SUNTEM AICI PENTRU TINE

  Avem grijă de dumneavoastră la fiecare pas pe care îl faceți în această călătorie, pentru a nu vă simți singuri într-o țară străină. Ne asigurăm că veți beneficia de cele mai bune tratamente și oferte din Turcia, pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

  Devenim parteneri din momentul plecării dumneavoastră din țară, pe tot parcursul șederii în Turcia și vă monitorizăm constant și după revenirea în țară.

  • 0219056
  • Bucureşti, Soșeaua Nordului, Nr. 52
  • office@ensarduman.ro
  Acibadem

  ACIBADEM HEALTHCARE GROUP – CEL mai renumit spital pentru tratarea cancerului, din TURCIA

  Acibadem Healthcare Group este unul dintre cele mai importante centre de asistență medicală din Turcia. Spitalele Acibadem oferă servicii medicale de excelență, prin aparatură și tehnologii de ultimă generație.

  Acibadem a fost acreditat în 1991 și este primul grup medical pentru îngrijirea sănătății, care a primit aprobarea de a deschide propria sa universitate academică.

  spilalul anadolu turcia

  ANADOLU MEDICAL CENTER – SPITAL specializat în afecțiuni oncologice și transplant de măduvă osoasă

  Anadolu Medical Center este un centru de sănătate renumit din Turcia, situat în “Top 10 Spitale Globale”. El ocupă locul patru la nivel mondial în clasamentul spitalelor care folosesc cea mai avansată tehnologie în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor medicale.

  Centrul Medical Anadolu se află sub aripa Fundaţiei Anadolu şi este caracterizat de faptul că are un statut non-profit şi este afiliat la instituția medicală Johns Hopkins Medicine.

  DUNYAGOZ GROUP CENTERS

  DUNYAGOZ GROUP CENTERS - CEL mai mare spital oftalmologic din TURCIA

  Dunyagoz Group Centers este cel mai mare centru de sănătate a ochilor din Turcia și cel mai renumit spital privat de Oftalmologie din lume!

  Dunyagoz Group Centers deține 9 spitale în Turcia și 4 clinici mari în Europa (Amsterdam, Berlin, Cologne, Londra).

  esteworld altunizade cerrahi kompleksi

  Esteworld Medical Group - Centru de chirurgie plastică și recuperatorie, din Turcia

  Cotat pe prima poziție la nivel mondial în domeniul intervențiilor estetice, reparatorii și a transplantului de păr.

  Centrul Esteworld este renumit în: Turcia, România, Europa Centrală și Europa de Est, China, SUA și Canada. Această performanță a fost atinsă datorită rezultatelor execelente, a reprezentanțelor Esteworld deschise în țările importante ale lumii și a practicării turismului medical.

  memorial healthcare group spitalul memorial turcia turism medical

  Memorial Healthcare Group - Primul spital din Turcia și al 21-lea din lume

  Memorial Healthcare Group a fost înființat în anul 2000 și este situat în Istanbul, Turcia. Memorial Group are recunoaștere internațională și deține 11 spitale și 3 centre medicale situate în: Istanbul, Antalya, Diyarbakir, Kayseri și Ankara.

  Medipol Hospital

  Medipol Mega University Hospital - Este cel mai mare spital privat de sănătate din Turcia, devenit Centru Universitar

  Centru de referință în domeniul sănătății, la nivel național și internațional, Medipol Mega University Hospital și-a obținut acreditarea JCI în 2014 și acceptă pacienți din întreaga lume.

  spitalul universitar koc turcia

  Koç university Hospital -Turcia

  Spitalul Universitar Koç este unul dintre cele mai bune spitale de cercetare și pregătire din Istanbul, Turcia. Spitalul Universitar Koç aparține sectorului privat și oferă pacienților servicii la standarde nord-americane. Spitalul a devenit operațional în anul 2014, iar în el funcționează centrul de cercetare și practică al Universității Koç.

  Etiler hastanesi

  Özel Etiler - ETILER HOSPITAL - Turcia

  Spitalul Etiler este unul dintre cele mai tinere și promițătoare spitale din Turcia și cel mai performant din sectorul său, cel al Chirurgiei Metabolice. Standardele sale sunt înalte, iar abordarea medicală este inovatoare.

  AMERICAN HOSPITALi

  American Hospital - este prima instituție medicală privată non-profit din cadrul Fundației Vehbi Koc.

  Spitalul a fost recunoscut și acreditat de Comisia Mixtă Internațională (JCI, SUA) în 2002. În întreaga lume, există doar 200 de instituții medicale acreditate de JCI.

  Spitalul American din Istanbul funcționează exclusiv după standardele americane și oferă prețuri mult mai mici față de cele de peste Ocean.

  LIVHOSPITALsi

  Liv Hospital - Unul dintre spitalele de top din Istanbul, Turcia.

  Spitalul a fost acreditat de către Comisia Internațională Mixtă din America și deține certificatul ISO acordat de TÜV la scurt timp după deschiderea sa.

  Liv Hospital este recunoscut pentru faptul că aici se folosesc sisteme de sănătate robotizate în chirurgie și metode de tratament revoluționare. În ultimii zece ani au fost realizate progrese uriașe în domeniul operațiilor închise, iar Spitalul Liv din Istanbul se poate lăuda cu poziția sa de lider regional în domeniul chirurgiei robotice.