NU RATA SANSA
PENTRU O CONSULTATIE
GRATIS
COMPLETEAZA
FORMULARUL
Implant de par

NU RATA SANSA PENTRU O CONSULTATIE GRATIS

COMPLETEAZA FORMULARUL
NOI TE VOM CONTACTA!

REZERVA DEVREME PENTRU SUPER OFERTA

Despre tratament


Procedura de implant de par s-a dovedit a fi solutia salvatoare pentru milioane de barbati din intreaga lume. La Spitalul Esteworld, clinica estetica din Turcia, prin interventia de implant de par sunt rezolvate zilnic zeci de cazuri. Astazi, datorita tehnologiei avansate, pacientii pot opta pentru proceduri diferite de implant de par precum: transplant de par prin metoda FUE, transplant de par cu vaccinare sau transplant de par asistat robotic.

Datorita rezultatelor bune, in ultimul timp, multe femei aleg sa isi faca implant de par la Spitalul Esteworld pentru ca, la clinica estetica din Turcia, specialistii esteticieni actioneaza localizat si fara a inlatura podoaba capilara existenta. Serviciile medicale sunt excelente, iar costul procedurii accesibil si justificat.

Cea mai populara metoda de reconstructie a parului se realizeaza prin operatiunea denumita transplant de par FUE. Denumita metoda FUE, procedura consta in extractia parului donator prin unitati foliculare individuale, in stare naturala sau grupuri de fire de par, extrase unul cate unul si apoi transplantate in regiunea dorita. Transplantul de par prin metoda FUE nu este practic o operatie chirurgicala in sine, pentru ca sangerarea este nesemnificativa, refacerea si o vindecarea au loc rapid, aspectul este unul natural, iar semnele dispar dupa 10-15 zile. In plus, cei care apeleaza la transplantul de par FUE nu vor prezenta cicatrici si nici senzatia deranjanta de amorteala, iar daca pacientul doreste se pot realiza doua sesiuni de implant in doua zile succesive.

O metoda inovativa, considerata cea mai revolutionara in materie de reconstructie de par, este procedura de transplant de par asistat robotic. Realizat cu succes in spitalele din Turcia, transplantul este efectuat de catre un sistemul robotic computerizat si asistat de un specialist, sistem de mare precizie care va detecta firele si grefele puternice, le va extrage din zona donatoare (zona cefei) si le va implanta ulterior in zonele lipsite de par, de regula, in partea din fata a capului.

Cum se realizeaza transplantul de par din metoda FUE

1. Pacientul este supus unei examinari amanuntite. Astfel, se constata rezistenta firului de par si a radacinii acestuia si structura pielii scalpului, zona unde va fi efectuat implantul.
2. Multumita tehnologiei 3 D, ulterior, specialistul in transplant de par va realiza o proiectie personalizata a scalpului aratandu-i pacientului cum va arata podoaba capilara dupa procedura de reconstructie a parului, respectiv interventia de transplant de par.
3. Extragerea propriu zisa a foliculilor prin metoda FUE va fi efectuata in spital, intr-un mediu steril si in sali performante si echipate corespunzator.

Ce trebuie sa stiti:

Daca alegeti sa realizati procedura de implant de par in Turcia, in una dintre unitatiile noastre spitalicesti, trebuie sa stiti ca in timpul procedurii veti fi asistat si supravegheat de o intreaga echipa de specialisti, medic, anestezist si asistente medicale, de la inceputul si pana la finalizarea transplantului de par. Timpul de lucru variaza in functie de dimensiunea zonei de actiune si numarul foliculilor extrasi si implantati.

Profilul candidatului ideal

– Candidatul pentru transplant de par poate sa fie orice persoana, de sex masculin sau feminin, care intampina probleme de cadere a parului, mostenite pe linie genetica sau cauzate de diferite accidente sau afectiuni, si prezinta zone extinse ale scalpului unde parul s-a rarit si nu mai creste.
– Transplantul de par nu necesita internarea in spital.
– Perioada de recuperare dupa transplant de par prin procedura FUE este foarte mica, majoritatea pacientilor isi reiau activitatiile normale si se intorc la munca dupa 1-2 zile de tratament.
– La externare din Spitalul Esteworld din Turcia veti primi recomandari privind modul de spalare, samponare si ingrijire a parului si scalpului, un tratament medicamentos pe care il veti urma si cateva mici restrictii de dieta si activitati fizice pentru o perioada limitata.
– Semnele schimbarii apar treptat, insa, dupa sase luni de la realizarea interventiei se va observa o transformare majora la nivelul scalpului, unde parul regenerat va fi bogat, puternic si sanatos.
La prima consultatie veti afla un pret orientativ al transplantului de par pe care il veti realiza la clinica estetica din Turcia. Costul interventiei difera de la pacient la pacient, in functie de pachetul de servicii ales si numarul grefelor care urmeaza sa va fie extrase si implantate ulterior.