NU RATA SANSA
PENTRU O CONSULTATIE
GRATIS
COMPLETEAZA
FORMULARUL
Mezoterapia

NU RATA SANSA PENTRU O CONSULTATIE GRATIS

COMPLETEAZA FORMULARUL
NOI TE VOM CONTACTA!

REZERVA DEVREME PENTRU SUPER OFERTA

Testimoniale


Despre tratament


Mezoterapia este o noua tehnica de chirurgie cosmetica ce are ca scop reducerea semnelor imbatranirii, tratarea defectelor minore, reintinerirea pielii si tratarea celulitei. Mezoterapia este o procedura extrem de importanta in tratamentul unor afectiuni dermatologice si estetice precum: alopecie (caderea parului), celulita (lipoame), vergeturi, cearcane, cicatrici postacnee sau in terapia regenerativa a tegumentului de la nivelul fetei, decolteului sau dosul mainilor.

Ce trebuie sa stiti despre mezoterapie

– Mezoterapie este una dintre cele mai populare cai de tratament nechirurgical ce are in vedere eliminarea semnelor vizibile de imbatranire faciala.
– Medicamentele folosite in mezoterapie sunt create pentru a elimina grasimea aflata sub piele si pentru a micsora celulele de grasime.
– Mezoterapia este cea mai eficienta procedura in tratamentele pe termen lung impotriva celulitei si in cele de pierdere in greutate.

Daca veti efectua mezoterapia la Clinica de Chirurgie Plastica si Reparatorie Esteworld, din Turcia, trebuie sa stiti ca rezultatele inregistrare de pacientii au fost si mai bune in cazul celor care au respectat numarul sedintele recomandate.

Cum se realizeaza mezoterapie la clinica +estetica din Turcia, Esteworld

Aceasta procedura presupune introducerea in tegument la nivel mezodermal, prin microinjectii, a unor doze foarte mici dintr-un cocktail de medicamente. Acestea sunt injectate in anumite zone si in functie de afectiunea tratata.

– Toate medicamentele folosite in mezoterapie sunt aprobate pentru uz decatre FDA (Food and Drug Administration), Agentia Federala pentru Hrana si Medicamente a Statelor Unite.
– Rezultatele mezoterapiei variaza in functie de organismul pacientului si de afectiunea tratata. In general, pacientii observa efectele dupa doua sau trei sesiuni.

Profilul candidatului ideal pentru mezoterapie

Candidatii pentru mezoterapie in Turcia sunt adulti cu varsta cuprinsa intre 16 si 75 de ani, femei si barbati cu o stare buna de sanatate, persoane care intampina probleme cu celulita si vergeturile, cearcane si cicatrici postacnee. Totodata, mezoterapia este ideala pacientii care fac sport si exercitii fizice regulat, nu pot sa slabeasca si se afla intr-o limita de pana la 11 kilograme fata de greutatea lor ideala.

Riscuri generale ale mezoterapiei

Riscurile si efectele secundare ale mezoterapiei includ inrosirea, contuziile, senzatia temporara de arsura, durere sau mancarime, umflarea zonelor injectate. Acestea pot persista de la cateva zile la o saptamana.

Costurile mezoterapiei sunt justificate de rezultatele sale excelente.