Vaccinarea părului este o metodă modernă care remediază și rezolvă problemelor de cădere a părului prin activarea celulelor stem. Vaccinarea presupune injectarea unui complex personalizat de vitamine și alte substanțe la nivelul foliculilor de păr. Metoda se adresează persoanelor care nu doresc să apeleze la implantul de păr, dar suferă de alopecie și vor să stopeze acest proces.

Folosită în Statele Unite ale Americii din 1999 și în tratamentele de păr din 2008, vaccinarea este o metodă eficientă și sigură, atestată și recunoscută internațional.
Vaccinarea părului (ACell + Terapia vampir) este certificată de FDA, cea mai importantă instituție de omologare din Statele Unite ale Americii pentru utilizari în chirurgia plastică și reconstructivă.

Te-ar putea interesa informațiile despre „Implant de păr”

PROFILUL CANDIDATULUI POTRIVIT

Tratamentul de vaccinare a părului realizat în Turcia este la fel de eficient pentru ambele sexe.
La bărbați – Dacă vaccinarea părului (ACell + Terapia vampir) este aplicată în prima perioadă de alopecie, iar aceasta va înceta să se extindă. Rezultatele diferă de la caz la caz, dar rata de succes în toate cazurile este la niveluri satisfăcător. Rezultatele de succes au fost obținute și de persoanele care întâmpină probleme cu barba.

La femei – Vaccinarea părului (ACell + Terapia vampir) va oferi volum și va duce la îngroșarea vizibilă a firelor de păr.
Vaccinarea părului poate fi utilizată pentru tratamentul alopeciei la femei, indiferent de gradul de sensibilitate a firelor de păr.
Rezultatele de succes au fost obținute și în rândul persoanele care întâmpină probleme cu sprâncenele.
Procedura poate fi realizată de orice persoană care întâmpină probleme de cădere a părului. Acestea pot fi moștenite pe linie genetică sau cauzate de diferite accidente sau afecțiuni.
Se vor înregistra rezultate excelente dacă viitorul pacient prezintă:

• porțiuni de scalp cu păr rărit;
• prezintă semne de alopecie (cheliere) timpurie, proces pe care pacientul dorește să-l stopeze;
• părul său este rărit, firele sunt subțiate și nu se mai așează;
• ideal pentru cei care au alopecie metabolică;
• persoane cu deficit de fier;
• persoane cu alopecia apărută în urma unei medicații;
• pacientul are persoane în familie care au chelit timpuriu.

PAȘII ȘI ETAPELE PROCEDURII

PASUL 1

Dacă doriți să vă îmbunătățiți aspectul fizic cu ajutorul implantului de păr FUE vă veți programa la o ședință de evaluare GRATUITĂ, la Clinica Ensar Duman din București.

PASUL 2

Dacă timpul sau distanța nu vă permit să realizați această vizită, veți lua legătura cu reprezentanții clinicii, cărora le veți oferi fotografii în care să se observe starea părului dvs și gradul de alopecie.

PASUL 3

Pozele vor fi analizate de consilierul medical și, ulterior, evaluate de medicii din Turcia specializați în proceduri de implant de păr.

PASUL 4

Veți fi contactat de un reprezentant al clinicii Ensar Duman pentru a stabili ultimele detalii înainte de intervenție

Vaccinarea se realizează sub anestezie locală sau prin sedare, în cazul persoanelor sensibile sau care au fobii de ace și injecții.

Va fi realizată o singură anestezie. La sedare, timpul de lucru pentru această procedură este de 30 de minute, iar pentru anestezia locală de o oră.

Injectarea se va aplica la foliculii de păr, iar tratamentul va declanșa activarea celulelor stem. Eficacitatea vaccinării este îmbunătățită când este realizată împreună cu Terapia vampir, respectiv procedura la care sunt folosite celule stem și factori de creștere derivați din propriul nostru sânge.
La această procedură nu există efecte secundare. Caracterul autolog al Terapiei vampir elimină riscul legat de trasmiterea bolilor și reduce la minimim riscul efectelor secundare, durerea, tumefierea, inflamarea.
În general, numărul ședințelor recomandate diferă de la caz la caz și se stabilește în funcție de complexitatea problemelor.

