operatii cu plata in rate

NOU la Clinica Ensar Duman!

FINANȚARE MAXIMĂ 40.000 RON

Clinica Ensar Duman vine în întâmpinarea dumneavoastră cu un nou sistem de plată, pentru serviciile oferite în spitalele din Turcia și Clinica din București – CREDITUL DE NEVOI PERSONALE PENTRU SERVICII MEDICALE CU PLATA ÎN RATE, prin TBIPay.

Creditele de nevoi personale de la TBIPay se acordă atât pentru plata serviciilor de la Clinica Ensar Duman, cât și pentru operațiile estetice și medicale (inclusiv operație de diabet) realizate în Turcia.

Pacient operat de diabet de tip 2, în Turcia, prin Clinica Ensar Duman

PROFILUL CANDIDATULUI ELIGIBIL PENTRU PLATA IN RATE

 • Persoane cu vârste cuprinse între 18 – 75 de ani (la data finalizării creditului), salariați și pensionari;
 • Salariați cu cel puțin 3 luni vechime la actualul loc de muncă și contract semnat pentru o perioadă nedeterminată;
 • Persoane cu venit salarial minim net de 1.250 ron sau alte tipuri de venituri;
 • Pensionari cu venit lunar de 840 ron;
 • Persoane cu venituri rezultate din drepturi de proprietate intelectuală;
 • Persoane cu PFA (persoană fizică autorizată);
 • Persoane cu venituri înregistrate pe teritoriul României;
 • Persoane aflate și/sau cu venituri realizate în străinătate, cu rude în România (giranți).
operatii cu plata in rate la clinica ensar duman

CUM SE ACORDĂ CREDITUL, ACTE NECESARE

 • Copie după C.I., număr de telefon și o adresă de e-mail;
 • Analiza dosarului durează 2 ore;
 • Semnarea actelor are loc online sau fizic, la noi la clinica din Șoseaua Nordului 52, sector 1, București;
 • Banii sunt virați în contul clinicii, pentru acoperirea serviciilor, respectiv costul intervenției chirurgicale/estetice, în trei zile de la semnarea contractului;
 • Perioada de creditare: 6 luni-60 luni;
 • Dobânda anuală pornește de la 9% și crește în funcție de vârsta persoanei creditate;  
 • Ratele sunt fixe de la început și până la acoperirea integrală a creditului.

SUNTEM AICI PENTRU TINE

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină. Ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune tratamente și oferte din Turcia, pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

  Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! ??

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient