Completează formularul

și Noi te vom contacta!

 Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Implant de par

Morar M.

Romania

In total am stat in spital 11 ore. Transplantul meu se realiza in doua zile, mie mi-a fost facut doar intr-o zi. Nu m-a durut si am trecut peste prima noapte fara sa iau calmante. Va spun sincer, nu doare! Durerile transplantului de par nu au nicio legatura cu ceea ce stim noi despre durere. Operatia propriu zisa a durat 9 ore, cum as fi putut sa rezist daca ar fi durut?! Parul implantat mi-a cazut cam dupa doua saptamani de la transplant, urmând ca el sa se regenereze!

Bogdan Vădău

Romania

Am realizat un dublu implant de păr și barbă la Esteworld, una dintre puținele clinici din Europa unde se fac și intervenții în zona bărbii. Totul a durat aproximativ 7 ore. A fost vorba de implantarea a 5.000 de fire pe față și aproape 3000 pe scalp. Inițial, mi se spusese că rezultatul final va fi vizibil, în totalitate, la un an de la realizarea intervenției. În cazul meu însă, semnele au început să apară după doar câteva săptămâni.

Banner Implant Par

Despre tratament

Procedura de implant de par s-a dovedit a fi solutia salvatoare pentru milioane de barbati din intreaga lume. La Spitalul Esteworld, clinica estetica din Turcia, prin interventia de implant de par sunt rezolvate zilnic zeci de cazuri. Astazi, datorita tehnologiei avansate, pacientii pot opta pentru proceduri diferite de implant de par precum: transplant de par prin metoda FUE, transplant de par cu vaccinare sau transplant de par asistat robotic.

Datorita rezultatelor bune, in ultimul timp, multe femei aleg sa isi faca implant de par la Spitalul Esteworld pentru ca, la clinica estetica din Turcia, specialistii esteticieni actioneaza localizat si fara a inlatura podoaba capilara existenta. Serviciile medicale sunt excelente, iar costul procedurii accesibil si justificat.

Cea mai populara metoda de reconstructie a parului se realizeaza prin operatiunea denumita transplant de par FUE. Denumita metoda FUE, procedura consta in extractia parului donator prin unitati foliculare individuale, in stare naturala sau grupuri de fire de par, extrase unul cate unul si apoi transplantate in regiunea dorita. Transplantul de par prin metoda FUE nu este practic o operatie chirurgicala in sine, pentru ca sangerarea este nesemnificativa, refacerea si vindecarea au loc rapid, aspectul este unul natural, iar semnele dispar dupa 10-15 zile. In plus, cei care apeleaza la transplantul de par FUE nu vor prezenta cicatrici si nici senzatia deranjanta de amorteala, iar daca pacientul doreste se pot realiza doua sesiuni de implant in doua zile succesive.

O metoda inovativa, considerata cea mai revolutionara in materie de reconstructie de par, este procedura de transplant de par asistat robotic. Realizat cu succes in spitalele din Turcia, transplantul este efectuat de catre un sistemul robotic computerizat si asistat de un specialist, sistem de mare precizie care va detecta firele si grefele puternice, le va extrage din zona donatoare (zona cefei) si le va implanta ulterior in zonele lipsite de par, de regula, in partea din fata a capului

Cum se realizeaza transplantul de par prin metoda FUE

– Pacientul este supus unei examinari amanuntite. Astfel, se constata rezistenta firului de par si a radacinii acestuia si structura pielii scalpului, zona unde va fi efectuat implantul.
– Multumita tehnologiei 3 D, ulterior, specialistul in transplant de par va realiza o proiectie personalizata a scalpului aratandu-i pacientului cum va arata podoaba capilara dupa procedura de reconstructie a parului, respectiv interventia de transplant de par.
– Extragerea propriu zisa a foliculilor prin metoda FUE va fi efectuata in spital, intr-un mediu steril si in sali performante si echipate corespunzator.

