretică – ginecologie;
  Oncologie ginecologică;
  Medicină internă;
  Infertilitate;

  Hematologie;
  O.R.L.;
  Laser EXCIMER – Optilasik;
  Unitate LIV EXCIMER;
  Neurologie;
  Clinică Alzheimer;
  Chirurgie plastică;
  Chirurgie robotică;
  Unități terapie intensivă.

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! ??

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient