Mezolifting facial este un tratament cosmetic minim invaziv care implică injectarea unor amestecuri de vitamine, minerale și amino-acizi în straturile superficiale ale pielii.

Mezoliftingul încetinește procesul de îmbătrânire, elimină ridurile și redă fermitate tenului și gâtului.

Prin stimularea mușchilor faciali, aceștia nu numai că vor avea un aspect ferm și vor fi mai tonifiați, dar se va sesiza și o îmbunătățire a aspectului general al tenului. Procedura de mezolifting facial va stimula epiderma să producă colagen și elastină,
Terapia va întârzia necesitatea realizării liftingului facial pentru mai mulți ani.

Tratamentul mezolifting se adresează persoane de sex feminin și masculin care doresc să își îmbunătățească aspectul tenului. Acestea au vârste de până în 55 de ani și prezintă un ten ridat și îmbătrânit însă, doresc să amâne operația de liftingul facial.

Mezoliftingul facial se aplică în anumite zone ale tenului, precum cea a maxilarului, a gâtului și cea a feței.

PROFILUL CANDIDATULUI POTRIVIT

La Mezoterapie pot apela adulți cu vârsta cuprinsă între 16 și 75 de ani, femei și bărbați cu o stare bună de sănătate.
Ea este benefică celor cu celulită și vergeturi, cicatrici post acnee sau cearcăne.
Indicată pentru persoanele cu viață activă, care au o limită de 11 kilograme față de greutatea ideală și nu reușesc să slăbească.

INDICAȚII MEZOTERAPIE

Piele cu aspect sănătos

Tratamentul mezolifting facial necesită două sau trei sesiuni/ ședințe și implică efectuarea unor microinjecții cu una dintre cele mai noi și revoluționare formule de tonifiere a pielii descoperite până în ziua de azi.

Amestecul de substanțe care va fi injectat în straturile superficiale ale pielii conține: vitamine, minerale și amino-acizi cu rol hidratant, regenerator și energizant. Aceștia conferă tenului un aspect fresh și sănătos.

Riscuri generale:
Mezoliftingul facial este un tratament cu risc scăzut, care poate duce într-o proporție foarte mică la apariția cicatricilor. Deși rezultatele sale sunt vizibile imediat după efectuarea procedurii, în cazuri rare, acestea pot să apară după câteva săptămâni.

mezolifting facial
image1-mezolifting

BENEFICII

Șterge ridurile superficiale apărute pe față și gât;
Oferă fermitate pielii;
Elimină pungilor de sub ochi;
Pielea devine hidratată în profunzime, energizată;
Tenul va fi strălucitor;
Are efect asemănator, dar la o scară mai mică, cu cel înregistrat după un lifting facial.

ZONELE UNDE SE POATE APLICA

Pe frunte – piele îmbătrânită cu riduri de expresie;
În jurul ochilor – pentru riduri;
În zona pomeților și mijlocul feței – îmbunătățește textura epidermei;
Pe maxilar – reface conturul feței;
Pielea lăsată de la gât;
Pe decolteu – pentru creșterea tonusului cutanat;
Porțiunile cu vergeturi – reface structura pielii.

TESTIMONIALE VIDEO

SUNTEM AICI PENTRU TINE

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! ??

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient