Tehnica de implant de păr este cea mai frecventă procedură estetică de reconstrucție capilară. Metoda este aleasă atât de bărbaţii care suferă de alopecie (chelire timpurie), cât și de către femeile afectate de pierderea părului. Procedura presupune extragerea/colectarea foliculilor de păr rezistenți din zona din spate a capului (ceafă) și lateralele și implantarea lor, prin canale deschise, în porțiunea afectată de alopecie.

Există mai multe metode de reconstrucție prin implantare de păr. În urma consultului, medicul va stabili și recomanda tehnica potrivită. 

Implant de păr FUE

Implant de păr FUE (extracție de unități foliculare) presupune extragerea prin micro-punctură (incizii de 1 mm) a unor unități foliculare individuale și implantarea lor în zona dorită. Micro-canalele de implantare se deschid în formă literei U, respectiv sunt mai largi. Se foloseşte anestezia locală.

Implant de păr FUE Sapphire

Tehnica implantului de păr FUE – Sapphire are la bază metoda FUE, modernizată ca stil de lucru prin folosirea unor lamelelor de oţel cu piatră de safir. Micro-canalele se deschid în formă literei V, respectiv sunt mai mici şi mai dese. În timpul procedurii se foloseşte anestezia locală.

implant par si tratament laser

Implant de păr DHI (Direct Hair Implantation) fără tundere

Metoda presupune extracția și implantarea directă a foliculilor și nu necesită tunderea părului. Tehnica se adresează în special femeilor, semnele sunt minore şi pot fi acoperite cu uşurinţă prin coafarea părului. Foliculi de păr sunt recoltați cu ajutorul unui stilou medical şi implantați direct, fără a se realiza crestături sau deschideri de canale. Se va folosi anestezia locală.

Implant par 4

Implant de păr TDF (Two Days Fue)

Procedura de implant de păr TDF (Two Days Fue) presupune extragerea și implantarea foliculilor de păr pe parcursul a două zile consecutive, în două sesiuni. Tehnica se adresează bărbaților care prezintă zone mari complet deschise în partea din față și în spatele capului. Implantul se efectuează sub anestezie locală.

Implant par 5

Implant de păr asistat robotic (Robotic Hair Surgery)

La această metodă avansată de implantare, medicul va fi asistat de un sistemul robotic. Robotul va utiliza algoritmi avansați pentru a identifica și selecta cele mai puternice fire de păr, păstrând, totodată, aspectul natural în zonei donatoare. Sistemul robotic va deschide canalele, iar rădăcinile colectate vor fi plantate manual. Procedura se realizează sub anestezie locală. 

Implant par 6

Implant de păr prin sedare

Metoda a fost gândită special pentru pacienţii emotivi sau cu un grad de anxietate sau sensibilitate mărită la durere. Tehnica poate fi aleasă pentru oricare metodă de implantare FUE, FUE Sapphire, TDF, DHI sau implant robotic. Sedarea se realizează intravenos, cu analgezice și sedative administrate de către un medic anestezist. Pacientul va rămâne conştient pe toată durata realizării procedurii de implant de păr. 

Implant par 17

Implant de păr cu vaccinare ACell + Terapia Vampir

Tehnica presupune combinarea metodei de implantare cu alte două terapii: vaccinare ACell + Terapia Vampir. 

Pe de-o parte procedurile ajută la recuperarea rapidă și fără cicatrici, în timp ce vaccinarea activează celulele stem și stimulează foliculi implantați să prindă rădăcini puternice.

Vaccinarea părului ACCEL + Terapia Vampir

Vaccinarea părului ACCEL + Terapia Vampir

Vaccinarea părului activează celulele stem, remediază problemele de cădere a părului și amână realizarea implantului de păr. Vaccinarea are loc prin injectarea unui complex personalizat de vitamine și substanțe la nivelul foliculilor de păr. 

SUNTEM AICI PENTRU TINE

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină. Ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune tratamente și oferte din Turcia, pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

  Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  Clinica Ensar Duman colaborează cu cele mai mari spitale de specialitate din Turcia, în tratarea problemelor estetice. Spitalele și clinicile noastre partenere sunt recunoscute ca centre de top în Europa și SUA.

  La cerere, puteți opta pentru unul dintre pachetele noastre complete, care includ consultația + intervenția + bilet avion dus/întors (costul nu este inclus în prețul operației) + translator (serviciu GRATUIT asigurat de noi)+ transfer aeroport/ spital/ hotel (serviciu GRATUIT asigurat de noi) + găsirea celei mai bune oferte de cazare.

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro