SUNTEM AICI PENTRU TINE

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină. Ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune tratamente și oferte din Turcia, pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

  Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  Memorial Healthcare Group a fost înființat în anul 2000. Sitalul este situat în Istanbul, Turcia  și se bucură de recunoaștere internațională. Grupul medical deține 11 spitale și 3 centre medicale situate în: Istanbul, Antalya, Diyarbakir, Kayseri și Ankara.

  Spitalele Memorial se află atât în partea europeană a Turciei, cât și în cea asiatică, iar centrele medicale sunt renumite datorită faptului că tratează și îngrijesc pacienți din 93 de țări, inclusiv din România.

  În martie 2004, Memorial Healthcare Group a primit licență și dreptul de a realiza intervenții de transplant de organe (ficat și rinichi) și de a efectua analize complexe de laborator de imunogenetică și imunologie.

  Descoperă în secțiunea „Centrul de tratament al cancerului” cu ce tehnologie ultra modernă sunt echipate spitalele din Turcia.

  SPITALE ECHIPATE CU APARATURĂ ȘI TEHNOLOGIE AVANSATĂ
  DE DIAGNOSTICARE ȘI TRATAMENT

  Recunoscute și acreditate de Organizația Internațională de Standardizare, spitalele Memorial au un renume impecabil datorat rezultatelor și profesionalismului medicilor și specialiștilor săi.

  Spitalele sunt utilate cu aparatură ultra performantă, cea mai nouă din domeniul medicinei de top și oferă servicii 24 din 24, 7 zile din 7, timp de 365 de zi pe an, pentru toate specializările sale. Pentru pacienții proveniți din alte țări, spitalul asigură servicii de traducere, 24 din 24, 7 zile din 7.

  Cel mai mare spital Memorial (Okmeydani) are o suprafață închisă de 55.000 mp, o capacitate de 203 paturi și trei secții ambulatorii, una în partea europeană și celelalte din partea asiatică a Istanbulului.

  spital memorial turcia memorial healthcare group turism medical
  spital memorial turcia 2

  PROGRAMĂRI DIN ROMÂNIA PENTRU OPERAȚII ȘI EVALUĂRI, ÎN TURCIA

  Pacienții care doresc să ajungă la Spitalele Memorial Healthcare Group din Turcia se vor adresa clinicii Ensar Duman, din București.

  Consilierea și analizarea dosarului medical va fi realizată de specialiștii Spitalului Memorial, din Turcia, prin intermediul Clinica Ensar Duman.

  După obținerea celei de-a două opinii medicale sau a recomandărilor de specialitate, îndrumat și ajutat de echipa clinicii Ensar Duman, pacientul va pleca în Turcia. După caz, el va realiza investigații amănunțite, intervenții chirurgicale sau va primi un tratament.

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! ??

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient