SUNTEM AICI PENTRU TINE

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină. Ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune tratamente și oferte din Turcia, pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

  Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  Medipol Mega University Hospital – este cel mai mare spital privat de sănătate din Turcia, devenit centru universitar.
  Etalon în domeniul sănătății, la nivel național și internațional, Medipol Mega University Hospital și-a obținut acreditarea JCI în 2014. Spitalul acceptă și tratează pacienți din întreaga lume.

  Medicii Medipol se bucură de recunoaștere internațională, datorită rezultatelor obținute în urma operațiilor și metodelor de tratament aplicate.
  Spitalul oferă servicii non-stop, timp de 365 de zile pe an, pentru toate specializările sale.
  În plus, serviciile de traducere sunt asigurate non-stop.

  SPITALE ECHIPATE CU APARATURĂ ȘI TEHNOLOGIE AVANSATĂ
  DE DIAGNOSTICARE ȘI TRATAMENT

  Spitalul Universitar Medipol oferă un spectru larg de servicii medicale care include toate ramurile medicinei moderne. Medipol Mega University Hospital acoperă patru mari unități medicale:

  Spital de medicină generală, cu mai multe domenii de specialitate;
  Spital de cardiologie și chirurgie cardiovasculară pentru copii și adulți;
  Spital de oncologie pentru tratamente și cercetări în probleme oncologice;
  Spital de stomatologie.

  Medipol Mega University Hospital 2
  Medipol Mega University Hospital

  MEDIPOL MEGA UNIVERSITY HOSPITAL - Specializări Și Dotări

  Medipol Mega University Hospital are o capacitate de 470 de paturi și alte 133 de paturi la secțiile de Terapie Intensivă (general, coronarian, CVC, terapie intensivă neonatală) și deține cel mai mare număr de secții. Spitalele sunt dotate cu cea mai inteligentă aparatură medicală și tehnologie de ultimă generație. Acest lucru le permite medicilor să efectueze 25 de operații simultan, în 25 de săli diferite.

  Medipol Mega University Hospital a pus accent pe confortul pacientului. Astfel, la internare, pacientul are posibilitatea să opteze dacă dorește să fie cazat într-un apartament special, prevăzut cu terasă și grădină, împreună cu familia sa sau alege o cameră normală. Totodată, pacienții și aparținătorii se pot caza la Pensiunea Medipol, situată la o distanță de 1 minut de Spitalul Universitar Medipol.

  Medipol Mega University Hospital deține:

  32 secții de Terapie Intensivă generală;
  22 secții de Terapie Intensivă coronariană;
  26 secții de Terapie Intensivă medicină generală;
  53 secții de Terapie Intensivă neonatală;
  246 policlinici;
  25 de săli de operație.

  Medipol Mega University Hospital

  PROGRAMĂRI DIN ROMÂNIA PENTRU OPERAȚII ȘI EVALUĂRI, ÎN TURCIA

  Pacienții care doresc să ajungă la Spitalul Medipol Mega University din Turcia se vor adresa clinicii Ensar Duman, din București.

  Consilierea și analizarea dosarului medical va fi realizată de specialiștii Spitalului Memorial, din Turcia, prin intermediul Clinica Ensar Duman.

  După obținerea celei de-a două opinii medicale sau a recomandărilor de specialitate, îndrumat și ajutat de echipa clinicii Ensar Duman, pacientul va pleca în Turcia. După caz, el va realiza investigații amănunțite, intervenții chirurgicale sau va primi un tratament.

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! ??

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient