CERE DETALII DESPRE IMPLANTUL DE PĂR FUE FĂRĂ RAS

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină. Ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune tratamente și oferte din Turcia, pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

  Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia, și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  Clinica Duman colaborează cu cele mai mari spitale de specialitate din Turcia, în tratarea problemelor estetice. Spitalele și clinicile noastre partenere sunt recunoscute ca centre de top în Europa și SUA.

  La cerere, puteți opta pentru unul dintre pachetele noastre complete, care includ consultația + intervenția + bilet avion dus-întors (costul nu este inclus în prețul operației) + translator (serviciu GRATUIT asigurat de noi) + transfer aeroport/ spital/ hotel (serviciu GRATUIT asigurat de noi) + găsirea celei mai bune oferte de cazare.

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  Procedura de implant de păr DHI fără ras – Direct Hair Implantation (Implantarea directă a părului) are la bază tehnica FUE modificată și modernizată. Chirurgul nu va mai realiza crestături sau deschideri de canale înainte de a implanta foliculii de păr. El va folosi un instrument specializat sub forma unui stilou medical, care face totul în același timp. Astfel, un implant de păr DHI fără ras presupune extracția și implantarea directă a foliculilor. 

  Metoda de implant de păr DHI fără ras este recomandată pentru reconstrucție capilară atât femeilor, cât și bărbaților. Tehnica oferă o recuperare mai rapidă, fără traume, și rezultate avansate de aspect natural al părului. Tehnica de implant de păr DHI fără ras folosește anestezie locală și este dedicată zonelor mici în care părul s-a rărit sau a căzut. Metoda de reconstrucție capilară oferă o viabilitate maximă a grefei și creșterea pe viață a foliculilor de păr implantați. 

  Implantarea directă de păr DHI este considerată una dintre cele mai eficiente tehnici de implant de păr din lume

  PROFILUL CANDIDATULUI POTRIVIT

  Procedura de implant de păr FUE fără ras (DHI) se recomandă pacienților, bărbați sau femei, care doresc să obțină un păr foarte des și prezintă zone mici unde părul lipsește sau s-a rărit. Așadar, implantul de păr DHI fără ras se adresează persoanelor care prezintă o zonă mică de implant. Dacă problemele dvs. de cădere a părului au început cu o chelire în zonele laterale (tâmple) sau în moalele capului, implantul DHI e alegerea potrivită. 

  Metoda de implant de păr DHI fără ras este cunoscută și sub denumirea de „tehnica stilou” sau „implant direct de păr”, și este o tehnică inovativă de implantare, care nu necesită raderea completă a părului. Doar zona din spatele capului de unde se extrag foliculii de păr va fi rasă, pe porțiuni mici, iar aceasta poate fi acoperită prin coafarea părului. Implantul DHI este alegerea pacienților ce doresc să evite traumele, cicatricile și cusăturile de aplicare.

  Dacă părul dvs. nu este foarte rar și pierderea acestuia s-a produs pe linia frontală, pe creștet și în zonele laterale ale capului (tâmple), cu implantul DHI nu este necesar un ras curat. Astfel, veți putea reveni la serviciu a doua zi după efectuarea intervenției. Dacă firele de păr din zonele sănătoase din spatele capului nu sunt suficiente pentru implantare, este posibil să fie folosiți foliculi de păr de pe față și de pe corp.

  Problemele care cauzează căderea părului pot fi moștenite pe linie genetică sau sunt cauzate de accidente și diferite afecțiuni, ce duc la distrugerea foliculilor piloși (ai părului). Restaurarea părului pierdut cu implant de păr DHI este accesibilă ca soluție medicală inovativă, rapidă și eficientă. 

  Implantul de păr DHI fără ras poate fi realizat de orice persoană care întâmpină probleme de cădere a părului, pe zone mici. Intervenția are efecte terapeutice în construirea unei imagini de sine pozitive pe termen lung.

  Implantul de păr DHI fără ras se potrivește persoanelor care:
  – au porțiuni mici de scalp cu păr rărit sau lipsite de păr;
  – prezintă semne de alopecie (chelire) timpurie;
  – și-au distrus foliculii părului din cauza coafatului excesiv;
  – doresc un efect de întinerire cu păr des, odată cu înaintarea în vârstă;
  – au realizat în trecut un implant de păr și nu sunt mulțumite de rezultat;
  – au rămas fără păr de la stres, anumite afecțiuni și tratamente medicale;
  – au suferit un accident sau prezintă arsuri ori cicatrici pe scalp.

  PREGĂTIREA PENTRU IMPLANTUL DE PĂR FUE FĂRĂ RAS

  ÎNAINTE DE IMPLANT

  – Cu 14 zile înaintea intervenției, întrerupeți aplicarea de substanțe pentru stimularea creșterii părului;
  – Cu 7 zile înainte de implant nu luați medicamente anticoagulante sau vitaminele B, C și E;
  – Cu 7 zile înaintea procedurii renunțați complet la fumat și nu consumați băuturi alcoolice.