Ce trebuie sa stiti:

Daca alegeti sa realizati procedura de implant de par in Turcia, in una dintre unitatiile noastre spitalicesti, trebuie sa stiti ca in timpul procedurii veti fi asistat si supravegheat de o intreaga echipa de specialisti, medic, anestezist si asistente medicale, de la inceputul si pana la finalizarea transplantului de par. Timpul de lucru variaza in functie de dimensiunea zonei de actiune si numarul foliculilor extrasi si implantati.

Profilul candidatului ideal

– Candidatul pentru transplant de par poate sa fie orice persoana, de sex masculin sau feminin, care intampina probleme de cadere a parului, mostenite pe linie genetica sau cauzate de diferite accidente sau afectiuni, si prezinta zone extinse ale scalpului unde parul s-a rarit si nu mai creste.
– Transplantul de par nu necesita internarea in spital.
– Perioada de recuperare dupa transplant de par prin procedura FUE este foarte mica, majoritatea pacientilor isi reiau activitatiile normale si se intorc la munca dupa 1-2 zile de tratament.
– La externare din Spitalul Esteworld din Turcia veti primi recomandari privind modul de spalare, samponare si ingrijire a parului si scalpului, un tratament medicamentos pe care il veti urma si cateva mici restrictii de dieta si activitati fizice pentru o perioada limitata.
– Semnele schimbarii apar treptat, insa, dupa sase luni de la realizarea interventiei se va observa o transformare majora la nivelul scalpului, unde parul regenerat va fi bogat, puternic si sanatos.
La prima consultatie veti afla un pret orientativ al transplantului de par pe care il veti realiza la clinica estetica din Turcia. Costul interventiei difera de la pacient la pacient, in functie de pachetul de servicii ales si numarul grefelor care urmeaza sa va fie extrase si implantate ulterior.

Before & After

Mihai Morar

Mihai Traistariu

Raoul

Raoul

Mihai Traistariu

Mihai Traistariu

Damian Dragici

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

14+
Ani
experiență
4500
Pacienti
fericiti
100
Medici
Specialisti

Despre esteworld

Oferim frumusețe peste tot – cu locații multiple în întreaga lume, Esteworld Medical Group are plăcerea de a-și extinde serviciile de îngrijire cosmetică și de îngrijire a sănătății în cele 4 colțuri ale lumii.

Fiind prezentă în principalele destinații ale lumii – Istanbul, Dubai, Londra, Berlin, New York … – ne-am permis să ne extindem mantia în domeniul transplantului de păr, tratamentelor chirurgiei cosmetice și industria turismului medical, ajutând mii de pacienți internaționali să primească tratament de primă clasă la un cost accesibil.

În calitate de centru cu adevărat multidisciplinar de chirurgie cosmetică în cadrul clasei mondiale, cu integrarea sistemului de asistență medicală, ne străduim să combinăm abordări ample și inovatoare cu asistență medicală de înaltă calitate.

Echipa noastră care se ocurpă cu transplantul de păr, chirurgie cosmetică și îngrijirea pielii este alcătuită din profesioniști cu experiență în domeniul sănătății – inclusiv specialiști în restaurarea părului, chirurgi plasticieni, specialist în chirurgia facială, dermatologi, experți dentari cosmeticieni și personal de suport – care sunt pregătiți să vă ajute să vă realizați toate obiectivele privind aspectul.

Pacienții noștri pot alege dintr-o gamă largă de proceduri pentru păr, față, piept și corp, cele mai avansate intervenții chirurgicale plastice și opțiuni de restaurare a părului inclusiv transplant de păr robotic, auto-clonarea părului, implanturi mamare, operație plastică a feței, operarea nasului, liposucție si altele.

Vă dorim o călătorie plăcută pentru un frumos nou eu!

Esteworld ofertă

Cazare
Internare
Turism medical (puteti vizita Istanbulul pe perioada tratamentului)