NU RATA SANSA
PENTRU O CONSULTATIE
GRATIS
COMPLETEAZA
FORMULARUL
Mezolifting facial

COMPLETEAZA FORMULARUL
NOI TE VOM CONTACTA!

REZERVA DEVREME PENTRU SUPER OFERTA

Testimoniale


Despre tratament


Mezoliftingul facial este un tratament cosmetic minim invaziv care implica injectarea unei formule de remediu homeopatic, a unor amestecuri de vitamine, minerale si amino-acizi in straturile superficiale ale pielii fetei.

Mezoliftingul facial se aplica in anumite zone precum cea a maxilarului, a gatului si a fetei. Realizat cu succes in Clinica Estetica Esteword, din Turcia, mezoliftingul facial ofera fermitate pielii, sterge ridurile superficiale aparute pe fata si gat si elimina pungilor de sub ochi. Prin folosirea tehnicii de mezolifting facial pielea va fi hidratata in profunzime si energizata, tenul va fi stralucitor, iar efectul asemanator, la o scara mai mica, cu cel inregistrat dupa un lifting facial.

Daca veti efectua un mezolifting facial la Clinica de Chirurgie Plastica si Reparatorie Esteworld, din Turcia, trebuie sa stiti ca acest tratament nu poate fi aplicat oricarei persoane si necesita efectuarea mai multor vizite la clinica noastra.

Cum se realizeaza mezolifting facial

– Tratamentul de mezolifting facial efectuat la Esteworld, clinica estetica din Turcia, necesita doua sau trei sesiuni si implica efectuarea unor microinjectii cu una dintre cele mai noi si revolutionare formule descoperite pana in ziua de azi. Amestecul de substante care va fi injectat in straturile superficiale ale pielii dumneavoastra contine vitamine, minerale si amino-acizi si are rol hidratant, regenerator si energizant ce confera tenului stralucire.

Ce trebuie sa stiti despre mezolifting facial

– Mezoliftingul incetineste procesul de imbatranire, elimina ridurile si reda fermitate pielii fetei si a gatului. Prin stimularea muschilor faciali, acestia incep sa devina mai fermi, sa se tonifice, ceea ce duce la o imbunatatire a aspectului pielii si implicit a fetei.
– Mezoliftingul facial va stimula pielea dumneavoastra sa produca colagen si elastina, ceea ce va intarzia necesitatea unui lifting facial pentru mai multi ani.
– Mezolifting facial nu este recomandat persoanelor a caror piele este separata de muschi. De asemenea, nici persoanele trecute de varsta de 55 de ani nu pot profita de tratamentul de mezolifting in Turcia.

Profilul candidatului ideal

Persoane de sex feminin si masculin, sanatoase si care doresc sa isi imbunatateasca aspectul tenului. Persoane de pana in 55 de ani care prezinta un ten ridat si imbatranit si nu doresc sa apeleze inca la un lifting facial.

Riscuri generale ale mezoliftingul facial

Mezoliftingul facial este un tratament cu risc scazut, implicand riscuri foarte scazute de aparitie a cicatricelor. Desi rezultatele mezoliftingului facial sunt vizibile imediat dupa efectuarea procedurii, in cazul unora dintre pacienti rezultatele pot sa apara peste cateva saptamani.

Cat costa mezoliftingul facial

Pretul proceduri de mezoliftingul facial este accesibil pacientilor. Acesta este mult diminuat daca procedura va fi achizitionata intr-un pachet care cuprinde mai multe tratamente realizate la clinica +estetica Esteworld.