  ÎN ZIUA IMPLANTULUI

  – Spălați-vă pe păr cu șampon, dar nu folosiți geluri sau alte produse pentru îngrijirea părului;
  – Serviți un mic dejun bogat în vitamine, dar nu consumați cafea și preparate care conțin cofeină;
  – Asigurați-vă că purtați încălțăminte și haine comode.

  CAZURI

  rezultat implant par

  PAȘII ȘI ETAPELE PROCEDURII

  PASUL 1

  Dacă doriți să vă îmbunătățiți aspectul fizic și încrederea în sine cu ajutorul unui implant de păr FUE – DHI fără ras, vă veți programa la o ședință de evaluare GRATUITĂ, la Clinica Duman din București.

  PASUL 2

  Dacă timpul sau distanța nu vă permit să realizați această vizită, veți lua legătura cu reprezentanții clinicii, cărora le veți oferi fotografii în care să se observe starea părului dvs. și gradul de alopecie (pierdere a părului).

  PASUL 3

  Fotografiile dvs. vor fi analizate inițial de către consilierul medical al clinicii Duman și, ulterior, evaluate de medicii din Turcia, specializați în proceduri de implant de păr.

  PASUL 4

  Veți fi contactat de un reprezentant Clinica Duman pentru a stabili ultimele detalii înainte de intervenție. Confortul și siguranța dumneavoastră sunt prioritățile noastre.

  Implantul de păr FUE fără ras – DHI, considerat cel mai eficient implant de păr din lume, se realizează într-o singură etapă. Procedurile de deschidere a canalelor, de extracție și de implantare a foliculilor se efectuează în același timp. Unitățile foliculare extrase din zona sănătoasă donatoare, prin mici incizii de 1 mm sau chiar mai mici, sunt implantate direct unde există calviție sau părul este foarte rar, cu ajutorul stiloului medical Choi Pen. 

  Procedura de implant de păr FUE fără ras – DHI utilizează cele mai noi instrumente și se realizează sub anestezie locală, nu necesită raderea părului și nu lasă cicatrici, astfel încât vindecarea este mai rapidă. Foliculii sunt extrași unul câte unul, sunt plasați într-o soluție specială și într-un mediu care le încurajează dezvoltarea naturală. Ulterior, aceștia sunt implantați fără traume și cu maxim control, cu ajutorul stiloului medical Choi Pen. 

  Tehnica implantului de păr DHI este una dintre metodele preferate de femei, pentru că după implant pacienta se poate coafa ca de obicei. După cum se știe, în cazul implantului de păr clasic cu ras este necesară curățarea scalpului prin raderea părului. Dar în urma realizării implantului FUE fără ras – DHI, porțiunile mici de unde s-au realizat extracțiile vor fi acoperite de firele care nu au fost extrase. În acest fel, dumneavoastră veți putea masca faptul că ați fost supus/ă unui implant de păr. În plus, cu această tehnică de implant nu sunt vizibile semnele inciziilor.

  Chirurgul specialist care se ocupă de implantul dvs. de păr vă va explica cum să îngrijiți zona unde s-a realizat implantul și vă va oferi toate recomandările necesare. Recuperarea după implantul de păr DHI este foarte rapidă, iar viabilitatea grefelor este cu mult peste media industriei la implanturile FUE clasice. Efectul de refacere a părului oferă un aspect cât mai natural și întinerit și contribuie la creșterea încrederii în sine.

  CUM FUNCȚIONEAZĂ PROCEDURA IMPLANTULUI DE PĂR FUE FĂRĂ RAS?

  DUPĂ EFECTUAREA PROCEDURII

  Extracția de unități foliculare are loc sub anestezie locală și nu necesită spitalizare. Chirurgul care se ocupă de implantul dvs. de păr FUE cu ras – DHI vă va prescrie medicația necesară, inclusiv antibiotice. După efectuarea procedurii, veți afla ce restricții de dietă se impun și ce activități fizice veți evita o scurtă perioadă. A doua zi după implant vă puteți întoarce la serviciu. 

  CÂND APAR PRIMELE SEMNE DUPĂ IMPLANTUL DE PĂR FUE FĂRĂ RAS

  PASUL 1

  Semnele schimbării apar după ce rădăcina elimină firul de păr implantat – care este un proces normal, iar apoi dă naștere unui nou fir de păr puternic și rezistent.

  DUPĂ 6 LUNI DE LA INTERVENȚIE

  După șase luni de la realizarea intervenției veți observa o transformare majoră la nivelul scalpului, unde părul regenerat va fi bogat, puternic și sănătos. În urma realizării implantului FUE – DHI nu vor rămâne cicatrici.

  PERIOADA DE RECUPERARE

  Perioada de recuperare după implant este foarte mică, ceea ce înseamnă că vă veți putea întoarce la muncă a doua zi de la realizarea intervenției.

  CITEȘTE MAI MULTE DESPRE IMPLANTUL DE PĂR 

  TESTIMONIALE ALE PACIENȚILOR