În cadrul clinicii Ensar Duman medicii specialiști cu competență în rejuvenarea pieleii, vă așteaptă la o consultație în urma căreia va fi stabilit diagnosticul și programul de tratament.

CUM FUNCȚIONEAZĂ PROCEDURA VACCINĂRII PĂRULUI (ACELL + TERAPIA VAMPIR)

CAZURI

Impnat par rezultat 5
Pacient Implant Par
Impnat par rezultat 6
Impnat par + Laser rezultat

CONTRAINDICAȚII

• Pacienții cu afecțiuni cronice;
• Neoplazii;
• Boli metabolice;
• Tratamente anticoagulante;
• Femei însărcinate;
• Femei care alăptează;
• Persoane cu boli autoimune.

APARIȚII MEDIA

SUNTEM AICI PENTRU TINE

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină. Ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune tratamente și oferte din Turcia, pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

  Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  Clinica Ensar Duman colaborează cu cele mai mari spitale de specialitate din Turcia, în tratarea problemelor estetice. Spitalele și clinicile noastre partenere sunt recunoscute ca centre de top în Europa și SUA.

  La cerere, puteți opta pentru unul dintre pachetele noastre complete, care includ consultația + intervenția + bilet avion dus/întors (costul nu este inclus în prețul operației) + translator (serviciu GRATUIT asigurat de noi)+ transfer aeroport/ spital/ hotel (serviciu GRATUIT asigurat de noi) + găsirea celei mai bune oferte de cazare.

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro

  TESTIMONIALE

  Povestea mea despre experiența pe care am avut-o în spitalele din Turcia este simplă. Nu am avut încredere să fac această intervenție estetică până nu i-am întâlnit pe medicii de la Spitalul Esteworld din Turcia. După operație sunt alt om! Aspectul meu fizic s-a îmbunătățit considerabil. Rezultatul este perfect și m-am întors la Esteworld și pentru un implant de silicon și pentru augmentarea buzelor. Vă mulțumesc tuturor pentru ceea ce ați făcut pentru mine!

  Andreea Tonciu

  Andreea Tonciu

  Implant mamar și Rinoplastie

  Numele meu este Elena și în luna octombrie 2018, am făcut un tratament la o clinică din Turcia. Trebuie să recunosc că nu știam ce înseamnă clinici și spitale din afara țării pentru că nu avusesem ocazia și oricum nu interesează pe nimeni acest aspect decât atunci când se întâmplă un necaz. La îndrumarea celor din familie, am solicitat și eu ajutor, inițial o părere mai exact, iar ajutorul nu a întârziat să apară. Pot spune că am doar cuvinte de laudă pentru întreaga echipă căci ei au făcut ca totul să fie o experiență frumoasă. De la transport, cazare, translator, clinica modernă, personal zâmbitor, o vorbă bună, toate astea te fac să zâmbești și să privești înainte. Recomand cu mare drag tuturor, să nu ezite niciodată să facă o astfel de alegere. Sănătatea este cel mai de preț lucru pe această lume!

  Elena R

  Elena R

  Pacient

  Mulțumesc domnului Ensar și echipei dumnealui pentru toată organizarea operației, cazării și transportului, practic tot ceea ce a ținut de organizare. Pentru ca eu să ajung în Turcia și să nu am nicio bătaie de cap. Vă mulțumesc! ??

  Simona L

  Simona L

  Pacient

  Feedback-ul este mai mult decât pozitiv. Experiența a fost excelentă. Aș recomanda tuturor celor care au nevoie, să apeleze la serviciile dumneavoastră. Vă mulțumim frumos pentru ajutor! O zi frumoasă!

  Raluca A

  Raluca A

  Pacient

  Pentru noi și pentru problema noastră, Ensar a fost soluția! Îți mulțumim pentru tot și te iubim din tot sufletul! Clinica Ensar Duman the best in town!

  Daniela Matache

  Daniela Matache

  Pacient