Despre vacanțe și destinații turistice. Cum am descoperit ce admir la români


cappadocia-ensar duman-

Despre vacanțe și destinații turistice, oamenii ar putea să vorbească zile în șir fără să se plictisească. Recent, în timpul unei discuții de acest fel am fost întrebat ce mă impresionează cel mai mult la români. Pentru că sunt stabilit aici de atâția ani, ajunsesem să gândesc ca voi, să vorbesc aproape ca voi și să vă înteleg reacțiile și stilul de viață.

Abia de curând, am găsit răspunsul și am știut ce-mi place la români. Și, ce credeți? Am fost surprins de descoperirea mea. Să știți că nu voi vorbi despre calitățiile voastre umane, ci despre vacanțele voastre și felul în care le organizați. Niciodată până la voi nu am întâlnit oameni care să își planifice atât de meticulos concediile și să se informeze atât de temeinic în legătură cu destinația aleasă pentru vacanța din acel an.

cappadocia-ensar duman-

Îmi place faptul că acordați atâta atenție pregătirii concediului. Când este vorba despre concediu, vă faceți timp să analizați, să citiți, să studiați și să vedeți fotografii și imagini din locurile unde urmează să mergeți.

Eu am avut surpriza să stau de vorbă cu câtiva cetățeni români care cunoșteau Turcia, țara mea natală, mai bine decât mine. Vă vine să credeți?! Ei mi-au vorbit despre Turcia cu aceeași dragoste pe care o simt și eu față de țara mea.
Iar Turcia este într-adevăr o țară care are multe de oferit. S-a investit enorm în turism, iar acest lucru se observă începand de la servicii și condițiile de lux din resorturile noastre, până la pachetele de odihna sau cele pe partea de turism medical, oferite de agenții.

Despre vacanțe și destinații turistice. Ce stațiuni turistice vă recomand

Personal, recomand Cappadocia, o regiune istorică aflată în inima Turciei. Recomand și Pamukkale, cu bazine naturale de apă termală și cele mai frumoase răsărituri și apusuri de soare. N-am cum să omit Efes-ul, zona orașul antic, dar și casa Fecioarei Maria, Izmir-ul, cu catedralele și bisericile sale. De neratat este și Istanbulul, cu Bosforul, moscheele sale și zecile de obiective turistice. Antalya este pentru familiști și, nu în ultimul rând, nu ratați fascinantul Bodrum, pentru atmosfera sa boemă.

cappadocia-ensar duman-

Oriunde alegeți să mergeți anul acesta, eu vă urez concediu plăcut! La întoarcere, ne vedem aici să discutăm despre vacanțe și destinații turistice.

Clinica Ensar Duman
Formular de programare

x
Buna ziua
Pentru chirurgie plastica si implant de par, contactati-ne la numarul de telefon 0725 25 25 25
Pentru medicina generalista, oftalmologie si chirurgie metabolica, contactati-ne la numarul de telefon 0722 35 88 55

Vă mulțumim!