Operație de diabet de tip 2, metoda de tratare chirurgicală a diabetului. Denumirea medicală este intervenție de interpoziție/ transpoziție ileală, procedură care se realizează la nivelul tractului gastrointestinal. Această operație de diabet de tip 2 aparține chirurgiei metabolice și se efectuaează cu succes în Turcia. După operația de diabet zaharat de tip 2, valorilor glicemiei se normalizează, se renunță la medicație (inclusiv insulină) și la regimul alimentar strict. De asemenea, complicațiile apărute pe fondul diabetului (hipertensiune, retinopatie diabetică, neuropatie diabetică, etc) se diminuează până la remitere totală.

ETAPELE INTERVENȚIEI DE DIABET DE TIP 2

DIABETUL POATE FI TRATAT

Pacientul va purta discuții preliminare și va primi consiliere medicală la Clinica Ensar Duman. Ulterior, el se va deplasa la clinica din Turcia, unde va realiza un set de analize.

În urma rezultatelor, dacă specialiștii vor decide că operația de interpoziție/ transpoziție ileală este potrivită în cazul respectiv, iar pacientul va fi pregătit și decis, a treia zi acesta poate fi supus intervenției. Se va interveni laparoscopic, pe interstinul subțire, iar procesul este ireversibil și boala nu va reveni!

Pacientul va sta internat în spital patru zile, perioadă în care se vor realiza analize pre și post operatorii și intervenția propriu zisă. Valorile glicemiei pacientului vor continua să fie monitorizate timp de o lună și jumătate.

Ensar Duman alături de un pacient care a optat pentru operația de diabet, în Turcia

CUM FUNCȚIONEAZĂ INTERVENȚIA DE INTERPOZIȚIE/ TRANSPOZIȚIE ILEALĂ

Chirurgia metabolică, prin operația sa de interpoziție/ transpoziție ileală, a înregistrat rezultate excelente la 90% dintre pacienții care au apelat la ea.

Datorită operației, nivelul glicemiei se reduce până ajunge să se normalizeze. acest lucru va duce la reducerea tratamentului cu antidiabetice și eliminarea ulterioară a medicației, în decurs de una până la șase luni de la realizarea intervenției. totodată, alimentația pacientului va reveni la normal, iar complicațiile asociate diabetului vor fi înlăturate.

Tratamentul diabetului de tip 2 este unul chirurgical. operația se realizează laparoscopic – se intervine pe intestinul subțire, mai exact pe segmentul ileon, cu implicarea unei mici porțiuni a stomacului – atunci când există indicații medicale.

CÂND APAR PRIMELE REZULTATE DUPĂ INTERVENȚIA DE DIABET TIP 2?

La 1-3 luni de la operație, glicemia se reglează și revine la valori normale. Acest lucru va duce în mod firesc la întreruperea medicație, la recomandarea medicului, iar regimul alimentar să nu mai fie unul drastic.
În urma tratamentului chirurgical se va obține o remisie a bolii până la vindecare. După intervenție, rezultatele analizelor nu vor mai aminti de diabet! Astfel, vor fi eliminate definitiv mecanismele care blochează secreția și funcția normală a insulinei.

În spitalele din Turcia, chirurgia bariatrică și metabolică este într-o continuă dezvoltare, iar interesul pentru tratarea chirurgicală a diabetului de tip 2 este în creștere.

Până în prezent, 6.000 de pacienți diagnosticați cu diabet de tip 2 au fost operați în Turcia, iar 30 dintre aceștia provin din România.

Recuperarea după această operație este destul de rapidă. Comportamentul alimentar se va modifica semnificativ, respectiv pacientul va consuma porții de hrană mai mici și mâncare sănătoase, fiind vizibilă și o scădere în greutate care va ajuta pacientul să-și recapete tonusul și energia.

SUNTEM AICI PENTRU TINE

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină. Ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune tratamente și oferte din Turcia, pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

  Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! 😍👏

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient