CERE DETALII DESPRE IMPLANTUL DE PĂR FUE

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină. Ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune tratamente și oferte din Turcia, pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

  Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia, și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  Clinica Duman colaborează cu cele mai mari spitale de specialitate din Turcia, în tratarea problemelor estetice. Spitalele și clinicile noastre partenere sunt recunoscute ca centre de top în Europa și SUA.

  La cerere, puteți opta pentru unul dintre pachetele noastre complete, care includ consultația + intervenția + bilet avion dus-întors (costul nu este inclus în prețul operației) + translator (serviciu GRATUIT asigurat de noi) + transfer aeroport/ spital/ hotel (serviciu GRATUIT asigurat de noi) + găsirea celei mai bune oferte de cazare.

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  Procedura de implant de păr FUE – Extracție de unități foliculare (Follicular Unit Extraction) este o metodă modernă de reconstrucție capilară, cu rezultate excepționale atât la bărbați, cât și la femei. Tehnica folosită într-un implant de păr FUE oferă soluția avansată de redobândire a frumuseții podoabei capilare, la prețuri rezonabile. Implantul de păr prin metoda FUE garantează rezultate extraordinare permanente, cu aspect natural. 

  Reconstrucția capilară cu implant de păr FUE avansat rezolvă problema persoanelor care suferă de alopecie și și-au pierdut părul, au păr cu un aspect rărit sau sunt afectate de chelire pe diferite zone. Tehnica evoluată de implant de păr FUE are rezultate deosebite în obținerea aspectului sănătos și natural al părului, care ajută pacienții să își recapete încrederea în sine. Recuperarea după intervenție este rapidă, fără spitalizare. 

  PROFILUL CANDIDATULUI POTRIVIT

  Procedura de implant de păr FUE se recomandă pacienților care prezintă semne de calviție (chelire/alopecie), persoane de sex masculin sau feminin. Problemele care cauzează căderea părului pot fi moștenite pe linie genetică sau să apară ca urmare a unor accidente sau afecțiuni, ce duc la distrugerea foliculilor piloși (ai părului). Restaurarea părului pierdut cu implant de păr FUE este accesibilă ca soluție medicală rapidă și eficientă. 

  Implantul de păr FUE poate fi realizat de orice persoană care întâmpină probleme de cădere a părului. Intervenția are efecte terapeutice în construirea unei imagini de sine pozitive pe termen lung.

  Implantul de păr FUE se potrivește persoanelor care:
  – au porțiuni de scalp cu păr rărit sau lipsite de păr;
  – prezintă semne de alopecie (chelire) timpurie;
  – și-au distrus foliculii părului din cauza coafatului excesiv;
  – doresc un efect de întinerire, odată cu înaintarea în vârstă;
  – au realizat în trecut un implant de păr și nu sunt mulțumite de rezultat;
  – au rămas fără păr de la stres, anumite afecțiuni și tratamente medicale;
  – au suferit un accident sau prezintă arsuri ori cicatrici pe scalp.

  PREGĂTIREA PENTRU IMPLANTUL DE PĂR FUE

  ÎNAINTE DE IMPLANT

  – Cu 14 zile înaintea intervenției, întrerupeți aplicarea de substanțe pentru stimularea creșterii părului;
  – Cu 7 zile înainte de implant, nu luați medicamente anticoagulante sau vitaminele B, C și E;
  – Cu 7 zile înaintea procedurii renunțați complet la fumat și nu consumați băuturi alcoolice.

  ÎN ZIUA IMPLANTULUI

  – Spălați-vă pe păr cu șampon, dar nu folosiți geluri sau alte produse pentru îngrijirea părului;
  – Serviți un mic dejun bogat în vitamine, dar nu consumați cafea și preparate care conțin cofeină;
  – Asigurați-vă că purtați încălțăminte și haine comode.

  CAZURI

  Implant par 6
  Implant par 5
  Implant par 7
  Implant par 4
  Implant par 17
  implant par si tratament laser
  Implant par 3
  implant par

  PAȘII ȘI ETAPELE PROCEDURII

  PASUL 1

  Dacă doriți să vă îmbunătățiți aspectul fizic și încrederea în sine cu ajutorul unui implant de păr FUE, vă veți programa la o ședință de evaluare GRATUITĂ, la Clinica Duman din București.

  PASUL 2

  Dacă timpul sau distanța nu vă permit să realizați această vizită, veți lua legătura cu reprezentanții clinicii, cărora le veți oferi fotografii în care să se observe starea părului dvs. și gradul de alopecie.

  PASUL 3

  Fotografiile dvs. vor fi analizate inițial de către consilierul medical al clinicii Duman și, ulterior, evaluate de medicii din Turcia, specializați în proceduri de implant de păr.

  PASUL 4

  Veți fi contactat de un reprezentant al clinicii Duman pentru a stabili ultimele detalii înainte de intervenție. Confortul și siguranța dvs. sunt prioritățile noastre.

  Procedura de implant de păr FUE constă în extragerea de unități foliculare individuale, prin micro-punctură (incizii de/sub 1 mm), din zona sănătoasă din spate a capului și implantarea lor în porțiunile afectate de alopecie sau care prezintă păr rărit. 

  În timpul intervenției, fiecare unitate foliculară va fi extrasă din zona donatoare printr-o mică incizie de 1 mm sau chiar mai mică. Grefele de păr sunt extrase din zona sănătoasă din spate a capului (ceafă și laterale) și sunt implantate unde există calviție sau păr puțin. Micro-canalele de implantare se deschid în forma literei U, respectiv sunt mai largi.

  Procedura de implant de păr FUE, cu extrația și implantarea unităților foliculare, are loc sub anestezie locală și nu necesită spitalizare. Chirurgul care se ocupă de implantul dvs. de păr vă va explica cum să îngrijiți zona unde s-a realizat implantul.

  Medicul vă va prescrie o rețetă de medicamente, inclusiv antibiotice, pe care le veți lua conform recomandărilor primite. Tot atunci, veți afla și ce restricții de dietă veți avea și ce activități fizice sunt interzise în perioada recuperării. 

  CUM FUNCȚIONEAZĂ PROCEDURA IMPLANTULUI DE PĂR FUE?

  CÂND APAR PRIMELE SEMNE DUPĂ IMPLANTUL DE PĂR FUE

  PASUL 1

  Semnele schimbării apar treptat, mai întâi prin căderea părului implantat – care este un proces normal, iar apoi prin regenerarea naturală a rădăcinilor.

  DUPĂ 6 LUNI DE LA INTERVENȚIE

  După șase luni de la realizarea intervenției veți observa o transformare majoră la nivelul scalpului, unde părul regenerat va fi bogat, puternic și sănătos. În urma realizării implantului FUE nu vor rămâne cicatrici.

  PERIOADA DE RECUPERARE

  Perioada de recuperare după implant este foarte mică, ceea ce înseamnă că vă veți putea întoarce la muncă după 5-7 zile de la realizarea intervenției.

  CITEȘTE MAI MULTE DESPRE IMPLANTUL DE PĂR 

  TESTIMONIALE ALE PACIENȚILOR