Completează formularul

și Noi te vom contacta!

 Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Mezoterapia

Cristina P.

Romania

Mezoterapia m-a ajutat in procesul meu de slabire si tratarea celulitei. In cazul meu au fost necesare 7 sedinte si alte 2 sedinte de intretinere la 6 luni si un an. Sedintele durau in medie 30-45 de minute, dar la finalul fiecareia eram fericita pentru ca stiam cat de mult ma vor ajuta. Sunt foarte multumita, rezultatul final a depasit asteptarile.

Lorem I.

Romania

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut porta iaculis euismod. Phasellus luctus euismod risus ac elementum. Cras et semper quam, non facilisis turpis. Aliquam et mollis odio. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin vitae tellus quis quam scelerisque porta. Vivamus hendrerit felis quam, quis auctor quam ultricies id. Donec vel mauris arcu.

Despre tratament

Mezoterapia este o noua tehnica de chirurgie cosmetica ce are ca scop reducerea semnelor imbatranirii, tratarea defectelor minore, reintinerirea pielii si tratarea celulitei. Mezoterapia este o procedura extrem de importanta in tratamentul unor afectiuni dermatologice si estetice precum: alopecie (caderea parului), celulita (lipoame), vergeturi, cearcane, cicatrici postacnee sau in terapia regenerativa a tegumentului de la nivelul fetei, decolteului sau dosul mainilor.

Ce trebuie sa stiti despre mezoterapie

– Mezoterapie este una dintre cele mai populare cai de tratament nechirurgical ce are in vedere eliminarea semnelor vizibile de imbatranire faciala.
– Medicamentele folosite in mezoterapie sunt create pentru a elimina grasimea aflata sub piele si pentru a micsora celulele de grasime.
– Mezoterapia este cea mai eficienta procedura in tratamentele pe termen lung impotriva celulitei si in cele de pierdere in greutate.

Daca veti efectua mezoterapia la Clinica de Chirurgie Plastica si Reparatorie Esteworld, din Turcia, trebuie sa stiti ca rezultatele inregistrare de pacientii au fost si mai bune in cazul celor care au respectat numarul sedintele recomandate.

Cum se realizeaza mezoterapie la clinica + estetica din Turcia, Esteworld

Aceasta procedura presupune introducerea in tegument la nivel mezodermal, prin microinjectii, a unor doze foarte mici dintr-un cocktail de medicamente. Acestea sunt injectate in anumite zone si in functie de afectiunea tratata.

– Toate medicamentele folosite in mezoterapie sunt aprobate pentru uz decatre FDA (Food and Drug Administration), Agentia Federala pentru Hrana si Medicamente a Statelor Unite.
– Rezultatele mezoterapiei variaza in functie de organismul pacientului si de afectiunea tratata. In general, pacientii observa efectele dupa doua sau trei sesiuni.

Profilul candidatului ideal pentru mezoterapie

Candidatii pentru mezoterapie in Turcia sunt adulti cu varsta cuprinsa intre 16 si 75 de ani, femei si barbati cu o stare buna de sanatate, persoane care intampina probleme cu celulita si vergeturile, cearcane si cicatrici postacnee. Totodata, mezoterapia este ideala pacientii care fac sport si exercitii fizice regulat, nu pot sa slabeasca si se afla intr-o limita de pana la 11 kilograme fata de greutatea lor ideala.

Riscuri generale ale mezoterapiei

Riscurile si efectele secundare ale mezoterapiei includ inrosirea, contuziile, senzatia temporara de arsura, durere sau mancarime, umflarea zonelor injectate. Acestea pot persista de la cateva zile la o saptamana.

Costurile mezoterapiei sunt justificate de rezultatele sale excelente.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti

Despre esteworld

Oferim frumusețe peste tot – cu locații multiple în întreaga lume, Esteworld Medical Group are plăcerea de a-și extinde serviciile de îngrijire cosmetică și de îngrijire a sănătății în cele 4 colțuri ale lumii.

Fiind prezentă în principalele destinații ale lumii – Istanbul, Dubai, Londra, Berlin, New York … – ne-am permis să ne extindem mantia în domeniul transplantului de păr, tratamentelor chirurgiei cosmetice și industria turismului medical, ajutând mii de pacienți internaționali să primească tratament de primă clasă la un cost accesibil.

În calitate de centru cu adevărat multidisciplinar de chirurgie cosmetică în cadrul clasei mondiale, cu integrarea sistemului de asistență medicală, ne străduim să combinăm abordări ample și inovatoare cu asistență medicală de înaltă calitate.

Echipa noastră care se ocurpă cu transplantul de păr, chirurgie cosmetică și îngrijirea pielii este alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniul sănătății – inclusiv specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialist în chirurgia facială, dermatologi, experți dentari cosmeticieni și personal de suport – care sunt pregătiți să vă ajute să vă realizați toate obiectivele privind aspectul.

Pacienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proceduri pentru păr, față, piept și corp, cele mai avansate intervenții chirurgicale plastice și opțiuni de restaurare a părului inclusiv transplant de păr robotic, auto-clonarea părului, implanturi mamare, operație plastică a feței, operarea nasului, liposucție printre altele.

Vă dorim o călătorie plăcută pentru un frumos nou eu!

Esteworld ofertă

Cazare
Internare
Turism medical (puteti vizita Istanbulul pe perioada tratamentului)