Implantul de păr este cea mai comună intervenție chirurgicală estetică solicitată de bărbați, în întreaga lume. Prin implant de păr FUE fără ras (DHI) se elimină necesitatea raderii părului înainte de intervenție.

PROFILUL CANDIDATULUI POTRIVIT

Implantul de păr FUE fără ras (DHI) se adresează bărbaților și femeilor care prezintă o zonă mică de implant. Dacă problemele dvs de cădere a părului au început cu o chelire în zonele laterale (tâmple) și moalele capului vi se va recomanda această procedură.

În cazul dvs nu este necesar un ras curat, dacă pierderea părului are loc în zonele laterale (tâmple) și moalele capului.

Implantul de păr FUE fără ras (DHI) se adresează deopotrivă bărbaților și femeilor care prezintă o zonă mică în care părul lipsește sau s-a rărit.

Implantul de păr FUE se recomandă pacienților care prezintă semne de calviție, persoane de sex masculin sau feminin.
Problemele lor pot fi moștenite pe linie genetică sau cauzate de accidente și diferite afecțiuni.

Implantul FUE poate fi realizat de către orice persoană care întâmpină probleme de cădere a părului.

Implantul de păr vi se potrivește persoanelor care:
– au porțiuni de scalp cu păr rărit sau lipsite de păr;
– au realizat în trecut un implant de păr și nu sunteți mulțumit de rezultat;
– prezintă semne de alopecie (cheliere) timpurie;
– au suferit un accident sau prezintă arsuri sau cicatrici pe scalp.

PREGĂTIREA PENTRU IMPLANTUL DE PĂR FUE

CU O SĂPTĂMÂNĂ ÎNAINTE DE IMPLANTULUI

– întrerupeți aplicarea de substanțe pentru stimularea creșterii părului cu 14 zile înaintea implantului de păr;
– nu luați medicamente anticoagulante;
– nu consumați băuturi alcoolice și renunțați la fumat;
– evitați să luați Vitamina B, C și E.

ÎN ZIUA IMPLANTULUI

– spălați-vă pe păr cu șampon;
– nu folosiți produse pentru îngrijirea părului;
– nu consumați cafea sau orice alte băuturi care conțin cofeină;
– bucurați-vă de un mic dejun bogat în vitamine;
– purtați haine comode.

PAȘII ȘI ETAPELE PROCEDURII

PASUL 1

Dacă doriți să vă îmbunătățiți aspectul fizic cu ajutorul implantului de păr FUE fără ras vă veți programa la o ședință de evaluare GRATUITĂ, la Clinica Ensar Duman din București.

PASUL 2

Dacă timpul sau distanța nu vă permit să realizați această vizită, veți lua legătura cu reprezentanții clinicii, cărora le veți oferi fotografii în care să se observe starea părului dvs și gradul de alopecie.

PASUL 3

Pozele vor fi analizate de consilierul medical și, ulterior, evaluate de medicii din Turcia specializați în proceduri de implant de păr.

PASUL 4

Veți fi contactat de un reprezentant al clinicii Ensar Duman pentru a stabili ultimele detalii înainte de intervenție

Implantul de păr fără ras (DHI) este una dintre metodele preferate de femei pentru că după implant pacienta se poate coafa ca de obicei. După cum se știe, în cazul implantului de păr cu ras este necesară curățarea scalpului prin raderea părului.

În urma realizării implantului FUE fără ras, porțiunile de unde s-au realizat extracțiile vor fi acoperite de firele care nu au fost extrase. În acest fel, dvs veți putea masca faptul că ați fost supus/ă unui implant de păr. În plus, cu această tehnică nu sunt vizibile semnele inciziilor.

CUM FUNCȚIONEAZĂ PROCEDURA IMPLANTULUI DE PĂR FUE FĂRĂ RAS?

CAZURI

În timpul procedurii, fiecare unitate foliculară este extrasă din zona donatoare printr-o mică incizie de 1mm sau chiar mai mică. Grefele de păr sunt recoltate din zonele care prezintă rădăcini puternice și implantate unde există calviție sau părul este rar.

DUPĂ EFECTUAREA PROCEDURII

Extracția de unități foliculare are loc sub anestezie locală și nu necesită spitalizarea. Chirurgul care se ocupă de implantul de păr FUE cu ras va oferi pacientului instrucțiuni pentru îngrijirea zonei după efectuarea procedurii.

Medicul îi va prescrie pacientului medicația necesară, inclusiv antibiotice. Tot atunci, pacientul va afla ce restricții de dietă va avea și ce activități fizice va trebui să evite în perioada recuperării.

CÂND APAR PRIMELE SEMNE DUPĂ IMPLANTUL DE PĂR FUE

PASUL 1

Rezultatele apar după ce rădăcina elimină firul de păr implantat și dă naștere unui nou fir de păr puternic și rezistent.

DUPĂ 6 LUNI DE LA INTERVENȚIE

După șase luni de la realizarea intervenției intervenției se va observa o transformare majoră la nivelul scalpului. Părul regenerat va fi bogat, puternic și sănătos. În urma realizării implantului FUE nu vor rămâne cicatrici.

PERIOADA DE RECUPERARE

Perioada de recuperare după implant este foarte mică, ceea ce înseamnă că vă puteți întoarce la muncă după 5-7 zile de la realizarea intervenției.

TESTIMONIAL VIDEO

SUNTEM AICI PENTRU TINE

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină. Ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune tratamente și oferte din Turcia, pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

  Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  Clinica Ensar Duman colaborează cu cele mai mari spitale de specialitate din Turcia, în tratarea problemelor estetice. Spitalele și clinicile noastre partenere sunt recunoscute ca centre de top în Europa și SUA.

  La cerere, puteți opta pentru unul dintre pachetele noastre complete, care includ consultația + intervenția + bilet avion dus/întors (costul nu este inclus în prețul operației) + translator (serviciu GRATUIT asigurat de noi)+ transfer aeroport/ spital/ hotel (serviciu GRATUIT asigurat de noi) + găsirea celei mai bune oferte de cazare.

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! 😍👏

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient